Ja też zgłaszam się na spotkanie szyjkowe!
newyork 2014-11-13 11:07:08
Siłownia moje marzenie Póki co jestem po rehabilitacji dziennej ( laser, prądy, azot , wirówka na kończyny górne i ćwiczenia indywidualne z terapeutą manualnym ) Bałam się głównie ćwiczeń z terapeutą początkowo ból był dość znaczny po zabiegach byłam lekko oszołomiona do ok 2 h ale widać już rezultaty. Na dzień dzisiejszy jestem tydzień po zabiegach i wiem że ćwiczyć muszę sama bo nie robienie nic powoduje ból Niestety na rower nie mogę sobie pozwolić by nie kłuć w oczy pracodawcy z tego względu że jestem na świadczeniach rehabilitacyjnych i przy każdej okazji - wypłacie słyszę że jestem na wakacjach Szkoda bo chętnie bym pojeździła a najchętniej potruchtała . A propos świadczeń jutro mam kolejną wizytę w ZUS-ie odnośnie przedłużenia świadczeń te pierwsze przyznano mi na 4 miesiące zatem proszę trzymajcie kciuki Przydało by się jeszcze ze 3 miesiące a i sanatorium w Sobieszewie mogłabym przesunąć , nie ma to co wlepić matce 2 dzieci skierowanie wyjazdu do sanatorium od 30.11 do 23.12 Jakaś taka wystraszona jestem tą jutrzejszą wizytą i mam przeczucie że wygnają mnie do pracy bo za młoda jestem na siedzenie w domu eh.........
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.