Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
21-11-2012, 15:45:36

Spine
pozdrawiam gorąco zza biurka gdzie tkwie wsród mlodych i zdrowych
przecież ty też młoda!!!!!
Asia
Forumowicz
22-11-2012, 06:16:19

Spine 2012-11-21 14:27:53
pozdrawiam gorąco zza biurka gdzie tkwie wsród mlodych i zdrowych
jakbyś napisała to inaczej np tak :
pozdro za gorącego biurka gdzie tkwie wsród młodych i "zdrowych" koleżanek
.... to bym prosił o etat u Ciebie ba nawet o wolontariat
a tak to tez nie narzekaj
[url href=http://www.forumneurologiczne.pl/galeria/raf/albumy title="Przejdź do galerii użytkownika"][NOFILE]
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Forumowiczka
22-11-2012, 12:52:05

Kochani ale was teraz dużo takich świeżo PO :)
czekamy jeszcze na wieści od kogoś, czy już mamy komplet?
A z innej beczki - mam pytanie z serii drążących temat (ja już taka jestem :))
Czy jak mieliście rwę przed operacją, czy zawsze towarzyszyło jej czasami drętwienie, mrowienie lub ból któregoś z palców dłoni? ja tak miałam ale czy to jest regułą?
I czy bóle były błądzące po ręce - tzn jednego dnia ramię, drugiego przedramię, trzeciego bark, ... łopatki......, czy raczej stały komplet poszczególnych nerwów?
Próbuję komuś pomóc ale mam tylko swoje doświadczenia - nie wiem czy były typowe.
Asia
gość
22-11-2012, 15:25:35

Cześć Kochani!
Nie wiem, czy mnie jeszcze przyjmiecie, bo ja chyba zdrowotnie odpadam z naszej grupy :(
Ciesze się strasznie, że tyle osób ma już to za sobą i czuje się w miarę dobrze.
Ja we wt i śr komisje w ZUS. Jakie są wasze odczucia po komisji dot. świadczenia rehabilitacyjnego? Co mówić i jak się zachować?'
Przeszłam udar, więc mam dokumentację ale czy to wystarczy?
Życie nie jest łatwe, ale jest po to żeby się nie poddawać.
Forumowicz
22-11-2012, 16:01:27

Pozdrawiam WSZYSTKICH bolesnycch przed i po czy w trakcie,z nad MORZA.niematahari to juz niedługo myślę że dasz rade-tego sie trzymaj mocno. Kazulm w moim przypadku też dwa poziomy ale mój operator wskazał to na podstawie rezonansu,że jedna przepuklina 1005 do wymiany, a drugiej to brakowalo niewiele bo różniły sie niecałym milimetrem.Sam wskazałże mozna robić 1 lub przy okazji dwie ale to zalezt tylko od mojej zgody.Mógłbym poczekać pół roku rok kto wie a potem bajka od nowa ta sama ,te same bóle,ta sama droga i............oczekiwanie.Biorac pod uwage że to ta sama strona cztli prawa to ciecie w tym samym miejscu i narażanie go ponownie.U mnie za jednym cięciem 2 poziomy,ale nie sąto implanty ruchome,moja mama od 4 lat ma i jest ok.
Początkująca
22-11-2012, 16:42:06

niunqa 2012-11-22 16:25:35 Cześć Kochani!
Nie wiem, czy mnie jeszcze przyjmiecie, bo ja chyba zdrowotnie odpadam z naszej grupy :(
Ciesze się strasznie, że tyle osób ma już to za sobą i czuje się w miarę dobrze.
Ja we wt i śr komisje w ZUS. Jakie są wasze odczucia po komisji dot. świadczenia rehabilitacyjnego? Co mówić i jak się zachować?'
Przeszłam udar, więc mam dokumentację ale czy to wystarczy?
Zus orzeka świadczenie dla osób które mimo,że w tej chwili nie są zdolne do pracy rokują nadzieję na przyszłość. Trzeba to wyrażnie podkreślić. Będę się rehabilitować ,żeby móc wrócić do pracy. Dlatego pytają o wiek ,wykształcenie,zatrudnienie.Czasem sprawdzają w jaki sposób wykorzystujesz to świadczenie.Pozdrawiam.
Początkująca
22-11-2012, 16:43:26

Witam Wszystkie Szyjki po ponad pólroczenj nieobecności tutaj ...
ajj stęskniłam się za Wami. :)
Jak tam zdrówko ???
gość
22-11-2012, 19:31:30

Witaj Zuzia :)
niemahatari, dziękuje. Po raz pierwszy startuję z takim świadczeniem i trochę się obawiam. Wiemy jak to w zus jest.. ale może będzie dobrze.
Dyskopatia mi nie odpuszcza niestety, a szkoda. Do tego jeszcze udar prawej półkuli. Wydaje mi się, że jestem chora ;)
Życie nie jest łatwe, ale jest po to żeby się nie poddawać.
Forumowicz
22-11-2012, 19:32:21

Nie przesadzacie z tymi czerwonymi kciukami w kierunku południowym ??
Buraczkowa , Irek ... wy też ??
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Początkująca
22-11-2012, 20:09:30

Takie małe pytanie, czy ktoś z Was był w Sanatorium Ziemowit w Dusznikach Zdrój??

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Bardzo bym prosiła o poradę.
Mama ma 60 lat choruje od roku, ręce opadają od poniedziałku zaczęła rehabilitację domową. Mam dziecko 10 letnie on na to wszystko patrzy jak mama robi się nie znośna nawet tramal nie pomaga na ból nóg.
gość
Straszna obawa przed zabiegiem wszczepienia zastawki
Hej, piszę tu bo bardzo się boję operacji mam 42 lata i przed sobą operację w Szpitalu Bielańskim w Warszawie. Czytam tu o powikłaniach o nie właściwym ułożeniu Drenu w Jamie Otrzewnej. Czy ktoś ma pozytywne doświadczenia ? Proszę o wsparcie duchowe. Dziękuję Aleksander
gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
gość
Ośrodek neurorehabilitacji z pegiem i tracho Lublin
Cześć.Syn jest po bardzo ciężkim urazie czaszkowo mózgowym ,po stabilizacji miednicy.Wybudzony od tygodnia z niewielką komunikacją typu wodzenie oczami I ściskanie prawą ręką.Szukamy ośrodka w okolicy Lublina neurorechabilitacji opieki całodobowej.Jakieś podpowiedzi może .Marta
Reklama: