Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
17-08-2009, 17:42:00

Słuchajcie, niedawno wróciłam z kontrolnej wizyty o dr Arkadiusza Wilka i chcę Wam na gorąco zdać relację.
Na początek - jak zwykle - obsługa w recepcji na Mokotowskiej - beznadziejna. Pani była zajęta zwijaniem jakiejś papierowej rolki przez co najmniej minutę i zupełnie nie zwracała uwagi na otoczenie. Potem zapłaciłam 200 zł ( ).
Dr AWilk jak zwykle - ciepły, życzliwy człowiek. Wypisał mi zwolnienie lekarskie na kolejny miesiąc.
Pozwolił na chodzenie na basen ale nie żeby pływać - tylko raczej relaksować się w jacuzzi .
Pozwolił też na delikatną rehabilitacje barku - ale chyba jeszcze się wstrzymam. Nie ufam rehabilitantom.
Dr Arkadiusz Wilk - jak zwykle - uśmiech, profesjonalizm i wszystko co najlepsze !

Doktorze - jesteś Wielki !

Spinka
Spinka
gość
17-08-2009, 18:10:00

To cudownie Spineczko ,że wszystko zmierza w dobrym kierunku.
Do tego łaskawy jest dr. Wilk skoro już pozwala na rehabiliatcję , masz fory
Mnie trochę liże po grzbiecie perspektywa zbliżającego się spotkania choć to wielkiej dobroci Człowiek
Jest mi coraz trudniej funkcjonować a z Januszem chyba staniemy do wyścigów w bezsenności.
Tyle na dziś bo taki stan nie jest dobrym doradcą i wychodzą bardzo smutne ,,myśli nieuczesane''
Dobrej , przynoszącej wypoczynek nocy Wszystkim i sobie życzę .Zosia
gość
17-08-2009, 20:18:00

Dobry Wieczór Spinko jak fajnie że wszystko zmierza w dobrym kierunku tylko powoli bez przeciążania zawsze można powiedzieć sobie stop nie dziś to jutro lecz sukcesywnie i bez wysiłku. Zosiu ja myślę że te dwa typy tak mają że trochę musimy jeszcze przejść by być przestrogą dla innych i oby nie klonowali naszych błędów mnie nawet przed laptopem nie chce się siedzieć bo nie dosyć że kopie mnie po całości to jeszcze łapię jakiegoś gigantycznego doła może to związane jest z nadchodzącym rezonansem i czarnymi wizjami zastanawia mnie co sie tam może dziać przecież co dopiero rok minął od mojej ostatniej operacji a tam znowu jakieś sensacje teraz nawet kat by miał problem by tę moją szyje obciąć bo trafił by w metalową płytę życzę wam wszystkim spokojnej bezbolesnej nocki kolorowych snów Janusz
Początkująca
17-08-2009, 21:17:00

Spinko, to ile już czasu minęło od Twojej operacji i ile jesteś na zwolnieniu?ja o d dziś zaczęłam zabiegi;solux, laser, prądy, nie wiem czy to coś da, operacja i tak zaklepana, ale podobno ma działać na pozostałe poziomy..?niech i tak będzie, rozkładam się wygodnie na kozetce i *** w odgłosy pikania, gwizdania, cykania itp.czy u was tez przed chwila przeszła burza?pzdr.
kiedyś pojawił się wpis Anny, która ma być operowana w Białymstoku, chętnie bym z nia porozmawiała na priv o tutejszych lekarzach.Aniu?
gość
17-08-2009, 21:28:00

Witaj Marttko u mnie burzy nie było jest zaburzenie snu czytam książkę i co parę minut zerkam do włączonego laptopa Jeśli zabiegi te przynoszą Tobie ulgę można je brać ale po operacji zabiegów prądowych już nie wolno Pozdrawiam Janusz
Forumowiczka
18-08-2009, 03:58:00

Cześć !

Zosiu ja też się bardzo cieszę z dobrego kierunku ale nie jestem wolna od obaw. Wiem już, dzięki lekturze forum, że dyskopatia (oraz inne schorzenia i urazy kręgosłupa szyjnego) jest chorobą wieloletnią i, jakby na to nie patrzeć, z nawrotami. Choroba na całe życie?
Dr AWilk (podczas wizyt na Mokotowskiej) zawsze sprawiał na mnie wrażenie łaskawego . Twoje spotkanie z Nim na pewno będzie udane.

Januszu, no właśnie zamierzam się spieszyć powoli.
Co nagle - to po .
Trzymaj się. Kiedy Twój rezonans?

17-08-2009 o 23:17, marttka :
Spinko, to ile już czasu minęło od Twojej operacji i ile jesteś na zwolnieniu? (...).czy u was tez przed chwila przeszła burza?pzdr.
(...)

Operacja była 25 czerwca.
Burza, owszem, tak, była u mnie w nocy. Dość gwałtowna (ale bez szaleństw) i krótka. Podlała mi ogród . Nie muszę tego dziś robić !

Wiecie, że 22 sierpnia będzie akurat Festiwal w Sopocie? Na pewno wiecie. Komitet Zarządzający się zastanawia... wybrać dla Was na ten wieczór Radio Zet czy relację w telewizji TVN ?

Miłego dnia !

Spinka
Spinka
gość
18-08-2009, 05:20:00

Witam u mnie burza rozpoczęła się o 3.20 a skończyła 4.15 .
Spinko rezonans będę miał w środę ale wyniki u nas dopiero są po tygodniu a mnie nie będzie więc wszystkiego dowiem się za prawie dwa tygodnie niema nic gorszego jak oczekiwanie a może te bóle to mój jakiś głupi wymysł wmawiam sobie i tyle najlepiej jak sie zabiorę do jakieś pracy dziś w planach mam a właściwie dostałem zadanie bojowe aby na balkonie zrobić ogrodzenie by ten szkrab Kuba nam nie wyleciał .Pozdrawiam życzę miłego dnia Janusz
gość
18-08-2009, 05:22:00

Witam Zosiu. Piszę do Ciebie już trzeciego e-maila na prywatną skrzynkę , ale cały czas mi odrzuca i pisze jak zwykle Mailer Daemon. Może Ty byś wysłała mi swój post na moją skrzynkę: eb125@wp.pl. Potrzebuję koniecznie twojej doświadczonej rady, nie wiem co mam dalej robic. Pozdrawiam Ewa.
Forumowiczka
18-08-2009, 05:53:00

Ewa, myślę że teraz Zosia jest w pracy. Czy to coś bardzo pilnego, czy może poczekać do wieczora? Jeśli bardzo pilne - ewentualnie mogę spróbować skontaktować się z Zosią w ciągu dnia.
Spinka
Spinka
gość
18-08-2009, 06:10:00

U nas burza była wieczorem i lało solidnie także wszystkie ogródki podlane. Kolejny dzień zaliczony wiec zostało jeszcze 12 . Pies mi się rozchorował i trzeba pilnie jechać do weterynarza .
Od rana widzę ruch na forum co wy spać nie możecie ?Janusz to rozumiem cierpi ale reszta ?
Miłego dnia bez bólu dla wszystkich . Gosieńka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: