Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
06-08-2009, 09:59:00

Karola, nie mogę powiedzieć, że znam dobrego, znającego się na kręgosłupach. Z usług neurologa korzystałam (w moim przypadku) jak z usług pośrednika. Cóż, moim celem był neurochirurg. Ale po drodze byłam u pani dr z LUX MED-u w Warszawie, Mirosławy Lizończyk-Stanek.
Jeśli chcesz, zobacz namiary:
http://www.luxmed.pl/grafiki/result.php?region=18&place=0&type=282,2&doctor=5849,2

Dogadałam się z nią, rezonans mniej więcej potrafiła zinterpretować, dała mi wszystkie potrzebne skierowania.
Spinka
Spinka
Początkująca
06-08-2009, 12:44:00

JUŻ W DOMU!!!
Wróciłam, jest nieźle chociaż mam lekką gorączkę ale, lekarz stwierdził, że to normalne i mam się nie przejmować.....nacięcie 5 cm, mam normalnie funkcjonować, dużo chodzić i za 6 dni zgłosić się na zdjęcie szwów i kontrolę...jak długo i czy w ogóle mieliście gorączkę? Ja czuję się taka "zakręcona" i lekko "słabowita" ale nic nie boli.
Pozdrawiam,
Agnieszka
airwoman
gość
06-08-2009, 13:36:00

Agnieszko ja miałem tylko po drugiej operacji gorączkę i to bardzo wysoką ale jak mi powiedział lekarz to była dosyć ciężka operacja bo trwała 5 godzin z małym haczykiem gdyż implant który mi wyszedł do polowy z jednej strony bardzo mocno sie zrósł z kręgosłupem ale to tylko raz tak miałem cieszę się ze już jesteś w domu powoli dojdziesz do siebie tylko prośba byś teraz szczególnie na siebie uważała nie robiła nagłych ruchów i zwrotów nie dźwigała tylko odpoczynek jeszcze raz odpoczynek łono przyrody i chłodne piwko jeśli nie bierzesz leków niech świat kręci się wokoło Ciebie Janusz
Forumowiczka
06-08-2009, 13:38:00

Witaj Agnieszko, dobrze że wróciłaś.

Ja byłam wczoraj w przychodni "u mnie na wsi" i wiecie co? Pani dr nie mogła oczu oderwać od mojej blizny! Powiedziała, że gdyby nie karta wypisowa ze szpitala (której ksero jej zaniosłam) nie uwierzyłaby, że jestem dopiero niecałe półtora miesiąca po operacji. Że za jakiś czas prawie wcale nie będzie jej widać !
A na koniec jeszcze powiedziała, że neurochirurg, który taką bliznę zostawił po swojej pracy "ma w rękach dar od Boga".

Zosiu, dzięki za wsparcie w wyborze operatora

Spinka
Spinka
gość
06-08-2009, 13:48:00

LUdzie ludzie nie pchajcie sie tak z tymi zdjęciami żartuje powtarzam czekamy na zdjęcia KZS
gość
06-08-2009, 13:50:00

Spinka o której imprezka ile mam sobie butelek do wypicia sobie postawić na biurku
Forumowiczka
06-08-2009, 13:53:00

Czekaj, piszę e-mail do Komitetu Zarządzającego....
Spinka
Forumowiczka
06-08-2009, 14:26:00

Dostałam odpowiedź . Jeśli chcemy dziś imprezkę to mamy zrobić we własnym zakresie, jak nam się podoba....

Kazali przekazać Wam to :

WAŻNA INFORMACJA
Na dzień 22 sierpnia (sobota) zaplanowano integracyjne spotkanie SZYJEK przed monitorami komputerów.
Rozpoczęcie spotkania - godz. 19.00
Zakończenie spotkania - w zależności od rozwoju sytuacji
Obowiązujący strój - "smart casual"
(określenie smart casual pochodzi z języka angielskiego i jest połączeniem dwóch pozornie przeciwstawnych znaczeń: smart, czyli elegancki oraz casual, czyli zwykły, codzienny.
W powszechnym rozumieniu są to zasady ubierania się elegancko, ale w mniej oficjalnych sytuacjach. )

Nie zapadły jeszcze decyzje dotyczące cateringu. Macie zgłaszać sugestie do środy (19 sierpnia).

Spinka
Spinka
gość
06-08-2009, 14:57:00

matko boska to już tak nie daleko a ja taka nie uczesana
gość
06-08-2009, 15:58:00

Ja zapas win mam wiec się nie martwię tylko nie mam się w co ubrać .
Moje zdjęcie już wrzucone na foto szyjek ale oprócz Janusza i Spinki nie widziałam nikogo , chyba się wstydzą. Tak bardzo chciałabym zobaczyć Zosię naszego Anioła . Pozdrawiam Gosieńka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: