Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
05-04-2017, 10:47:22

Zapisałam się do Pana mgr Grzegorza Balika,(polecanego na forum) na rehabilitację, na 4 maja może jakoś dotrwam, co nie było łatwe bo ma zajęte terminy. Mam nadzieję że pomoże mi uporać się z bólem.
Judyta
Wtajemniczona
06-04-2017, 14:45:50

Do gościa od doktora Wilka takie terminy są dla tych co mogą czekać porozmawiaj z doktorem jeśli uzna że pilne że stan bardzo się pogarsza to można termin przyśpieszyć . U mnie było tak że termin na 2019 grudzień a jestem po operacji stan gwałtownie się pogarszał siadał wzrok ręce odmawiały posłuszeństwa i nie było na co czekać .
Wtajemniczona
06-04-2017, 14:47:48

Judyto też myślałam o Baliku na razie moja rehabilitacja to dwa razy dziennie na siłowni ćwiczę to co mam zlecone przez mojego terapeutę i czuję się świetnie .
gość
06-04-2017, 20:11:28

VOLVOVA ćwiczenia na siłowni to nie za ciężkie? To prawda co napisał Łukasz,że mogę dostać jeszcze zwolnienie ? Czy on nie pomyślał, że jestem po operacji. Byłam w szpitalu, ale nie byłam operowana.
Judyta
Wtajemniczona
07-04-2017, 19:57:11

Judyto ale nie jesteś wyleczona są osoby które do operacji są na zwolnieniu a potem jeszcze na zasiłku rehabilitacyjnym nie ma reguły czy jesteś operowana czy nie choroba jest i niema dyskusji . Ja nie ćwiczę siłowych tylko to co mam zlecone a jak czuję że jest coś nie tak to przerywam dziś dałam sobie dzień wolny gdyż pogoda mi nie sprzyja i mój kręgosłup daje o sobie znać
gość
10-04-2017, 09:41:59

Witam. Może ktoś z Was mi pomoże. Mam problemy z kręgosłupem - szyjny: przepukliny, melopatia, ostreofity. Lędzwiowy : przepukliny, skrzywienia, niestabilność.Szukam dobrego sanatorium, z dobrymi zabiegami (rehabilitacją), z rehabilitantami z wiedzą, umiejętnościami, talentem i dobrym podejściem do pacjęta. Może ktoś z własnego doświadczenia mógłby mi coś polecić?
Wtajemniczona
10-04-2017, 19:57:01

Gość ja mogę polecić Columna Medica w Łasku ale to jest ośrodek prywatny i kosztowny lecz profesjonalny i skuteczny .
gość
10-04-2017, 21:58:54

VOLVOVA jeśli komuś zależy na dobrym wypoczynku i SPA to Łask i Columna Medica może być, ale dla mnie to za mało - ja potrzebuję naprawdę dobrych specjalistów nie do poprawy samopoczucia, ale do ratowania mojego zdrowia.
Wtajemniczona
11-04-2017, 19:59:40

Czemu gościu uważasz że to spa, ja tam nie jeżdżę do spa a do naprawdę dobrych specjalistów którzy mnie stawiają na nogi a niesety mój kręgosłup nadaje się do wymiany w całości i będąc tam już 7 razy spotkałam wiele osób które tam są stawiane na nogi po ciężkich operacjach i osoby na rehabilitacji na wózkach. Mój operator po ostatniej operacji kazał mi wybić sobie z głowy sanatoria i uzdrowiska jak chcę jeszcze chodzić bo tam mnie mogą tylko zepsuć a w Łasku jestem pod okiem profesora Zawirskiego i magistra Rudawskiego terapeuty który jest świetny w tym co robi .
Forumowicz
11-04-2017, 21:20:27

Witam Was kochane PERYSKOPKI.U mnie bez zmian daje rade .komisja zakwalifikowala moje zabiegi pilne na 2018.Bede musial wykupić 40 zabiegow niema wyjścia.To na bark. ale zostaje ledzwiowy i 4 poziomy.Szyja na razie idealna choć uwazam na nia caly czas Poza tym rowerek po wyspie Uznam ok 6-8-9 km jest dobrze.No i moge się logować.Pozdrawiam WSZYSTKICH no i życzę nocki bez bólu.PIOTR
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: