Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Wtajemniczona
09-07-2013, 06:29:18

pawiku na nas tez nie wszystkie ośrodki prowadzą rehabilitację w systemie ośrodka dziennego, większość prowadzi w systemi ambulatoryjnym, ale nasi dr rehabilitacji często zapisują miesięczną kurację w ramach zwolnienia L4, wtedy kompleksowo to leci, dużo zabiegów, ja tez co drugi dzień mialam innych fizjoterapeutów, nosiłam teczkę z ksero badan i wypisów, żeby się zapoznali i nie zrobili mi krzywdy i potem już pamietali, dr przedłużyła mi tą rehabiltacje o kolejne dwa tygodnie ale dopiero na wrzesien wolne terminy, więc we wrześniu zowu będę się rehabilitować, w sumie to pomaga,...
gry na gitarach, ...też to kiedyś przerabiałam, jak jeszcze dzieci ze mną mieszkałymłodszy syn, był w zespole rokowym więc jeszcze dochodził śpiew, a głos ma mocny....fajne to byly czasy
jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu - oznaką czego jest puste biurko...? 7 luty 2013 operacja C5/C6 i C6/C7 implanty typu Zero-P klinowe firmy Synthes
Początkująca
09-07-2013, 07:13:30

10 grudnia termin operacji w Kaliszu przerażona jestem
Wtajemniczona
09-07-2013, 10:46:17

dagii to trzymac kciuki żeby termin wypalił i nie skonczyly się implanty bo to koniec roku, i różnie bywa
każdy tu trafil przez strach i po to jesteśmy żeby jakoś się wspierać i przetrwać, najpierw się boisz potem nie możesz się doczekać, kiedy życie jest już tak nieznośne odliczasz dni
życze zdrówka i uśmiechu
będzie dobrze,
jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu - oznaką czego jest puste biurko...? 7 luty 2013 operacja C5/C6 i C6/C7 implanty typu Zero-P klinowe firmy Synthes
Początkująca
09-07-2013, 13:18:34

dagiii skad jestes -kto Cie bedzie operowal ? ja mialam operacje w Kaliszu
ewa
Początkująca
09-07-2013, 14:54:28

Hey Kochani :)
Ja od paru dni meczylam sie z ez miana hormonow bo wycofali cilest na ktorym ze wzgledu na endometrioze jestem od paru lat. I zaczela sie niezla jazda po zmianie hormonow - myslalam ze zejde.
Szyjny niestety dzis daje mi weznaki bardzo, nie wiem czy cos nadwyrezylam czy jakos niekoniecznie dobrze spalam bo obudzilam sie z rozpietym kolnierzem i dzis nie dosc ze bol takiz e az mi cierpna rece to jeszcze karuzela i zbiera mnie na wymioty.
Z pozytywnych rzeczy przemienilam wizyte u kKosinskiego na dr Chrzanowskiego na dzien 16 lipiec:)
No i jeszcze Zus byl u mnie na kontroli a ja wtedy bylam zalatwiac rehabilitacje i mamw ezwaznie do tlumaczenia sie jak smialo mnie nie byc w domu chociaz ewidentnie pisze na l4 ze mam chodzic!
Mial z Was ktos taka sytuacje? Nie wiem czy mam zabrac tam swoja dokumentacje czy napsiac jakies pismo?
Pozdrawiam serdecznie :)
Forumowicz
09-07-2013, 16:56:55

Witam WSZYSTKICH przed i po -PERYSKOPKI.Na plazy dzisiaj było rewelacyjnie pływałem fakt powoli ale pływałem.
Amilamijla to wizyte masz szybko.Co do ZUS-u to mnie przed nimi ostrzegali . Mój kolega z pracy miał zawal i do niego zus zawitał w trakcie zwolnienia po 20 dniach ,ale był w domu.Dasz rade niestety czasami trafiamy na bezdusznych urzędników i moze TY na takich trafiłaś.Oni do odstrzalu by sie nadawali...........DAGIL twoja operacja to jakas bajka -termin kosmiczny .U mnie było troche inaczej ale przy koncu roku to moze tej operacji niebyc -uwazaj.Na koniec roku robi się nagle przypadki ,a planowane to jak sie da.Strasznie odległy termin....
....piotr......
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.
Początkująca
09-07-2013, 17:22:33

Piotrze ja juz jedna komisie zusowska ma tym zwolnieniu mam za soba .. w poprzednim roku kiedy tez wyladowalam na dluzszym l4 i takze z tego samego powodu komisje mialam 4 razy - co miesiac. Tyle lat pracowalam a teraz czlowiek jak jest chory nie moze liczyc na wlasne skladki
Początkująca
09-07-2013, 17:39:03

innego terminu nie było w Bydgoszczy zasadzili mi 2015r sierpien :) a w Pile wszystkie terminowe odwołane do konca roku bo szpital ma długi operować ma mnie H,KASPRZAK właśnie w Kaliszu a ja jestem z okolic Piły
ewaparz2 napisz mi cos więcej o Kaliszu możesz na maila
dpdagi@gmail.com
Wtajemniczona
10-07-2013, 10:05:20

amila mija
ja miałam kontrole z Zusu jak byłam na zwolnieiu i też mnie w domu nie było, udałam się do nich, wyjasniłam że byłam na rehaabilitacji, pani kazała napisac oświadczenie z jakiego powodu mnie nie bylo skierowała jsobie kartę zabiegów i tyle, po paru dniach wpłynęło na konto świadczenie czyli uznali..
szyjki pytałam was ale może umknęło - więc pytam od nowa
jakie przywileje ma się na stopniu umiarkowanym?
Początkująca
10-07-2013, 10:32:39

Stokrotko, jedyny przywilej z jakiego korzystam przy umiarkowanym to zniżka na bilety w muzeach, pałacach itp.Kart parkingową po pięciu latach mi zabrali.
Czy ktoś grzebał już w NFZ-towskim ZIP? Moją operację z 2010 roku- płyta przednia- wycenili na 25755 zł. Poprzednie trzy nie wiem ile warte bo system pokazuje leczenie od 2008 roku.
Całe leczenie w ciągo pięciu lat wycenili mi na ponad 40000!! Jestem wrzodem na d...pie państwa biorąc pod uwagę,że ciągnę ze składek męża.
Na razie żyję, funkcjonuję ale tylko we własnym tempie.Mam nadzieję,że już we mnie nie pogrzebią
Vika

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: