Witam Wszystkich ponownie
Nadal przebywam na zwolnieniu lekarskim, już ponad 125 dni, byłam u mgr Balika, chodzę na rehabilitację zabiegi krio, pole magn, prądy, materac. Mój problem polega na tym, że nadal mam bóle. Jednego dnia wydaje mi się, że już ok, a w nocy ból i następnego dnia straszny ból promieniujący do bioder i po jednej stronie aż do kostki. Nie wiem co robić, poszłabym na zasiłek rehabilitacyjny ale wiem, że mogę wtedy zostać zwolniona z pracy bez wypowiedzenia. Mam ponad 23 lata pracy, ale dla mojego pracodawcy to nie ma znaczenia. jeśli ma mnie zwolnić to przynajmniej wypowiedzenie i odprawa mi się należy po tylu latach. Tylko jak przejść lekarza medycyny pracy, nie wiem co robić. Czy po powrocie do pracy, za jakiś czas mogę znowu chorować na to samo schorzenie? Czekam na konsultację neurochirurgiczną, jeśli zadecyduje o operacji to się zgodzę tylko nie wiem ile przyjdzie mi czekać. Nie chcę stracić źródła dochodu, to chyba normalne po tylu latach pracy, bo choroby sobie nie wybrałam. Może mi ktoś poradzi co mam zrobić. Proszę
Judyta