Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
25-03-2013, 20:40:01

Piotrze, niestety niektóre uzdrowiska pobierają opłatę klimatyczną, uzdrowiskową miejscową-różnie ją zwą nawet za szpital uzdrowiskowy. tak robi Połczyn Zdrój i nie ma mocnych: byłam w urzędzie miasta i próbowałam walczyć. Co co nie zapłacili mieli sprawę.Pani burmistrz ma w tej sprawie kilka wyroków SN i dalej pobiera
Vika
Początkująca
25-03-2013, 21:14:38

kasiek.84 2013-03-25 17:36:24 Kto z was rozsyła takie straszne wirusy? Czwarty dzien i temperatura nie odpuszcza.. na szczescie z niespełna 39 dzisiał zrobiło sie 37,5. Do tego kaszel taki straszny ze plecy bola i ciezko oddychac:( Jak tu zyc.. ?!
Zdrowiej Kasiek.84 :)
Moja angina pomału przechodzi choć jeszcze czasem gardziołko pobolewa ale dziś już wyszłam z domu po chleb i bułki... a w zasadzie podjechałam autem :)
Stokrotko, dbaj o siebie... nie kombinuj za wiele...bo szkoda tego dokąd już doszłaś :)
Moje ręce stają się coraz słabsze.... jutro będę dzwoniła do swojego neurochirurga aby powiedział mi na którą godzinę mam być w poniedziałek na oddziale i wogóle co i jak.....
Święta zbliżaja się wielkimi krokami a tym samym mój czas...
Pozdrawiam wszystkich i życzę bezbolesnej nocki :)
Wczo­raj do ciebie nie na­leży. Jut­ro niepew­ne... Tyl­ko dziś jest twoje. Jan Paweł II
Początkująca
26-03-2013, 04:20:30

Witam
Zawsze lubiłam pić kawkę o tej porze,kiedy dzień powolutku budzi się do życia....dookoła cisza,spokój a teraz do kawki oczywiście wizyta na forum.
Nadal *** ostro.Te manewry z myciem głowy przypomniały mi,że wypis ze szpitala nie jest końcem leczenia......my tak naprawdę jesteśmy dopiero na początku drogi powrotu do normalności? Zatem odpoczywam.
Kasiu ( Kasiek84) zdrowiej,Kochana szybciutko.....ta @ zima nie odpuszcza i łapie się na tym,iż mylę Święta.
Kasiafo.....bardzo rozsądne podejście ,nie ma że boli,to jest czas,kiedy Rodzina ma szanse się wykazać
Raf...... jesteś niemożliwy
Miłego dzionka,Kochani ....Ściskam serdecznie
baszas Operacja:16 marca 2013 Discektomia C5/C6 i C6/C7 Stabilizacja:PEEK
Początkująca
26-03-2013, 04:58:38

stokrotka210863 2013-03-25 10:39:00 to ja tu na forum, po pomoc, jak do lekarza...
Stokrotko.....ja dzięki forum,poznałam Kasię ( Kasiek84 ) i jadąc na operacje w obce strony a jechałam sama,gdyż mąż z racji wykonywanego zawodu nie mógł,niestety mnie podrzucić,czułam się duzo pewniej a Kasia była jedyną osobą odwiedzającą mnie w szpitalu.
Z pomocą w domku jest ok,a nawet jestem bezczelnie dumna z moich chłopców ( 16 i 18 lat ),gdyż stają na wysokości zadania i mama może wracać do zdrowia.
Wczoraj nawet pomogli przy myciu głowy,choć to co teraz mam na głowie w niczym nie przypomina fryzurki jaką noszęale co tam......ważne,że czyste.Poniżej kołnierza,radzę sobie sama......
No i zapomniałam dodać,że dziś lecę na zdjęcie szwów
baszas Operacja:16 marca 2013 Discektomia C5/C6 i C6/C7 Stabilizacja:PEEK
Forumowicz
26-03-2013, 07:57:45

baszas 2013-03-26 05:20:30
Raf...... jesteś niemożliwy
a Ty masz sztuczny kręgosłup ale mimo to wezmę to za komplement
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Wtajemniczona
26-03-2013, 08:37:16

Raf, zakupiłam wczoraj to co polecałeś, czyli Neuroterapia żel z extraktem z goździka korzennego, czy działa , na razie jeszcze nie, ale zapach ma bardzo intensywny, pachne jak grzaniec
wiele nie kosztuje - to zobaczymy czy zaskutkuje, bo w ulotce jest napisane wyrób medyczny i tyle poza achami jak to pomaga...
mam pytanie do szyjek po , czy przyjmujecie jakies witaminy wspomagające proces leczenia, bo mnie rodzinny zalecił vit B12, pewnie nie zaszkodzi
dzisiaj też leciutko mi się kręci w głowie, ale lenie się na całego, kawka i forum, a jest co czytać może z wiosna człowiek będize lepiej się czuł
jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu - oznaką czego jest puste biurko...? 7 luty 2013 operacja C5/C6 i C6/C7 implanty typu Zero-P klinowe firmy Synthes
gość
26-03-2013, 08:48:57

Witam wszystkich
OJ stokrotko jak ty masz dobrze że Ci mąż szybki umył , u mnie nie ma kto ,mąż od rana do wieczora pracuje ,a teściowa taka ciężka że drabinka może się zarwać ,fakt jestem przed operacją ,ale chwilowo na zwolnieniu przez ten felerny upadek ,i muszę sama myć okna.Najważniejsze że się nie forsuję dziś jedno ,jutro drugie mamuśce gól skacze ale mnie to lotto i niech sobie marudzi.:):):):)
Forumowicz
26-03-2013, 08:49:12

Ja czuję rozluźnienie karku , szyjki i tak lżej mi jest.
Po operacji dobrze jest sobie zrobić co jakiś czas terapie z glukozaminy na chrząstki,kostki itp , oczywiście vódka i wszelakiego rodzaju alkohole na rozluźnienie
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
gość
26-03-2013, 09:04:48

To znowu ja :):)
Przepraszam jeśli obraziłam tu jakąś teściową ,wyłącznie wspomniałam tu tylko o mojej :):)
gość
26-03-2013, 09:14:43

mam pytanie do szyjek po, czy przyjmujecie jakies witaminy wspomagające proces leczenia, bo mnie rodzinny zalecił vit B12, pewnie nie zaszkodzi
Stokrotko mnie lekarz rodzinny przepisał witaminę B12 jak zrobiłam morfologie i okazało się że mam od tych wszystkich leków niedokrwistość ,ale na pewno nie zaszkodzi :):)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: