Tu A.
Powiem szczerze, ja nawet nie mam siły zakładać konta na fejsbuku, nie mam siły na nic i nie za bardzo rozumiem te klotnie. W sumie to i dobrze, ze sie klocicie, moze macie wiecej sily, zdrowia, checi do dzialania. Wczoraj odwołałam wizyte u jakiejś sławy, bo nie miałam siły jechac i tłumaczyć co mi jest.
Do forumowiczki, ktora mnie zapraszała na fejsbuk. Smuci mnie to, ze np. po 2,5 roku problem u Ciebie nie minął i wciaz musisz byc na lekach. Wiem, że to mi nie daje nadzieji.
Wiem, że do tego trzeba sie przyzwyczaić. Mam skierowanie na rezonans, ale tez powinam wykonac rezonans stawów, żeby cokolwiek sie zdiagnowac to trzeba wiele zachodu i wysiłku, a ja nie mam na to siły. Czy w ogole jest warto? Pamietam poszlam do tego chirurga, on mi w sumie dal na dzieje, pomyslalam sobie kurde za 180 zlotych poprawilam sobie na chiwle humor. Nic jednak ta wizyta nie wniosla, zeby nastapila poprawa mojego zdrowia. I takich wizyt bylo calkiem sporo, tylko zal zdrowia i pieniedzy.Jestem załamana, jak nie boli za mocno ząb, to napieprza głowa, jak głowa przestanie, to ząb boli dwa razy bardziej niż zwykle i cały czas bolą mnie górne zeby. Bol przemieszcza mi sie po twarzy, ale stały ból umiejscowiony jest w tych zebach, ktore probowala leczyc kanalowa ta pierwsza lekarka. Wiele razy w ciagu dnia, mysle, jak ja to wszystko zniosę? Ibuprom biore raz na tydzien, a chcialabym brac codziennie.