Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
15-04-2012, 15:20:03

Troll ma racje więc stawia kolacje My tu wszyscy zwietrzyliśmy kasę więc dajemy sie rżnąć na lewo i prawo a ty trolu jesteś chyba leczony tą najnowszą metodą wstawiania implantu szyjnego przez odbyt za to płaca 3500tyś jesteś lepsza jak ci sie wydaje a wypominasz innym .32
gość
15-04-2012, 15:36:01

Jak ci tam, poście z 17.o8
Jak mozna przeczytać, nie uzywam brzydkich słów, lecz je wykropkowuję, podobnie jak niezalogowane trolle. Dlaczego więc moje wykropkowanie ma być gorsze od trollowego>

Jak się dobrze doczytałas, wielu z nas płaci ubezpieczenia, które sa na ogół ubezpieczeniami pracowniczymi i z tych ubezpieczeń wypłacane nam są tzw odszkodowania. Składka na ogół przekracza podaną przez ciebie kwotę 38 zł. Nasze pieniądze, wpłacamy je i wara oid tego. Wpłacaj sobie tez, jesli chcesz.
Jako 13 krotnie operowana ale nie rekordzistka /jest tu ktoś więcej razy dopieszczany/, melduje, ze za odszkodowania zdążyłam sobie wystawić willę z basenem i grillem,kupić wypasioną furę, zamiast skóry teriera walijskiego, o innych przyjemnościach nie wspomnę, komóra tez jest jakby co.
Jako troll zwyczajny nie umiesz czytać - forum nie ma księgowego /reflektujesz?/, który by wypłacał kasę, a my zostajemy tu z czystej sympatii dla uczestników, których poznalismy i polubili .
Jak mam rozumieć, kochana G. zapraszasz nas do siebie na truskawki?
to ja, Ania znana jako amadobo
gość
15-04-2012, 16:10:04

Irek kogo ja tu obrażam.Kogoś zmuszam do czytania.Chłopie idz do prokuratury i pokaż dowody mojej obrazy.Ciekawe czy stwierdzenie że lubię lody kogoś może obrażać np Ania lubi truskawki to też obraża np alergików.Czy propzycja masażu to coś złego sam chodzisz na masaze.A ja znam wiele technik jak odprężyć ciało.Ja akurat lubię masować kobiety ale spytam kolegów może ktoryś preferuje masować tylko mężczyzn.Zobacze co się da zrobić.Wiedz ja jestem człowiek uczyny lubię pomagać chorym osobą a że zawsze po masażu są lody i inne przyjemości jak np okłady z czekolady.Oczywiście klient nasz pan.A więc zapraszamy drogie panie.
gość
15-04-2012, 16:25:56

Zapomniałem jeszcze dodać fajnie się czyta wasze forum o trollach.Jesteście orginalni.Na żadnym innym forum tyle nie przeczytałem o trollach co u was.Może łaskawie weźniesz pod uwagę jak bedziesz szedł do prokuratury że to forum jest dla trolli i o trollach.Napewno znajdzież zrozumienie Prokurator będzie miał cały obraz waszych wypowiedź o trollach.Pozdrawiam jak będę coś wiedział w sprawie masazu dam ci znac Rozumiem że ty lodów nie lubisz no cóż każdy człowiek jest inny.
gość
15-04-2012, 16:44:16

Widzę że jakaś baś sie Tobie śni że nie obrażasz tylko nie wiesz jaki to sen i z której bajki wiesz że własnie gdzies jesteś tylko nie wiesz gdzie i z czym to się je ale żyje nadzieją ze znikniesz śmierciom naturalną przez samounicestwienie sie oraz zmasowanie sie na nic .32
gość
15-04-2012, 16:53:00

A skąd ty wiesz co ja lubię? Ja chcę sobie szyjkę zrehabilitować, skoro mi proponują trochę ruchu na plantacji.
Nie baw się w stręczyciela kochaneńki, tylko ćwicz ortografię, bo coś nie wychodzi, niestety.
Domyślam się, że jesteś reprezentantem klubu wyglodniałych panów i próbujesz u nas znależć chętnych /chętne/, bo w realu nie macie szans.
Biedaki, ubogie wasze propozycje - lody, truskawki i daleko, daleko nic,
Pogadać z wami nie ma w sumie o czym, boście ubogie w tematyce, wasze kwalifikacje uzdrowicielskie też problematyczne.
No i czemu sie tu chcecie paśc, skoro wasze miejsce na innym wątku.
Nie martwcie się trolle, w końcu nie jesteście takie beznadziejne
to ja, Ania znana jako amadobo
Początkująca
16-04-2012, 07:42:39

hamer 2012-04-15 02:32:56 Ellina,my tu wszyscy z podobnym problemem mniej lub bardziej zaawansowanym.
Ja do konsultacji i ewentualnej operacji mogę polecić bez wahania
-dr.Arkadiusz Wilk
http://www.rankinglekarzy.pl/lekarz/17116/Arkadiusz-Wilk/neurochirurg/Legionowo-Plonsk-Warszawa
Poza wykazanymi w linku placówkami gdzie przyjmuje operuje w WIM Szaserów i Mediq Legionowo
Jeżeli po wizycie nadal będziesz miała wątpliwości
-dr.Rafał Górski
http://www.rankinglekarzy.pl/lekarz/21747/Rafal-Gorski/neurochirurg/Grodzisk%20Mazowiecki-Warszawa
Część informacji w linku nieaktualna.Już nie pracuje w Szpitalu Bródnowskim.Aktualnie Szpital Zachodni Grodzisk Mazowiecki
-dr.Jarosław Andrychowski
http://www.rankinglekarzy.pl/lekarz/22600/Jaroslaw-Andrychowski/neurochirurg/Warszawa
Operuje Szpital Praski,Szpital Bielanski
hamer, dziekuje bardzo! umowie sie do dr Wilka. Jutro mam konsultacje u lokalnego neurochirurga (nie mieszkam w Polsce chwilowo), ale bardziej wierze naszym specjalistom i chce sie leczyc w PL.
Objawow jakis bardziej dokuczliwych nie mam. Owszem, boli mnie kark i plecy ogolnie, mecze sie jak stoje za dlugo albo siedze bez ruchu, miewam cholernie mocne bole glowy, czasem zaboli bark, ostatnio mam czasem uczucie ciezkich nog, ale to nie jest cos, co nie pozwala na w miare normalne funkcjonowanie... Na ile sie da to chcialabym uniknac operacji. Tyle ze kiedys ktorys z lekarzy mi powiedzial, ze jak pojawi sie nawet najmniejszy ucisk na rdzen, to operacja jest jedynym wyjsciem i to tak szybko jak mozliwe...
Forumowiczka
16-04-2012, 08:30:59

Ellina, neurochirurg jak popatrzy na zdjęcia to sam oceni ten zwrot "nieco uciśnięty". Trudno tutaj się wypowiadać co autor miał na myśli :)
Ja tylko dla twojej pełnej wiedzy chciałabym ci przekazać, że operacja kręgosłupa w odcinku szyjnym nie likwiduje problemów z piersiowego. Bark, kark, plecy, mogą nie pochodzić od szyi. Ja mam taką sytuację - mam kręgosłup "S". Szyja po operacji. Ustąpiły bóle, mrowienia i drętwienia w ręce i mrowienia w nodze. Natomiast bóle między łopatkami nie ustąpiły i pewnie mi już zostaną. Dostałam też pamiątkę pooperacyjną - przed zmianami pogody i przed nadciągającymi frontami boli mnie bardzo dużo nerwów, praktycznie i w ręce i w karku i w łopatkach i też nie wiem na ile się to zregeneruje. Ciągle czekam. Ponoć do roku jest szansa, że blizny przestaną tak reagować. na razie na liczniku mam pół roku :).
Piszę ci to tylko, żebyś nie myślała, że odbarczanie jednego poziomu zreperuje cały kręgosłup - to nie jest możliwe niestety.
Asia
Początkująca
16-04-2012, 08:45:05

buraczek 2012-04-16 10:30:59 Ellina, neurochirurg jak popatrzy na zdjęcia to sam oceni ten zwrot "nieco uciśnięty". Trudno tutaj się wypowiadać co autor miał na myśli :)
Ja tylko dla twojej pełnej wiedzy chciałabym ci przekazać, że operacja kręgosłupa w odcinku szyjnym nie likwiduje problemów z piersiowego. Bark, kark, plecy, mogą nie pochodzić od szyi. Ja mam taką sytuację - mam kręgosłup "S". Szyja po operacji. Ustąpiły bóle, mrowienia i drętwienia w ręce i mrowienia w nodze. Natomiast bóle między łopatkami nie ustąpiły i pewnie mi już zostaną. Dostałam też pamiątkę pooperacyjną - przed zmianami pogody i przed nadciągającymi frontami boli mnie bardzo dużo nerwów, praktycznie i w ręce i w karku i w łopatkach i też nie wiem na ile się to zregeneruje. Ciągle czekam. Ponoć do roku jest szansa, że blizny przestaną tak reagować. na razie na liczniku mam pół roku :).
Piszę ci to tylko, żebyś nie myślała, że odbarczanie jednego poziomu zreperuje cały kręgosłup - to nie jest możliwe niestety.
Asia
Asia dzieki, chcialabym juz miec za soba wszystkie lekarskie opinie, bo nie umiem czekac i w miedzyczasie robie sobie projekcje wszystkich najgorszych scenariuszy. Na obrazie RM ten wystajacy dysk lekko dotyka rdzenia, nie wykrzywiajac go. Ale to z kolei moja wlasna interpretacja ;))
Tak wlasnie myslalam, ze operacja szyjnego nic nie zmieni w sytuacji ogolnej.... Dlatego w ogole wolalabym uciec od chirurgii. W dodatku mam problemy z bardzo duzym przerostem blizn, nawet zwykle zadrapanie zostawia u mnie slady jak po wojnie, a to tez dobrze nie wrozy ;)
Forumowicz
16-04-2012, 13:54:55

Do osoby piszącej jako "Gość". Proszę pisać na temat w wątku. Wypowiedzi, które zostały zablokowane są niezgodne z regulaminem. Proszę się dostosować. Powyższe wypowiedzi są kategorycznie niestosowne!
Kontakt Medforum

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: