Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Wtajemniczona
17-01-2012, 09:39:06

Rafał.....
Widzę,że cos nie pasi:((....
Dowcip,wiem,że do najlepszych nie należy...ale wkleiłam tylko dlatego....
Ile kosztuje Nasze Zdrowie!!!!.....:(
Pozdrawiam....
Dnia bez bólu..życze.....
Halina z mielopatią.....
Forumowicz
17-01-2012, 09:49:19

e tam od razu nie pasi po prostu czarny chómor ale faktycznie dość na czasie ale nic z tym nie zrobimy chyba że ....
...jakieś kółko różańcowe
Wtajemniczona
17-01-2012, 09:59:26

A i jeszcze dodam....
bo TO czyli choroba i kasiorka chodzi mi po głowie:(
Raczydło sobie upodobało moją siostrę....zmarła niestety 8 lat temu - młoda kobieta...
Za podanie chemii "dodatkowo"...bo NFZ już nie mógł refundować ( limit 6 chemioterapii)....płaciliśmy 12 tysięcy złotych...:(
oby tylko była z nami....!....Wszystko cała rodzina robiła!...
Piszę bez ładu i skladu...ale już kilka razy pisałam,że moje pisanie woła o "pomstę do nieba":(((
Przepraszam za to....
Teraz moja mama....Starszy człowiek już....- też raczydło posiada.Walczymy 5 rok!...I jest z nami.
!!!!!!!!
Rak piersi - teraz cholerne przerzuty.... rak kości..
Okazuje się (pewnie wszyscy czytali już! o tym)...leki,które od 5 lat zażywa....kosztują 450 złociszów miesięcznie....a chemia,którą musi dostawać raz na 3 tygodnie...ok 65o,- zl.
NIE REFUNDUJE......NFZ......
No i ja.... aby egzystować....osteopata 6 dych...-
pół godziny...i 8 dych tez za pół godziny - inny rehabilitant...,który pomaga...uciskiem....!
To tyle.... bo się we mnie gotuje:(((((
Jeszcze raz przepraszam......za prywatę.....
Halina z mielopatią....
Wtajemniczona
17-01-2012, 10:08:25

do kółka różańcowego sie zapisuję.....
czy już sa ZAPISY..?.....:))))
Forumowicz
17-01-2012, 10:09:45

NFZ ZUS i jeszcze parę innych instytucji w naszym kraju powinno iśc do odstrzału.
Stare klechy co ciastka wpieprzają i kawę piją i myślą że są wszechmocni i mogący .
A naszymi składkami powinni zarządzac młodzi gniewni po najlepszych polskich uczelniach i dostawać pensje za wynik a nie za *** w stołek
aaaa i pozdrawiam panią z zus-u z Łodzi u której byłem na kontroli
za to ze jest światowym specjalistą w dziedzinie ... no właśnie jakiej
Forumowicz
17-01-2012, 11:36:52

Halinko tak już nam decydenci zgotowali że w tym kraju za pieniądze przekazywane przez nas na NFZ w ponad połowie są przejadane przez biurokratów
Raf widzę uśmiech na Twojej Twarzy po wizycie w ZUS-ie
Ja niestety nie mam powodów do uśmiechu gdyż wczoraj mój wieloletni neurolog mnie olał i teraz szukam jakiegoś do którego w razie potrzeby będę mógł się zwrócić . Byłem u niej na początku grudnia i po nowym roku kazała mi przyjść na wizytę na której miała mi dać skierowanie na rezonans kontrolny . Poszedłem więc do niej aby usłyszeć słowa czy ja nie wiem że wizyta u specjalisty może odbywać się raz na pół roku , w związku z tym zadzwoniłem do Nfz aby mi powiedzieli ile wizyt może być u specjalisty usłyszałem odpowiedź że o ilości wizyt decyduje sam lekarz , to jak ja mam to traktować jak odstawiony pacjent do odstrzału .
A ja myślałem że zamiast kółka różańcowego sklecimy scholę
ks Janusz
Forumowicz
17-01-2012, 12:01:10

zanzibar 2012-01-17 12:36:52
Raf widzę uśmiech na Twojej Twarzy po wizycie w ZUS-ie
no dobra :)
Przychodzi Raf do Zósu wchodzi do pokoju i mówi:
R: Dzień dobry
Zós: Cisza
R: Drugi raz dzien dobry (może za ciho było)
Z: Proszę siadać , imię, nazwisko,wiek,waga,zawód
R: Powiedział wszystko o co szanowny Zós prosił tzn chciał.
Z: Poproszę wypis , kartę choroby.
R: Proszę
Z: Przepisuje to do komputera niemiłosiernie mocno uderzając w klawiaturę tak że na pewno owa klawiatura ma dyskopatię kabla łączącego ją z kompem.
R: Siedzi cicho.
Z: Proszę rozebrać się do pasa
R: Posłusznie czyni rozkazy najświętszej wyroczni
Z: *** stetoskopem,mierzy ciśnienie,każe skręcić głową w prawo,lewo ... ogląda szyję ... dostrzega jakąś pozioma kreskę ... i pyta " Czy to ta blizna bo operacji" ??
R: Tak szanowna wyrocznio.
Z: FAKTYCZNIE JEST PAN PO OPERACJI ZWOLNIENIE LEKARSKIE JEST ZASADNE
Forumowicz
17-01-2012, 12:17:03

Raf ZUS dba o swoich klientów zmuszając na przymusowy spacerek nie zauważyłeś jak Tobie pomogli ?
A i przynajmniej rentgenem Cie prześwietlił skoro przez bliznę Zós widział że jesteś po operacji
ks Janusz
Forumowicz
17-01-2012, 12:20:34

No faktycznie Pani z Zósu miała na oczach taki aparacik RTG ale taki wypas że normalnie wyglądał jak okulary z denkami od słoika

P.S.
Przepraszam wszystkie denka i słoiki za porównanie z zusem
Forumowicz
17-01-2012, 12:36:47

Denka od słoików ślą protest że w Zósie nie bedą pracowały
ks Janusz

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: