Witam wszystkich
Mam 27lat,jestem z Wroclawia,prosze o pomoc...W pażdzierniku przedżwigałem się,kładłem ciężar do góry,poczułem bół,(przeszedł prąd)przez udo,przez jądro,do podbrzusza,trafiłem do urologa,usg jąder wyszlo prawidłowo,następnie skierowali mnie do chirurga tam zrobilem rezonans kręgosłupa/odc.lędżwiowo-krzyżowy/ cyt;Badanie wykonano w sekwencjach T1,T2 zależnych oraz spair w projekcjach strzalkowych i poprzecznych.w zakresie odcinka LS kręgosł. widoczne są cechy zmian zwyrodnien. trzonów kręgowych typu II wg modica.W segmenc.ruchowym L5-S1 widoczne jest obniżenie wysokości k/m z osłabieniem sygnału,co świadczy o dehydratacji k/m.w badanych segm. ruchowych obecne są zmiany typu bulging disc z cechami stenozy zachyłka bocznego na poziomie L3-4 po stronie prawej.w segm. ruchowym L5-S1 widoczna jest tylno pośrodkowa przepuklina k/m z uciskiem na worek opony twardej od przodu.Psychicznie jestem wykończony byłem neurochirurga,lecz mnie zbył, byłem u drugiego stwierdził że rehabilitacja nie jest potrzebna,od pół roku codziennie mam ból w klatce piersiowej,kłuje mnie pod jądrami,od środka,drętwieje noga,Biegam po lekarzach i jestem już bezradny,bo nic mi nie pomagają,Proszę o pomoc bo naprawde nie wiem od czego zacząć,jak się leczyć.Prosze o informacje...Z góry DZIĘKUJE