Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
29-10-2009, 15:57:29

TADEUSZA zapraszam na moje gg 3348670 lub na amadobo@wp.pl
Nie będę publicznie pisała o takich rzeczach, bo znowu zbiorę reprymende, a coś delikatna psychicznie ostatnio jestem
Forumowiczka
29-10-2009, 16:06:53

amadobo 2009-10-29 16:57:29 TADEUSZA zapraszam na moje gg 3348670 lub na amadobo@wp.pl

Tego TADEUSZA ? Tu chyba Irek z Krakowa ma najwięcej do powiedzenia...
Ale się porobiło .
Forumowiczka
29-10-2009, 16:36:51

Tego TADEUSZA ? Tu chyba Irek z Krakowa ma najwięcej do powiedzenia...
Ale się porobiło .

No nareszcie mamy prawie kompltną obsadę

Tadeuszu realny nie zdziw sie tej dziwnej na pozór wymianie zdań. Tu dla odprężenia w chorobie jeszcze dziwniejsze rzeczy się dzieją ,Nawet samozwańczy Wielebny *** się w nasze sumienia

Aniu ,intencja Emilki byla jasna , sama wyłapałaś o co chodzi . Nie ma chyba do czego wracać . Nieraz coć się wymsknie nieopatrznie ale nie pilęgnuj tego w pamięci
Co u Ciebie ? Chyba Twój doktor juz wystarczajaco odpoczał po urlopie i wypracował na nowo sprawnośc paluszków
Mam nadzieję ,żę już siedzisz na spakowanej do szpitala torbie a w takiej sytuacji wcale bym się nie dziwiła gdyby psycha była ciut nadwątlona
Pozdrawiam
gość
29-10-2009, 16:51:57

jarek21 2009-10-29 10:22:01 Witam.Mam pytanie kochałem się z moją dziewczyną i dostałem w niej wytrysku a ona nie dostała orgazmu.czy zajdzie w ciąże gdy dostanie orgazm następnego dnia?

Witam wszystkich.
Cholera mamy wielki problem, co tu chłopakowi odpowiedzieć. On dostał ona nie kurcze ciężka sprawa, mają czekać.
Drogi Jarku jak kocha to poczeka nawet do jutra a Ty dzielny wojaku razem z nią, a sprawa całkowicie się wyjaśni za dziewięć miesięcy. Jak widzisz miłość nie tylko jedno ma imię twojej ukochanej może się zwać: Strach. Niepewność, Głupota. Trzymamy za ciebie kciuki wszystkie Szyjki ale te przy głowie . Ty chłopie głowę miej na swoim miejscu a nie tam gdzie ją masz teraz.

Pozdrowienia dla Jarka Irek
gość
29-10-2009, 18:03:20

Przepraszam Rafała za Jarka. Chłopie byle do jutra i wszystko się wyjaśni z tymi orgazmami.
Wpadnij na to forum za kilka lat gdy dokuczy wam kręgosłup szyjny. Oszczędzaj się przy dziecku nie dźwigaj dużo, drugie przy drugim zbliżeniu czyli za kilka lat.

Pozdrawiam Rafale
Irek
gość
29-10-2009, 18:10:01

Zosia Wielebny na posterunku pilnuje tych wydarzeń co by wam aby zbyt mocne grzeszki nie przyszły do głowy . obserwacja z boku czasami nie jest zła co niektórzy mylą fora albo lub imiona ale to szczegół wobec wieczności . Zosia Rafał który jak mniemam omyłkowo trafił na nasze forum myląc szyję z innym narzędziem zbrodni no bynajmniej jakiś czas będzie musiał pocierpieć i żyć w niepewności a jak ja tłumacze że trzeba czytać instrukcje obsługi to nie tylko byle szybko i mnie dobrze było . Pozdrawiam Janusz
Forumowiczka
29-10-2009, 18:12:37

krak62 2009-10-29 19:03:20 Oszczędzaj się przy dziecku nie dźwigaj dużo, drugie przy drugim zbliżeniu czyli za kilka lat.

Czyli ciąża partnerki Rafała już pewna? Tak bez orgazmu?
Szkoda dziewczyny...

Ja dzisiaj w ZUSie byłam i czekam na efekty...

Spineczka
gość
29-10-2009, 18:18:09

Mój boże jak widzę jak już podłapie się temat to wcale nie widać że tu ludzie chorzy piszą zaraz widać inne ciśnienie nawet Irek myli Rafała z Jarkiem błagam nie wrzucaj jeszcze mnie bo to dopiero będzie ubaw

Przygląda sie dziecko jak ksiądz przybija gwoździe do płotu tak stoi uporczywie wpatrując sie w niego aż ksiądz nie wytrzymał i pyta sie Dziecko czemu mi się tak przyglądasz a no chciałem zobaczyć co ksiądz powie jak się w palec uderzy młotkiem
gość
29-10-2009, 18:24:31

Ja dzisiaj w ZUSie byłam i czekam na efekty...

Spineczka

Witaj Spinko, to nie tylko Rafał czeka na efekty dnia dzisiejszego za Ciebie trzymam podwójnie kciuki

Dobrej nocy
Irek
gość
29-10-2009, 20:49:16

Jejku jak ja mam dobrze zmarzłem będąc z psem na spacerze i moje kości jakoś tłuką sie po ciele więc by je uspokoić siedzę przed laptopem i sące sobie Napoleona mniam napój bogów tylko czemu taki drogi życzę wszystkim spokojnej nocki

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: