Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
21-12-2011, 22:31:02

Narty cztery miesiące po operacji.... Ja bym się nie odważyła, a co lekarz na to?
Joanna
gość
21-12-2011, 22:39:34

Hm porada wspaniała , !?
gość
21-12-2011, 22:41:21

Lekarz powiedział ze w grudnium nie moge ale w styczniu spoko . Operowałem sie w CKIR
Forumowicz
22-12-2011, 07:56:58

radsa70 2011-12-21 23:02:21 Witam , znowu wracam do rehabilitacji , jestem po rozmowie z pania doktor i powiedziała , że nie widzi takowej potrzeby ,jestem 3 miesiące po operacji implant sztywny , narazie jest niezle ale mam w planie narty za miesiąc i sam nie wiem co z tym fantem zrobić. Ostatni postraszono mnie że za 4 lata bedzie znowu dysk następny do roboty , wiem , że dużo zależy odemnie jak bede postepował co wy na to ?
Gratuluje Pomysłu radzę jeździc po muldach i nie daleko od Gubałówki odbywają się skoki na bungee plus zimowe wejście na orlą perc a co będziesz sobie żałowac 3 miechy to strasznie dużo a i skoki na główkę do wody super pomysł jeszcze raz gratuluje . Po co czekac 4 lata jak można przyśpieszyc , oczami wyobraźni widzę jak twój lekarz już ostrzy skalpel .
Pozdrawiam
ks Janusz
Forumowicz
22-12-2011, 08:09:14

Proponuje jeszcze aby lekarze neurochirurdzy rezerwowali odraz dwa terminy w krótkim czasie i prosto z szpitala na stok i powrót co by za długo nie czekali bo kolejki długie to może jeszcze trochę się wydłużą pomysł zajefajny
Kurcze czy ktoś wie gdzie przeszczepią kręgosłupy ja bym sie pisał na taki od małpy co by se na starośc po drzewach poskakac
Pozdrawiam
ks Janusz
Forumowicz
22-12-2011, 09:00:39

radsa70 2011-12-21 , narazie jest niezle ale mam w planie narty za miesiąc i sam nie wiem co z tym fantem zrobić. co wy na to ?
Wal śmiało na kreskę tylko włącz wycieraczki na goglach co ci się może stać najwyżej cię zeskrobią szpachelką albo będziesz miał darmowy przelot helikopterem.
Ewentualnie nic ci nie będzie , wrócisz i napiszesz na forum - widzisz Raf nic mi nie jest a ty siedź i *** w stołek
P.S.
Po co sie w ogóle operowałeś ??
Trzeba było najpierw jechać na narty a potem a potem na blok operacyjny.
P.S. 2
Przecież lekarz nie może ci nic zabronić
Forumowiczka
22-12-2011, 09:06:54

Tlumaczac emocje na zwykly jezyk, rozumiem ze zdecydowanie ze wszystkich sil odradzasz
Radsa, oczywiscie nikt z nas nie wie czy ci to nie zaszkodzi ale mysle, ze gdyby jednak tak, to bedzie to paskudne uczucie jak bedziesz wiedzial ze sam to sobie zafundowales. Co innego jak sa zmiany na ktore nie potrafimy wplynac, wtedy pozostaje narzekac na tzw fatum. Jak sam cos nabroisz, nie bedziesz sobie potrafil tego wytlumaczyc. Janusz ma za soba kilka operacji dlatego oburza sie ze sam brniesz ta sciezka.
Ale oczywiscie zrobisz co uwazasz, Ja lata temu tez bylam podobnie zaslepiona w innej sprawie. Ryzykowalam zdrowiem mojego dziecka bedac w ciazy. Potworne prawda? Ale wtedy nie wiedzualam ze zagrozenia sa az tak duze. Mysle ze do ciebie teraz tez po prostu nie dociera o co grasz a poki tego nie zrozumiesz, nie przyj,iesz rady innej niz twoje plany. Jestem w stanie cie zrozumiec ale tego nie pochwalam.
Powodzenia mimo wszystko
gość
22-12-2011, 09:11:18

zanzibar 2011-12-22 09:09
... pomysł zajefajny
Kurcze czy ktoś wie gdzie przeszczepią kręgosłupy ja bym sie pisał na taki od małpy co by se na starośc po drzewach poskakac
Janusz, to chyba robią tylko szamani w dżungli... jak coś się więcej dowiesz, to ja też chętnie
ale będą mieli wzięcie jak się pół Europy tam zjedzie, ...
tak mi ta robota przedświąteczna daje w kość, że wszystko mi jedno od jakiej małpki, najchętniej od leniwca (ale to chyba coś innego-nie małpa)
pozdrawiam
anTosia
Forumowiczka
22-12-2011, 09:19:11

Przypomnijcie mi prosze, bo ktos z was o tym pisal ale nie wiem kto: w czasie rehabilitacji doszlo do zerwania zrostu implantu z koscia. Jak dlugo bylo to po operacji i co sie potem dzialo?
Forumowicz
22-12-2011, 09:19:45

buraczek 2011-12-22 10:06:54 . Janusz ma za soba kilka operacji dlatego oburza sie ze sam brniesz ta sciezka.
Ja nie mam na co się oburzac każdy z nas jest kowalem swojego szczęścia są osoby które przyjmą ostrzeżenia inne nie więc tak na prawdę wybór nasz .
Pozdrawiam
ks Janusz

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: