Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
16-04-2012, 14:08:17

Witam ! Czemu dobremu człowiekowi życzysz śmierci,tylko dlatego że lubię lody a ty nie lubisz.Jak tam Aniu nocka mineła? Zal mi Jo biedna chora musi pucować łazienkę po każdym razie.Ja też lubię w łazience to nawet jest fajne i inspirujące (oczywiści kąpać sie).Pewnie Jo jest perfekcyjną panią domu.Może coś nam napisze Spineczka,Zosia,Tosia.Kochany Irku pytałem o twój problem,kolega właśnie jest na urlopie wraca w piątek ( bedzie dobrze).Wiesz bez urazy rozumiem lody odpadają.Rurka z kremem może być?Rurki z kremem chyba każdy lubi bo ja bardzo.Tak myślę Irku tak wszystko cię irytuję może Joga by pomogła ci się wyciszyć upokojć z kołatane nerwy.Wielebny Januszku napisz coś do swojch wiernych i odanych tobie całym sercem.Bez ciebie to tak pusto.Czekamy co nam dzisiaj powiesz.Chyba że jesteś zajęty lodami ,ja bardzo lubie czekoladwe,pistacjowe to dopiero rozkosz ( dla podniebienia).Kochani ja was kocham.Koledzy rownież pozdrawiają zwłaszcza Anie polubili ją od razu.Miłego dnia
gość
16-04-2012, 14:39:52

Gościu,Trolu, żałuję, że nie rozbiłam się na motorze jak pan Jarosław W i nie zostałam potrącona przez pijanego kierowcę BMW. Wychował mnie ojciec-48 lat fizycznej pracy-nie ćwiczył: matka -baba ze wsi leżała na miedzy-nie ćwiczyła: ja otyły leń- nie ćwiczyłam. Wszyscy mamy chore kręgosłupy i wiem,że zasłużyliśmy na to. Ale nie rozumiem dlaczego nie ćwicząc wyhodowałam raka? Na nieszczęście dałam sobie go wyciąć na rachunek podatników!
Przez 50 lat życia tylko dwa razy/zmieściłam się w normie raz na siedem lat/ naciągnęłam podatników na szpital uzdrowiskowy i trzy razy na rehabilitację/pozostałe opłaciłam w 100%/.
Do pracy się nie nadaję bo jestem zbyt chora /nie zabieram Wam miejsca pracy/ na rentę jestem zbyt zdrowa!
Szkoda, bo było tu fajnie, porady, żale, dowcipy i możliwość podzielenia się kłopotami i radościami z innymi.
Teraz idę kupić sobie trumnę/na własny koszt!/ i poczekam aż mnie zeżre skorupiak.
Życzę Wam zdrowia,oby nie przyszło Wam korzystać ze służby zdrowia na koszt innych podatników.
gość
16-04-2012, 15:23:06

Drogie panie bierzecie zabiegi rehabilitacyjne to pomaga powiedzmy sobie pół na pół ,dlatego ponieważ pacjent jest spięty tensy mogą być,laser owszem,gimnastyka dlaczego nie,ale dobrze wykonany masaż to rewelacja.Gdyby robiono masaż np pierw polewamy pacjentkę czekoladą,poźniej puszczamy muzykę releksacyjną i delikatnie masujemy.Co to daje pacjentka jest rozluźniona,odprężona a i cera się poprawia.Przy okazji można to i owo ( porozmawiać np o Globalnym ociepleniu,czy o ekologii).Wtedy pacjent czuje się jak nowonarodzony.Ale na ubezpieczenie jest tylko prosty masaż,człowiek wychodzi z niego i czuje się jakby walec go przejechał zamiast pomóc to się pogorszyło.Mamy nadzieje że kiedyś przyjdą takie czas że w każdym ośrodku tak będą wykonywane masaże.Chyba Panie się ze mną zogodzą.My może wkrótce otworzym własne małe centrum rehabilitacjne.Chętnie powitamy w naszych progach.Narazie musimy robić prosty masaż bezwzględu czy mam to odpowiada.Muzyka też jest zabroniona.Ania bądzie naszym honorowym gościem.Ania jest fajna,kulturalna,nie boji sie nowych wyzwań.W zamian podciągnie nas z ortografii.Serdecznie pozdrawiamy.
gość
16-04-2012, 15:43:34

