Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
28-02-2014, 19:38:56

zazdroszcze WAM tym po.ja mam termin na 24 marzec.i wielkie obawy.boje sie strasznie.zaczelo sie od wizyty u ortopedy.i prosby o rehbilitacje a za miesiac mam polozyc sie na stol operacyjny!!!!!wszystko dzieje sie tak szybko...........trzeba zatrzymac sie.pomyslec o sobie,o swoim zdrowiu.duzo ma sie zmienic.zamiast ja!!!!.to ktos drugi musi to zrobic.a praca?na pewno dostane zwolnienie.coz.widac tak musi byc.DZIEKI.to forum jest potrzebne.dla pracoholikow.aby zwolnili.zeby zrozumieli ,ze zdrowie jest wazniejsze.
pozdrawiam Wszystkiie "szyjki" zycze duzo sily,wiary w siebie.choc tego mi bardzo brakuje.....
Początkujący
28-02-2014, 21:52:25

Witam wszystkich
Nawiążę jeszcze do wątku jazdy samochodem, ja osobiście siadłem za kierownice po dwóch miesiącach i jakoś daje rade. Widomo komfort nie ten co wcześniej ale ważne że juz moge samemu pojechać i załatwic swoje sprawy , tak jak ostatnio rehabilitacje. Od operacji mineło już 9 tygodni, jest dobrze i niech tak pozostanie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów ;)
Wtajemniczona
28-02-2014, 22:09:30

Jesteś przykładem dla mnie. Gratuluję! Chciałabym za dwa miesiące napisać tak jak Ty! Pozdrawiam i dobranoc wszystkim. Niech nikogo nic nie boli.
Początkująca
28-02-2014, 23:13:36

Do Malgosi 14 , nie zazdrość tym po bo nie wszyscy są szczęśliwi , tez tak myślałam ,ze problem po operacji sie rozwiąże a wcale tak nie jest , przykro mi to pisać ale taka jest prawda , nie chce Cie straszyć bo niektórzy są zadowoleni , ale te objawy , operacje to wszystko indywidualna sprawa , życzę wszystkim przed poprawy po , a wszystkim po dużo zdrowia i optymizmu , pozdrawiam serdecznie
Początkująca
01-03-2014, 00:26:30

Sluchajcie kochani nasza droga koleżanka Szyjka 74 -Malgosia , która nas wspiera swoimi fachowymi poradami , wspaniała kobieta obchodzi dzisiaj swoje 40 urodziny Malgosiu dużo zdrowia dla cudownej pełnej optymizmu kobiety , bedzie dobrze Pozdrawiam serdecznie Beata
Początkująca
01-03-2014, 00:52:15

Dołączam się do życzeń. Szyjko/Małgosiu.Wszystkiego naj .... naj.. (najlepszego, najsłodszego itd.) I dużo optymizmu i radości pomimo życiowych trudności. Sto lat.
A wirtualnie przesyłam
gość
01-03-2014, 01:04:54

Malgosiu / Szyjko74
Dzisiaj trochę spoważniałaś,
może nieco posiwiałaś,
lecz nie przejmuj się tym wcale
bo wyglądasz doskonale
żywot człeka jest zbyt krótki
czasu nie ma na "pirdutki"
co przeżyłaś to jest Twoje
a przed Tobą nowe boje
dalsze plany i marzenia
jeszcze dużo do zrobienia
popuść wodzę swej fantazji
wiele przecież jest okazji
by korzystać z możliwości
pokazania swych zdolności....
z najlepszymi życzeniami
Dorota
Życie jest łatwiejsze niż się wydaje. Wystarczy godzić się z tym, co jest nie do przyjęcia, obywać się bez tego, co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia.
Wtajemniczony
01-03-2014, 07:04:44

Zdrowia szczęścia pomyślności,pięknej szyjki zdrowych kosci,a gdy szyjka cie zaboli pani Ania ból ukoi
Życzy Dino, wiem marudaale razem nam sie uda
P.S
Mam nowe konto cos mi laptop wczoraj nawalił,dysk mu wysiada
Mi tak w sierpniu śpiewali
http://www.youtube.com/watch?v=7od4JA2Y274
Wtajemniczona
01-03-2014, 08:24:11

Małgosiu dużo zdrówka!
W każdej chwili, zawsze i wszędzie
niech Ci w życiu dobrze będzie!
Niech Cię dobry los obdarzy
wszystkim
o czym serce marzy.
A tu piosenka:
http://www.tekstowo.pl/piosenka,andrzej_rosiewicz,40_lat_minelo.html
Ania artroplastyka C5-C6 grudzień 2013 implant ruchomy M 6
Wtajemniczona
01-03-2014, 08:51:54

Małgosiu -szyjko, zdrowia i samych cudowności w życiu!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: