Szyją jak szyją, zaczyna się od karku, potem dochodzi ból barku. Ale pewno wielu z nas miało inne pierwsze objawy, zależy od organizmu.
Dorka1616 2021-01-14 23:59:40
Wszystko zależy od stanu choroby, czasem jak są przepukliny średniej wielkości można próbować rehabilitacji. Samą tak robiłam i pomagało, niestety zwyrodnienie postępowało pojawiły się osteofity i dodatkowo uciskaly kanał rdzeniowy i nerwy. Nie było już na co czekać. W ciągu pół roku miałam trzy Stany ostre, bóle okropne. Potem doszły szumy uszne i zawroty głowy przy szybkim ruchu głową. Nie było na co czekać.
A co do rehabilitantów, czasem na siłę wmawiają nam, że operacja to tylko ostateczność. Ja na szczęście trafiłam na takich, którzy sami po wielu sesjach wysyłali mnie na zabieg, wiedząc, że oni już nie pomogą
Daagula 2021-01-15 07:26:32
Nat81 owszem po operacji może być lepiej lub gorzej, ale bez operacji to lepiej raczej nie będzie a z pewnością będzie się pogarszać. Trzeba byc dobrej myśli mimo wszystko.
Gość 2021-01-15 12:33:26
Witam wszystkich. Jak u was wygląda praca po operacji szyii? Jestem przed operacją i pracuję za biurkiem. I się zastanawiam jak to będzie wyglądało po operacji. Czy szyja mocno daje się we znaki po operacji? Da się wytrzymać 8 h ?
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.