Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29020)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
20-05-2015, 15:50:27

Dzieki kochana, byle do wtorku, zdam relacje..a teraz spadam na plac zabaw ...pobujac sie z mloda bo burza sie zbliża...reka rwie jak ta lala....mysle ze dla nas wszystkich takie sloneczne wybrzeże ...jakies kanary....goracy piasek i staly klimat i o 5o% mniej sensacji bolowych...buziaki
Wtajemniczona
20-05-2015, 22:15:29

Pawik,
sposoby by nie jechać na prewencje rentową:
1. lekarz prowadzący nie wyraża zgody - mój powiedział, że jeśli by w ZUS wpadli na taki pomysł a ja nie chcę to on się nie zgodzi
2. rehabilitant wystawia Ci zaświadczenie, że aktywnie i bez przerwy sie rehabilitujesz
ja wykorzystałam obie opcje i nigdzie nie pojechałam, bo sie bałam, że mi krzywdę zrobią
Pozdrawiam.
Bety
W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę, a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu. Marzec 2014:discectomia i artroplastyka C5/6 i C6/7 Implanty ruchome Aesculap activ C
Wtajemniczona
20-05-2015, 22:16:45

Gogle,
a masz przy tym zawroty głowy?
W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę, a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu. Marzec 2014:discectomia i artroplastyka C5/6 i C6/7 Implanty ruchome Aesculap activ C
Początkujący
21-05-2015, 07:02:08

czesc
nie, nie mam, przed operacja mialem zachwiania rownowagi, chwilowe i nie piszczalo. Teraz po 6 miesiacach piszczy ale zawrotow nie mam, nie wiem, moze za duzo cwicze silowo.
Generalnie jestem rozbity i oszolomiony, bo rzucam palenie, masakra, ale piski tio nie od tego na pewno:)
Jest to niesamowicie wkurzajace, a najgorzej ze najbardziej piszczy na lezaco, nie sposob sie zrelaksowac i ciezko zasnac
pozdrawiam wszystkich
Grzegorz
Wtajemniczona
21-05-2015, 11:11:12

Gogle,
To może otolaryngolog powinien Cię zbadać.
Wbrew pozorom rzucanie palenia nie jest tak zupełnie nie związane z takimi objawami.
Pozdrawiam.
Bety
Początkujący
21-05-2015, 11:27:19

Rupafin
Dzieki za sugestie
Ja jednak stawiam na tetnice:D
jezeli przeplywy nic nie wykazą bede drazyl dalej
Jak o tym napisalas to jednak moze troche mi sie kreci w glowie, sam juz nie wiem
pozdrawiam
Grzegorz
gość
21-05-2015, 11:55:54

Rupafin
mały kłopot w tym, że ortopeda powiedział: jechać i tyle :(
a fizjo...no cóż...nie mam pewności czy by coś takiego popełnił, spytam...
A neuro, nie widziałam go już długo...Mi się kończy świadczenie i pewno myślą, że na rentę bym chciała i chcą mnie uzdrowić...Dzięki.
Początkująca
21-05-2015, 12:31:27

hej gogle i pozostali użytkownicy, moja cudowna skarbnico wiedzy, przeczytała was od deski do deski. ja z tych ćwiczący i dbających o formę ryczących czterdziestek , do tej pory namiętnie ćwiczyłam między innymi wyciskanie tzw pure pamp, sylwetkę robi oszałamiającą za to nie pomaga kręgom....do czego zmierzam podczas wyciskania sztangi w niektórych pozycjach pojawialy mi się piski trwające nawet do 5, 6 minut pod koniec zajęć albo kwadrans po nich mijały, fizjo z jatomi twierdził, że to od ucisku na nerw się pojawia ....musisz mieć jakiś uciska ale nie na tętnicę...pozdrawiam jesteście cudowni!!!! i mega waleczni
Początkująca
21-05-2015, 12:33:20

bylo to do tego stopnia uciążliwe, że podchodziłam do dziewczyny ćwiczacej obok i pytałam czy to muza w tle tak piszczy, ja idiotka, i czy ona też te bity słyszy::)))ha, ha
Początkujący
21-05-2015, 16:14:57

MEX
To rzeczywiscie zabawne:DJa też czasami pytalem czy to slysza...juz nie pytam
dzieki za info, zawsze to jakas alternatywa
czy po wzmocnieniu mięśni Ci to zniknęło? czy po prostu sie nie przejmujesz tym
pozdrawiam
grzegorz

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: