Ciepłych, pełnych radosnej nadziei Świąt Zmartwychwstania Pańskiego, a także kolorowych spotkań z budzącą się do życia przyrodą życzę wszystkim Szyjeczkom;)

cwiety7 2016-03-18 15:56:40
Witajcie Szyjki :)
mam pytanie czy jak się jest na zwolnieniu 182 dni i odbębni się w tym czasie sanatorium to składając wniosek o zasiłek rehabilitacyjny jeszcze raz mogą wysłać do sanatorium w czasie tego zasiłku rehabilitacyjnego? Pilne podpowiedzcie??
robertos123 2016-03-31 14:23:31
KLFF gdzie i Łodzi ta operacja i u kogo?
Goska89 2016-03-31 20:20:02
Kllf
Mi lekarz powtarza ze operuje sie pacjenta nie rezonans....jesli bol i wszystkie inne dolegliwości (ktorych uwierz ze może byc naprawde sporo)nie daja funkcjonowac spac itd plus oczywiscie wynik rezonansu to wtedy rozwaza sie operacje....a decyzja nalezy do pacjenta...po operacji cudu uzdrowienia nie będzie może jedynie ulga w jakichś dolegliwościach no i zniknie ucisk co najwazniejsze a co za tym idzie zniknie ryzyko bardzo powaznych konsekwencji zbyt dlugiego ucisku....ale po operacji to oszczedzac tez trzeba sie bo kolejne poziomy sypnac sie mogą...latwa decyzja to nie jest....ważne abyś byla przekonana o slusznosci podjetej decyzji bez wzgledu jaka podejmiesz...
Tyle mojej skromnej opinii
Pozdrawiam
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.