Kochany gościu.Ja bym ci przyznał stałą rentę.Wolny dostąp do wszystkiego,czego tylko pragniesz.Rak to przykra sprawa,i poważna.Wierzymy że ty go pokonasz.Taka rada poczekaj z kupnem tej trumny ,nie będzie ci potrzebna.Lepiej zrobisz jak osłodzisz sobie trochę to gorzkie życie np lodzikiem lub rurką z kremem.Wiesz to pomaga na handrę a poźniej świat stanie się bardziej kolorowy.Pamiętaj nie jesteś sama!Głowa do góry!Kochamy cię!Zyczymy samych pogodnych dni.
gość
16-04-2012, 16:52:44

Nasz ukochany Wielebny Januszek milczy.Bardzo się martwimy.Może postanowił nas opuścić i wyjechał na Zanzibar szkoda że nas nie zaprosił.Może biedaka boli szyjka.Może mu pogoda zepsuła humor.Albo poszedł na lodzika lub rurkę z kremem żeby sobie humor poprawić.Zeby tylko się biedaczysko nie przeziębił bo będzie katar a to nie wskazane przy chorej szyjce.Pozdrawiamy naszego drogiego Wielebnego Januszka.Przesyłamy całusów 102
gość
16-04-2012, 17:50:12

wielebny moze na nastepnym zabiegu jest ? ciekawe ile mu jeszcze do kosci ogonowej zostalo ekspert w temacie co zrobic zeby jeszcze za zycia sie usztywnic
troll po lanzarote a przed rodos
Forumowiczka
16-04-2012, 17:56:52

Joan-na - czy mogłabym cię prosić o kontakt ze mną na maila? Oczywiście jak znajdziesz wolną chwilkę
imieasia.nazwisko@gmail.com
Asia
gość
16-04-2012, 19:34:44

Grzeczny trollku, tam gdzie się niedługo znajdziesz, rurek z kremem będziesz miał pod dostatkiem, plus kilka lewatyw dziennie. Tam bardzo lubią grzecznych chłopców.
Skoro jesteś dziewczynką, też dogodzą tobie, że miłych wspomnień i słodyczy w których gustujesz będzie dostatek.
Stawiam na chłopca.
Ktoś zadał pytanie, czy pomaga mi Cinnarizinum. Tak, pomaga w zawrotach i w bólach głowy, leczy objawy zaburzeń krążenia mózgowego.
=======================
- Kiedy chłopiec zmienia się w mężczyznę?
- Kiedy przestaje obgryzać paznokcie, a zaczyna drapać się po ja..ch?
- Nie! Kiedy zaczyna rozumieć, że po drapaniu się po ja..ch nie należy obgryzać paznokci...
==============================
Miłego, Irek
krak62
Forumowicz
17-04-2012, 08:22:34

Gość 2012-04-16 18:52:44 Nasz ukochany Wielebny Januszek milczy.Bardzo się martwimy.Może postanowił nas opuścić i wyjechał na Zanzibar szkoda że nas nie zaprosił.Może biedaka boli szyjka.Może mu pogoda zepsuła humor.Albo poszedł na lodzika lub rurkę z kremem żeby sobie humor poprawić.Zeby tylko się biedaczysko nie przeziębił bo będzie katar a to nie wskazane przy chorej szyjce.Pozdrawiamy naszego drogiego Wielebnego Januszka.Przesyłamy całusów 102
za te 102 całusy dziękuje ale napisałem ze boje się zarażenia dżumą trollowatą zanzibaru nie sponsoruje Nfz a szkoda bo by mi sie przydało ale odsunąłeś mi dobrą myśl chyba napisze do prezesa Nfz o dofinansowanie mi pobytu tam ale bez dzieci bez nóżek i rączek bo ja uczuciowy jestem i mógł bym je na swoich rekach nosić co przy moim schorzeniu jest nie wskazane jak mi sie to uda załatwić powiadomię cię tylko daj namiary na priv bo inni mogą zazdrościć
ks Janusz
Forumowicz
17-04-2012, 08:26:51

Gość 2012-04-16 19:50:12 wielebny moze na nastepnym zabiegu jest ? ciekawe ile mu jeszcze do kosci ogonowej zostalo ekspert w temacie co zrobic zeby jeszcze za zycia sie usztywnic
troll po lanzarote a przed rodos
Tak właśnie wczoraj miałem kolejny zabieg na c-10 c-11 do tego implant wsadzany był przez nos fajne uczucie polecam . napisał bym obszerniej ale się źle czuje więc poprzestaje na tym
ks Janusz

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: