Lucy,
O kurde i żadnego mocowania nie ma to nic dziwnego, że to się może przesunąć zanim nastąpi to skostnienie
Lucy0402 2020-01-26 00:44:45
Jak oglądałam swoje RTG pooperacyjne, to widziałam, że tam są jeszcze kolce, ale nie wiem czy mają jakieś znaczenie dla mocowania-one służą jako znaczniki do dalszego diagnozowania
Bidusia81 2020-01-26 00:50:
Kurde...to jak to takie "luźne" między kręgami to chyba nie poszaleje na weselu pod koniec kwietnia
Wiecie co ? Najbardziej to brakuje mi imprez nie to, że alkoholu...tylko po prostu tańca i zabawy...serio...no marzę po prostu o jakimś dancingu kocham imprezy XD
Treść zablokowana przez moderatora
Lucy0402 2020-01-26 01:14:12Raczej nie powinnaś, wszystko zależy od samopoczucia i stanu ogólnego, no jakieś wolne jedynie....Przecież w czasie zrostu to niewskazana np. jazda konna, jazda na rowerze ( po równym można), podskok, rąbanie drewna, walenia młotkiem i itp. Lepiej sobie intensywniejszą zabawę odpuscićBidusia81 2020-01-26 00:50:
Kurde...to jak to takie "luźne" między kręgami to chyba nie poszaleje na weselu pod koniec kwietnia
Wiecie co ? Najbardziej to brakuje mi imprez nie to, że alkoholu...tylko po prostu tańca i zabawy...serio...no marzę po prostu o jakimś dancingu kocham imprezy XD
Treść zablokowana przez moderatora
Gość 2020-01-26 02:11:28
Nie kryłam na forum informacji o depresji, na wypadek gdyby kogoś dopadła, żeby wskazać drogę. Sporo osób ujawniło się z mniejszym lub większym problemem.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.