Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
08-09-2009, 18:19:00

Kochani może to prawda, że te plany wyglądały jak ostatnie rozmowy z życiem ,ale to nie tak, chodziło o to ,że po operacji nie tak prędko będę mogła korzystać z życia bo wiadomo jakie "udogodnienia mnie będą czekać" i wówczas nie myślałam o przykrych rzeczach!
Jestem ciekawa kiedy towarzystwo "kołnierzykowe" pokusiło się pierwszy raz na jazdę samodzielnie samochodem( oczywiści jako kierowca) i jakie są wasze doświadczenia.Miłego wieczoru.ADA
gość
08-09-2009, 18:35:00

Ada, pierwszy raz po ostatniej operacji prowadziłam po miesiącu. Ale ja jestem weteranka szyjkowa i wieloletni kierowaca. Sądzę, że każdy zaczyna prowadzić, kiedy czuje się na siłach. Nie ma na to recepty i raczej nie powinnaś kierować się cudzymi odczuciami. Znam osoby, które już nigdy po operacji szyjnego nie wsiadły za kierownicę. Ot, taki był ich wybór. Ja w swoim szaleństwie ( czytaj- głupocie) w grudniu ubiegłego roku siadłam za kierownicę po tygodniu( w kołnierzu). Jakie były skutki? Nastepny zabieg. Musisz sama poczuć się gotowa. Pozdrawiam. Bożena
gość
08-09-2009, 18:53:00

Ja będę próbowała w weekend to będzie 2,5 miesiąca od operacji . Musze wam powiedzieć ze wcale mnie nie ciągnie .Ja tez przed operacją dużo bardzo jeździłam a teraz jestem wożona i czuje się jak dama .
Wiem ze jak już raz wsiądę to pewnie już będę jeździła. Miłego wieczoru.Pozdrawiam Gosieńka
gość
08-09-2009, 19:46:00

UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF msza odprawiona ale na ten plac nikt nie przyszedł oprócz mojego psa co ten pies wycierpiał słuchając mojego kazania aż mu uszki opadły .

Jesteście dziewczyny szalone aby po tak krótkim czasie siadać za kierownicę Bożena to Ty na zamówienie robisz sobie krzywdę trochę rozwagi i pomyślunku czy nie lepiej wylizać się z ran a potem trochę rehabilitacji i dopiero myśleć o jeździe jak ktoś kiedyś powiedział pomalutku az do skutku samochód nie zając nie ucieknie ja poddałem się rygorom i do auta wsiadłem dopiero po 4 miesiącach od operacji mimo ze nie miałem luksusu by mnie ktoś woził a kocham jazdę autem i to nawet bardzo szybką rozwagi trochę a bedzie dobrze zapewniam ze przez pare miesięcy nie zapomina się jeździć Janusz
gość
08-09-2009, 20:18:00

Co do spotkania, to będziecie musieli prosbę do mojego chłopa napisac zby mnie samą w świat puścił. Zebyście widzieli jak on sie wściekał jak chciałam sama jechać na Traugutta. Bożena wie jaka to droga. Jadę do Lesnicy, kilkanaście minut, wsiadam w tramwaj i zatrzymuje się dokładnier pod klinika. Nic z tego. Specjalnie wolne z pracy brał. A jeszcze mi takie głupoty w orzeczeniu napisali, to w ogóle do miasta się boi mnie puszczać.
Bożenko, rzeczywiście jestem na emeryturze, poszłam na nia w wieku 45 lat. Jak mi strzelil kręgosłup i siadłam na wózku, to zaczęto mówić o rencie a ja miałam mozliwość pójścia po 20 latach pracy/to znaczy mialam tych lat ze studiami wliczając więcej/. Do zeszłego roku pracowałam sobie spokojnie ale nie przy tablicy -mialam nauczania indywidualne i kursy . Teraz mąż zarabia na mnie darmozjada a ja sobie obmyslam co by tu sobie jeszcze dać pokroić /tak mnie strofowała jedna ze znajomych, gdy się dowiedziała o kolejnej operacji "ty to w nałog wpadłaś, przyjemność ci to sprawia, bo ja tam nie widzę zebyś była jakaś chora" /.
To uzgadniajcie ten termin, albo najlepiej wpadniecie do mnie jak się będę wczasować w wypasionym szpitalu na Bierutowskiej, oczywiście we wrocławiu
to ja, Ania znana jako amadobo
gość
08-09-2009, 20:41:00

Kiedy będziesz wczasować Anabodo w tym szpitalu. Ja na Bierutowską mam rzut beretem! Bożena
gość
08-09-2009, 22:10:00

Plany mi się plączą. Pani na Bierutowskiej powidziała w maju, że około pazdziernika mnie zawołają ale teraz nie wiem co będzie. 29.września mam mieć konsultacje w Miliczu i też nie wiem co będzie, bo doktor powiedział że woli mnie widzieć po tej operacji.
To może rzeczywiście, Bożenko, sie tam spotkamy? A czy byłaś w Miliczu lub Trzebnicy? Chodzi mi o to, czy miałaś kontakt z dr Łukańcem... Powiedz w jakich ośrodkach juz byłaś, może jakiś ranking szpitali rehabilitacyjnych sobie zrobimy
to ja, Ania znana jako amadobo
gość
09-09-2009, 04:41:00

Dzień dobry wszystkim o poranku .
Gosia jak nie będzie się Tobie ta książka podobać możesz mnie udusić (nareszcie spokój szyjka słaba raz dwa pójdzie) z resztą z Szczecina doTorunia rzut beretem .

Spinko msza była a TY co ? rano ten biedny pies nie chciał iść na spacer bał się ze go czeka kolejne kazanie ale po namowie mój książę AMAL w końcu poszedł .

Bożenko szerokiej bezpiecznej drogi

Amadobo może to przez męża ten twój kręgosłup jak ciągle pod pręgierzem

Emilko A co TY załatwiłaś mam nadzieje że udało się z kimś skonsultować

No ja dzisiaj mam labę nie jadę do wnusia on będzie u mnie wszystko dziś będzie pod kontrolą
Forumowiczka
09-09-2009, 04:57:00

Jak to co ja, prosze Księdza? Byłam na mszy oczywiście. Nie do końca zrozumiałam kazanie. Co ksiądz chciał powiedzieć przez to, że trzeba być cierpliwym i wypatrywać bożych znaków? Jakoś się wyłączyłam... Acha... Komitet chciałby wiedzieć ile ksiądz na tacę zebrał i na co przeznacza... .
Ja mam dziś mnóstwo spraw, zadań, pracy i w ogóle i w szczególe.
A Wy tu tyle napisaliście o spotkaniach, że jakby to do Excell'a przekopiować to byście mieli .
To na razie...

Spineczka
Spinka
gość
09-09-2009, 05:13:00

Niestety poczta kiepsko pracuje i taca jeszcze nie powróciła ale za to moja wieka renta dziś na konto dotarła 831 zł
tak więc przesyłam tobie rozliczenie jej

czynsz 357
remontówka 123
prąd 150 gazu nie mam chyba że własny
ok 200 zł na leki
a reszta na życie i zabawy
zapewniam odwiertów do wód termalnych nie będę robił ani nie otwieram wyższej szkoły medialnej lub radia i telewizji
jak taca dotrze zrobię resztę rozliczenia ksiądz Janusz

To czemu chowasz się po kątach że Ciebie nie widziałem A mogło być tak ciekawie może i Ty byś mi w tym kazaniu pomogła bo ten mój pies nie może na mnie patrzeć i coś warczy

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: