Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowicz
16-12-2011, 21:58:35

raf 2011-12-16 22:38:38 W centrum totalny luzik i "plaża"
tzn pogoda w centrum kiepska jak zwyrodnienie wielkości Wezuwiusza na we wszystkich odcinkach kręgosłupa
a jeśli chodzi o samopoczucie to właśnie luzik i plaża i nic nie ćpałem
.... w ogóle nic od operacji nic nie brałem
a tak co po niektórzy zachwalali jakieś "odloty"
Forumowiczka
16-12-2011, 22:09:19

a wiesz, mnie też się udało, że nie brałam żadnych prochów po operacji, W szpitalu dostałam coś w kroplówce bezpośrednio po narkozie ale tylko ten jeden raz. Potem już nic nie potrzebowałam, spokojnie dało się wytrzymać. Są pobolewania ale niedokuczliwe i faktycznie coraz rzadsze. oby dalej w te stronę :)
ale przy zmianie pogody jednak jest gorzej.
Forumowicz
16-12-2011, 22:12:17

buraczek 2011-12-16 23:09:19
ale przy zmianie pogody jednak jest gorzej.
To ja jestem jakiś wybrakowany.
Dobranoc.
gość
16-12-2011, 22:14:19

raf 2011-12-16 22:58
a tak co po niektórzy zachwalali jakieś "odloty"
Tak, tak- "zachwalali" po sirdaludzie i zaldiarze
...i nigdy więcej!!! oby...
Raf, młody chłopak jesteś, to i stan pooperacyjny znosisz dobrze i szybko wracasz do formy, i fajnie. Mięśnie masz mocne, wysportowane to i dobrze trzymają układ kostny.
Takiemu to dobrze, takiemu dobrze...
anTosia
Forumowicz
16-12-2011, 22:19:52

hindus_ka 2011-12-16 23:14:19
Raf, młody chłopak jesteś, to i stan pooperacyjny znosisz dobrze i szybko wracasz do formy, i fajnie. Mięśnie masz mocne, wysportowane to i dobrze trzymają układ kostny.
Takiemu to dobrze, takiemu dobrze...
młody ... młody to jest mój syn bo jeszcze się nie goli a ja już bity,klepany i na częściach zamiennych jeżdżę :)
Forumowiczka
16-12-2011, 22:23:47

raf
młody ... młody to jest mój syn bo jeszcze się nie goli a ja już bity,klepany i na częściach zamiennych jeżdżę :)
hmmmmmm to mi sie cos przypomniało. tak na te wietrzną i brzydką pogodę:
Jaka jest różnica między dwulatkiem
a dorosłym facetem?
- Dwulatka można zostawić samego z nianią.
Forumowicz
16-12-2011, 22:26:28

buraczek 2011-12-16 23:23:47
Jaka jest różnica między dwulatkiem
a dorosłym facetem?
- Dwulatka można zostawić samego z nianią.
nje rozómiem teko dofczipu ........
Forumowiczka
16-12-2011, 22:33:20

a ten:?
Przyjaciółka do przyjaciółki:
- Podobno twój mąż leży w szpitalu, bo coś złamał.
- Tak. Przysięgę wierności małżeńskiej.
Forumowicz
16-12-2011, 22:39:08

ani trochę
Forumowiczka
16-12-2011, 22:41:14

ostatnie podejście:
Teść chce wyrzucić teściową przez balkon.
Sąsiad krzyczy:
- Panie, zabijesz pan człowieka!
- To odsuń się pan!
jest coś lepiej?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
gość
Straszna obawa przed zabiegiem wszczepienia zastawki
Hej, piszę tu bo bardzo się boję operacji mam 42 lata i przed sobą operację w Szpitalu Bielańskim w Warszawie. Czytam tu o powikłaniach o nie właściwym ułożeniu Drenu w Jamie Otrzewnej. Czy ktoś ma pozytywne doświadczenia ? Proszę o wsparcie duchowe. Dziękuję Aleksander
gość
Dr Nikodem Przybyłko.
Witam, czy kogoś z Państw operował dr Nikodem Przybyłko? Wydaje się, że jest to naprawdę super fachowiec. Czeka mnie operacja. Pozdrawiam Piotr
Reklama: