Hej Odzywałam się jakiś czas temu na forum, bo szukałam neurochirurga. Znalazłam tu dużo potrzebnych informacji, za które bardzo, bardzo dziękuję Jestem po operacji - miałam ją pod koniec października (wymiana C5/C6; C6/C7 - dyski Aesculap Active C, z powodu bólu pod łopatką i barku, zaburzeń czucia i osłabienia ręki lewej). Szyjka74 napisała mi maila, żebym odezwała się na forum, ale po operacji co prawda tamte wcześniejsze objawy minęły ale pojawiły mi się okropne cierpnięcia rąk i stóp, później bóle nóg, więc jedyne co mogłabym napisać, to to, że jest okropnie Nawet nie wchodziłam na forum. Ale teraz jest jakby lepiej Wchodzę na forum a tu wszyscy o aktywnościach fizycznych I pozdrowienia dostałam od Rupafin Ja na razie nie mogę ćwiczyć, rehabilitację zacznę jakoś w grudniu. Tak odnośnie tego, czy decydować się na operację czy nie - to ja akurat uważam, że chyba powinnam była się zdecydować na tę operację 2-3 miesiące temu. No i w ogóle to forum jest bardzo potrzebne więc też będę się odzywać a nie tylko czytać