Gość 2011-09-11 13:10:42 Ewa2901
U Ciebie Ewo było tak....a i u mnie może trochę podobnie podczas pobytu w szpitalu na reh...
Ja o cokolwiek prosiłam... to widziałam strach w oczach lekarza...Boją się strasznie mielopati..:( ja zresztą też....
Nie wiem..czy sobie poradzisz po 3 -m-cach a pracy...!
Halina z mielopatią....
:) Halinko, też mam spore obawy co do tej pracy, ale przy ograniczeniu do minimum godzin koniecznego pensum może się udać. A co do lekarzy .... strach strachem, jeszcze gorsza jest chyba bezradność i/lub zła wola :/
ASIU :)
dzięki za podpowiedzi, na bioptron mnie nie stać, póki co, ale mam sollux, tyle że z implantami w szyi, to raczej na pewno nie wskazane .... kompresy mi potrzebne do okładów na dłonie, bo gdzieś mi wpadło w ucho czy w oko, że ciepło pobudza włókna nerwowe do gojenia / odradzania się, a moje niedowłady w lewej i drętwienia w obydwu dłoniach nie minęły mimo że niebawem odtrąbię 3 miechy od operacji ....
ZOSIU :) Żelazny Aniele
dzięki za konkret, co do linki .... nic nie szkodzi, znając nazwę, znajdę i produkt. Też myślę że takie kompresy w tkaninie będę lepsze :)
aa, byłabym zapomniała .... jak stan i ewentualne zajęcia pozwolą zamelduję się w Złotych Tarasach :)
SPINE-eczko :)
I całe szczęście, że TAKIE miejsce jak TO jest .... już od jakiegoś czasu lekturę tego co w sieci zaczynam od forum :) .... choć przyznam że czasem lenię się by odpowiadać na każdy post ;) najbardziej lubię tak zbiorczo :)) jak teraz
pozdrawiam :) Wszystkie Szyjki &Co :)