Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Wtajemniczona
29-03-2017, 20:22:21

Judyto spacery tak są jak najbardziej zdrowe tylko w odpowiedniej długości i tępie .Jeśli masz stan zapalny to spacer go nie wyleczy , jeśli masz ucisk na nerw też nie wyleczy tylko go podrażnia ćwiczenia z fizioterapełtą terapia manualna pomaga gdyż odbarcza nerw .Ja przed operacjami nie mogłam chidzić a teraz chodzę do 7 km dziennie i jest super
gość
30-03-2017, 23:32:06

Do osa ten adres nie jest rozpoznawany, nie mogę wysłać maila.
Judyta
gość
30-03-2017, 23:39:59

Rzeczywiście to co mówi VOLVOVA usłyszłam w szpitalu od dziewczyny wykonującej zabieg , że jeśli zabiegi fizykoterapii nie pomagają to najlepiej poszukać dobrego terapeuty manualnego. Tylko gdzie takiego szukać, żeby był wiarygodny.
Judyta
Wtajemniczona
31-03-2017, 13:02:16

Dobrego fizioterapełty to trudno znaleść a jak już to terminów brak albo ceny za gidzine kosmiczne .Ja w Centrum Damiana nie znalazłam nikogo kto by się nadawał do mojego kręgosłupa .Wspaniałych fizio mam w Łasku dlatego kilka razy do roku tam jadę i mnie ustawiają jak należy .Wszystko pod opieką profesora neurochirurga i ortopedy tak że jestem spokojna .
Judyto jeśli jesteś z Warszawy to kiedyś Zosia podawała na nich namiary musisz popatrzeć przez wyszukiwarkę .
gość
31-03-2017, 19:19:13

Dziękuję VOLVOVA
Judyta
gość
03-04-2017, 13:01:34

Wróciłam od rehabilitanta dostałam krioterapię, prądy w zasadzie to samo co w szpitalu i czekać w kolejce do maja. tragedia. Kręgosłup nadal boli z trudem się na łóżku przekręcam. Jestem już prawie dwa miesiące na zwolnieniu i niewiele zdziałano. Co mam zrobić czy lekarz da mi jeszcze zwolnienie ? Po szpitalu dostałam miesiąc. Pracuję fizycznie dużo stania, dźwiganie. Wie ktoś ile można być na zwolnieniu na to ?
Judyta
gość
03-04-2017, 16:29:44

Ogólnie 6 miesięcy jak masz umowę o pracę na czas nieokreślony. Potem jest jeszcze chyba swiadczenie rehabilt. do 3m.
Łukasz
gość
04-04-2017, 07:16:08

Witam wszystkich. W 2012r byłam operowana na Szaserów przez dr. Wilka c6-c7 implant peek. Na operację czekałam 3 miesiące tylko mimo że ucisk był dopiero na worek opony twardej. Aktualnie c7-th1 ucisk na worek oponowy, nerwy i rdzeń kręgowy. Wczoraj byłam u dr Wilka oczekiwanie na operację 3 lata. Jestem załamana. Czytałam gdzieś że można zrobić operację prywatną i dostać zwrot z Nfz wiecie coś na ten temat? Nie wytrzymam 3 lata już mój stan i fizyczny i psychiczny jest kiepski.
gość
04-04-2017, 11:39:36

Łukasz dziękuję za informację.
Judyta
gość
04-04-2017, 16:29:14

CZy ktos był operowany w Łodzi w Barlickim ? Mam obawy i nie wiem co robic . JKestem juz po operacji 12 lat na odc.lędźwiowym i znów przepuklina .

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: