Narty cztery miesiące po operacji.... Ja bym się nie odważyła, a co lekarz na to?
Joanna
radsa70 2011-12-21 23:02:21 Witam , znowu wracam do rehabilitacji , jestem po rozmowie z pania doktor i powiedziała , że nie widzi takowej potrzeby ,jestem 3 miesiące po operacji implant sztywny , narazie jest niezle ale mam w planie narty za miesiąc i sam nie wiem co z tym fantem zrobić. Ostatni postraszono mnie że za 4 lata bedzie znowu dysk następny do roboty , wiem , że dużo zależy odemnie jak bede postepował co wy na to ?
radsa70 2011-12-21 , narazie jest niezle ale mam w planie narty za miesiąc i sam nie wiem co z tym fantem zrobić. co wy na to ?
zanzibar 2011-12-22 09:09
... pomysł zajefajny
Kurcze czy ktoś wie gdzie przeszczepią kręgosłupy ja bym sie pisał na taki od małpy co by se na starośc po drzewach poskakac
buraczek 2011-12-22 10:06:54 . Janusz ma za soba kilka operacji dlatego oburza sie ze sam brniesz ta sciezka.
Ja nie mam na co się oburzac każdy z nas jest kowalem swojego szczęścia są osoby które przyjmą ostrzeżenia inne nie więc tak na prawdę wybór nasz .
Pozdrawiam
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.