Uzasadnienie odmowy bylo takie, ze moje objawy odpowiadaja przepukline C6C7, a nie C5C6. Na C7 mam dehydratacje i osteofity, na C6 przepukline. Tak wiec operacja nie wyeliminuje objawow.
Gość 2021-01-16 20:27:50
Bo to objawy typowo psychiczne a nie przez dyskopatię. To wszystko przez ciągły stres ciagle myślenie o chorobie! Wiem coś o tym bo sam to przeszedłem!!! I się przyznaje do tego! Doszło do tego ze paliły mnie ciagle rece i nogi miałem różne badania rezonanse emg itp. Wszystko przez jedna operacje na szyjnym i ciagle bałem się ze będzie druga operacja bo mam wielopoziomowa dyskopatię szyjna. Tak się zaprzyjaźniłem z neurologiem ze przeszliśmy na ty z jego inicjatywy. On mi podpowiedział ze zmiany są duże ale na kolejna operacje jeszcze nie czas i zaproponował psychiatrę. Mamy 21 wiek poszedłem dostałem leki i .... wszystkie objawy pieczenia rak nóg zawroty głowy przez co panikowałem odeszły w sina dal. Psychiatra od razu powiedział ze ogranizm przy ciągłym napięciu nerwowym daje takie psikusy ze przeciętny człowiek nie zdaje sobie sprawy. Nie pisze tu często ale czytam i z Twoich wpisów rysuje się ewidentnej problem natury napięcia nerwowego. Idź zaryzykuj zobaczysz czy pomoże. I nie ma co się obrażać nat bo człowiek chce pomoc a nie obrażać.
Nat81 2021-01-16 20:50:49
Biore leki na depresje i pregabalin od wielu miesiecy. Nic mi to nie pomaga na bole rak i plecow. Uwierz.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.