Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Wtajemniczona
28-01-2010, 20:56:16

Witaj Zosiu tym czasem na forum mam nadzieję, że jutro zobaczymy się w realu...............Jeszcze raz zapraszam............do miłego spotkania jutro
ADA
Aniu dziękuję ,za życzenia
Jutro czeka mnie ciężki dzień, ile razy można obchodzić 16...........urodziny
gość
28-01-2010, 21:51:23

Jest w wielu sercach kącik malutki, dla Tych cierpiących, dla Tych cichutkich, którzy naprzeciw wszystkiemu złemu pomocną dłoń dają bliźniemu. Mnie nie zawodzi pamięć o Was i kącik w sercu dla Was mam. Zawsze pamiętajcie, że na tym świecie żaden człowiek nie musi być sam.
Nim świt obudzi noc
dotykiem ciepłych mgieł,
nim dzień ożywi Świat:
ucieszcie swój wzrok
spokojem jasnych barw.
Nim Was zachwyci kwiat,
nim znów postawicie krok
ja jestem już i życzeń
składam moc.
Niech Bóg prowadzi Was
przez piętra długich lat,
niechaj rysuje piękny
życia kształt,
byście mogły wciąż na przód iść,
byście w radości wciąż trwały
Tobie Spinko i Ado Życzy Janusz
Początkująca
28-01-2010, 22:41:15

Witam drogie solenizantki.
Spineczko i Ado żałuję, że nie będzie mnie na spotkaniu. Życzę Wam wszystkiego najlepszego, DUUUUUUŻO zdrowia, zniknięcia bólu, powrotu do pełnej sprawności.
Wszystkim uczestniczkom szyjkowego spotkania życzę wspaniałej zabawy Pozdrawiam Osia.
Pozdrawiam Osia
gość
28-01-2010, 23:31:43

Solenizantkom samych przyjemności,życzy-Ewa

Witaj wśród swoich Zosiu!
gość
29-01-2010, 11:55:42

Witaj Aniele nasz drogi, przywiany Halnym w swe rodzinne progi.
===================================

"Pod Kaktusami" dziś impreza fajna jest
"Pod kaktusami" Dziewczyny sumują swego życia treść
"Pod kaktusami" Ada oraz Spinka będą wiodły prym
"Pod kaktusami" życzę dużo zdrowia IM

- Chciałem zamówić dla żony tort urodzinowy.
- Ile świeczek?
- 26, jak zwykle.

==================================

Rozmawiają dwie kobiety:
- W tym roku wyprawię urodziny po angielsku. Zapalę tyle świec, ile mam lat.
- Ale kto wytrzyma taki blask?

Pozdrawiam, życzę miłej zabawy

Irek
Wtajemniczona
29-01-2010, 13:58:27

DZIĘKUJĘ ,DZIĘKUJE, wszystkim za ciepłe słowa, życzenia, szkoda ,że nie będzie wszystkich na naszym spotkaniu, byłyby to cudowne urodziny...........pomimo wieku jak nam wybił dziś
ADA
gość
29-01-2010, 19:16:09

Witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam. przepraszam, że tak długo sie nie odzywałam ale chyba rozumiecie ból, ból nie pozwalał mi na siedzenie przed laptopem. To dopiero 2 miesiące po operacji.
Serdecznie witam Zosie i bardzo mi przykro ze nie pozbylas sie bólu.
SPINKO i ADO życzę WAM dużo, dużo zdrowia bez bólu i szybkiego powrotu do pełnej sprawności. Zycze również szalonej imprezki w piątek.
Pozdrawiam Andzia:-
Forumowiczka
29-01-2010, 20:56:34

Szczęśliwie wróciłam ze spotkania (obdarowana prezentami )
Dzięki jeszcze raz dziewczyny!!!
Wszystkim forumowiczom dziękuję za życzenia i poezje a nawet stosowne żarciki .

Nie wiem jak Wam dziewczynki ale mi czas na spotkaniu minął błyskawicznie. Dobrze, że udało nam się jako tako pomieścić w tej ciasnej kawiarence. Następnym razem musimy wybrać bardziej luksusowy lokal .

Jako, że starość ma swe prawa udaję się w kierunku sypialni... tym bardziej, że jutro rano wyjeżdżam na ferie zimowe - na dwa tygodnie. Może zajrzę na forum ale pewności nie mam... trzymajcie się tu jak najlepiej!

Buziaki,
Spinka

PS.
Janusz, będziesz chyba miał zajęcie, dziewczyny robiły zdjęcia...
Forumowiczka
29-01-2010, 22:24:30

Dziękuję za tak cieplutkie powitanie
Turałam się jako ta śniegowa kuleczka po Zakopiance byleby prędzej do Swoich, do Swoich

Przemiłe Gospodynie dzisiejszego spotkania -jeszcze raz dużo ZDROWIA i nieustająco dobrego humoru.
Dzięki za inicjatywę .Było SUPER

Spineczko wypoczywaj efektywnie i efektownie i oby Ci śniegu nie zabrakło jak na ferir zimowe przystało.
Wtajemniczona
30-01-2010, 08:04:55

Marie von Ebner-Eschenbach — Aforyzmy

"Przy spotkaniu po dłuższej rozłące znajomi pytają, co z nami, a przyjaciele, co w nas się działo"
I tak było na naszym spotkaniu urodzinowym dziewczyny byłyście jak PRAWDZIWI PRZYJACIELE
Dziękuję, za wspaniałe pełne ciepła,humoru (może trochę przesadziłam), życzliwości spotkanie, to dzięki wam miało ono swój blask i wymiar............
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenia i zapraszam już za rok na urodziny, może uda się w większym gronie.

Myślał ,że uda mi się coś wczoraj napisać ale padający śnieg wydłużył mi bardzo powrót do domu do 2 godzin, po trasie był wypadek i stałam w korku........który wybił mnie z nastroju......a mój internet ,okazało się też nie lubi śniegu bo ciągle się rozłączał
Dziewczyny dziękuję, za przemiłe i krzepiące prezenty, ZOSIU!!!!!!!!!!!!!!! dziś prowadzę kurację i wrzuciła kluczki od samochodu do skrzynki.
Spineczko jedź bezpiecznie na te ferie i wracaj szybko będzie mi Ciebie brakowało na forum
Pozdrawiam wszystkich
ADA

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: