Witam Witam dzwoniła do mnie Dorotka na miejsce dojechała bez problemów ma zaaplikowane trzy zabiegi dziennie ma zamiar wypoczywać i zwiedzać Świeradów i okolice przesyła pozdrowienia za moim pośrednictwem . i ja dołączam do pozdrowień Janusz
hamer 2009-12-02 09:37:49
Wracając do nurtu towarzyskiego -Spineczko czy w Chacie znajdzie się krzesełko czy mam się zatroszczyć o poduszeczkę?
Gość 2009-12-02 11:43:52 Janusz - co ma oznaczać " ..czuję się okropnie .." , czy masz na uwadze dolegliwości bólowe fizyczne jakiejś części ciała (w domyśle - kręgosłupa) czy też marny nastrój, zdenerwowanie którego powodem są np. kolejki w przychodniach czy przed gabinetami lekarskimi.
Twoja odpowiedź jest dla mnie b. ważna gdyż jak wiesz i mnie niechybnie czeka operacja podobna do Twojej.
Więc chciałbym jak najwięcej wiedzieć o tym okresie - po operacyjnym.
Pozdrawiam Ciebie, Zosię i wszyyyyyystkich forumowiczów .
St.Św.
zanzibar 2009-12-02 11:24:50
Droga Spineczko wielebny jakoś podupadł na zdrowiu i nie ma siły siedzieć przed komputerem , a po za tym rozpoczęły sie rejestracje na nowy rok i tak z złością powiem do neurochirurga na NFZ udało mi sie zarejestrować na 25 05.2010 bardzo bliski termin co? a od dziś rejestrowali na rehabilitację a od poniedziałku zaczynam biegać za dalszymi skierowaniami . Spinko obiecuje jak mi odpuści trochę będę się częściej odzywał ale teraz czuje się okropnie Pozdrawiam Janusz
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.