Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowicz
08-02-2012, 19:54:08

vika45@wp.pl 2012-02-08 20:10:20 Ej tam jakieś małe macanko....i tak nie wiemy co z nami robili na bloku operacyjnym
myślisz??
ale jakby przypadkiem coś tam to mam nadzieje że to była przynajmniej pielęgniarka (chodzi mi o płeć)
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/1245255,zlamal-penisa-uprawiajac-seks-trafil-do-szpitala-im-wam-w,id,t.html
ten to miał nie fart
Forumowiczka
08-02-2012, 21:42:24

pewnie z radością zamieniłby swoją przygodę na śrubki dyskopatów

Asia
Forumowicz
09-02-2012, 19:46:07

Dwóch dziadków rozmawia na temat sklerozy. Przechwalają się, który ma większą.
-Ostatnio -mówi pierwszy -kupiłem sobie lody i zapomniałem co z nimi zrobić. Szły dzieci, więc im je podarowałem...
-To jeszcze nic -mówi drugi. -Wyobraź sobie, poszedłem z żoną do kawiarni. Zamówiłem lody i tak siedzimy sobie, siedzimy... Patrzę na lody, to na tę osobę siedzącą naprzeciw i zastanawiam się, skąd ja znam to ohydne babsko?
Miłego wieczoru
ks Janusz
gość
09-02-2012, 19:57:26

Witaj Dobry Duszku, to i ja coś dodam bo CÓŚ nudno tu ostatnio u nas
Mosiek budzi się w nocy i widzi, że z jego łoża wystają trzy pary nóg. Jeszcze trochę zaspany, liczy dla pewności:
- Moje nogi, Salci nogi, a to czyje nogi? Powtarza:
- Moje nogi, Salci nogi, a tu czyje nogi?
Wyskakuje z łóżka i jeszcze raz liczy:
- Moje nogi, Salci nogi... A ja się głupi denerwował!
Miłego
anTosia
Forumowicz
09-02-2012, 20:17:41

Masz racje anTosiu nudnawo wyż to wszyscy się dobrze czują
ks Janusz
gość
09-02-2012, 20:35:11

No tak ale dobrym samopoczuciem i dobrym humorem też trzeba się podzielić z bliźnimi dodać iskry optymizmu tym co mają się nieco gorzej
anTosia
Forumowiczka
11-02-2012, 09:27:44

Oj ta dyskopatia. jak tylko człowiek zapomni że ją ma od razu sama się przypomina....
Rano zrobiłam JEDEN niefortunny ruch - troszeczkę się zgięłam w dół skręcając głowę w prawo i już od razu musiało mi coś się przemieścić w piersiowym. Kurcze Felek!
W pierwszej chwili to nawet miałam problem z oddechem.
na szczęście po 2 godzinach rozgrzewania plastrem powoli puszcza. Pewnie do jutra będzie dobrze, już się zaczynam normalnie ruszać ale......
tak ma być już na zawsze :(
no i co teraz wybrać: widzieć szklankę do połowy pełną czy do połowy pustą: cieszyć się że szybko przechodzi, czy martwic, że taki juz los dyskopatów?
EEEEE tam, wybieram do połowy pełną :)))))
I idę po nowy plaster
Asia
Forumowicz
11-02-2012, 10:10:45

U mnie też średnio na jeża ze wskazaniem na jeża
Mam tylko nadzieję i wrażenie że to nie od kręgosłupa ...
Fantastycznie sie czułem jak było - 18 C
Forumowiczka
11-02-2012, 15:23:27

uffffff szklanka się napełniła trochę ponad połowę. Juz tylko kłuje w łopatce. Ale oddycham już normalnie, więc humor wraca :).
kiedyś miałam RTG piersiowego i wszyscy "podziwiali" jakie ładne mam tam "S". Nic dziwnego, że tak łatwo się ten odcinek rozkalibrowuje. Dobrze, że też łatwo wskakuje na miejsce, chociaż jak już teraz wiem na czym polega mechanizm uwypuklania się dysków to nie za bardzo rozumiem co się w tym piersiowym dzieje przy złym ruchu. Bo przepukliny przecież się same nie cofają, więc pewnie coś innego, może wiązadła się przeciążają i ułożenie kręgów po złym ruchu jest jeszcze gorsze z uciskiem nerwu a jak stan zapalny powoli ustępuje i mięśnie tez "puszczają" to po prostu wraca to do pierwotnego kształtu? Pierwotnego patologicznego kształtu
Ot i zagadka.....

A jak wy myślicie? Co się dzieje u nas w piersiowym, jak mamy te ataki? Bo chyba nie jestem samotna w takim problemie od czasu do czasu? (po operacji miałam to drugi raz ale ten pierwszy był mniej dokuczliwy). No i następnego dnia raczej już jest ok.
Asia
Forumowicz
11-02-2012, 18:07:06

buraczek 2012-02-11 16:23:27

A jak wy myślicie?
Asia
Ja myślę , ze przestań codziennie czytać forum - pomaga .

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
gość
RM glowy
Ognisko malacji12 X6 mam w prawej półkuli móżdżku W płacie czołowym prawym widoczny naczyniak zylni.
gość
Dr Nikodem Przybyłko.
Witam, czy kogoś z Państw operował dr Nikodem Przybyłko? Wydaje się, że jest to naprawdę super fachowiec. Czeka mnie operacja. Pozdrawiam Piotr
gość
Bardzo bym prosiła o poradę.
Mama ma 60 lat choruje od roku, ręce opadają od poniedziałku zaczęła rehabilitację domową. Mam dziecko 10 letnie on na to wszystko patrzy jak mama robi się nie znośna nawet tramal nie pomaga na ból nóg.
Reklama:
Reklama:
Reklama: