Reklama:

Czy są jakieś sposoby na złagodzenie aury? (2032)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Komentatorka
10-01-2012, 18:09:45

dorota389 2012-01-10 10:30:47
dorota389 2012-01-10 10:16:06
tzn powiem tak naazie mi sie skonczyly te problemy z okesem,bo wiadomo czym to bylo spowodowane a mianowicie torbielem.Ale teraz z kolei po wyleczeniu torbiela mam srednio co 24 dni miesiaczke i dziwi mnie to toche
przy każdej wizycie lekarz pyta o datę ostatniej miesiączki ,masz to zapisane w karcie ,prawdopodobnie nic się nie dzieje ale zapytaj na wszelki wypadeklekarza
no wiem wiem zawsze podaje kiedy mam,tylko czy on sie skapnal hehe:P miesiaczki mam wlasnie znikome bardziej nazwalabym je plamieniem.Z czego sie ciesze bo wczesniej to byla tragedia.
Komentatorka
10-01-2012, 18:11:27

kowalowa 2012-01-10 13:40:03 Fajne pogawedki na temacie o mogrenie oraz aurze wszedł temat iesiaczek super,zboczylismy troche z tematu,ale coz,ja mam cykle co 28 dni,biore teraz tabletki poniewaz am misje do spełnienia heheeh hormonki mi uderzaja do głowey ale spkojnie jak na wojnie:)
no temat nam sie zmienil :P a co do mojej migrany myslalam ze ostatnio juz bede miala atak:) bo glowa mnie przez 2 dni troche bolala ale obeszlo sie bez
gość
11-01-2012, 00:11:11

Nie wiem jak wy dzisiaj ale ja odczuwałam ból głowy.
Te migreny są straszne.
gość
11-01-2012, 00:13:42

Ja tam nie mam nic jako moderator nad zmianą czasem tematu, ponieważ tematy się nawarstwiają ,a jakby nie patrzył chodzi o to samo. Nazwy się tylko są inne:)
gość
11-01-2012, 00:16:32

Co słychać u Was oprócz tych torbieli, migren , masaży. Karolinka słuchaj jeśli Iza chce tą akcję toja nie mam nic przeciwko. Porozmawiaj z nią i powiedz ,że ja jako moderator wyrażam zgodę.:) Iza wie o co chodzi:)
Forumowiczka
11-01-2012, 00:23:43

kowalowa 2012-01-10 13:37:31
dorota389 2012-01-09 03:16:46
kowalowa 2012-01-07 19:27:57 Dobra dobra Dareczku to kiedy ten masaż,bo pisać to każdy potrafi,ehheehheh:)
ciśnij Karolinko niech się zdeklaruje
Ciesne z kazdej strony Dorcia i co i nic tylko obiecanki,i kuszenie ze strony naszego rodzynka,heheeheh,jak go podejde tak to on wywraca kotka ogonkiem no wiesz juz brak mi koncepcji na to wszystko:)
oj Karolinko może jak kotek głaskania się domaga nasz rodzynek?
Forumowiczka
11-01-2012, 00:26:02

kowalowa 2012-01-10 13:40:03 Fajne pogawedki na temacie o mogrenie oraz aurze wszedł temat iesiaczek super,zboczylismy troche z tematu,ale coz,ja mam cykle co 28 dni,biore teraz tabletki poniewaz am misje do spełnienia heheeh hormonki mi uderzaja do głowey ale spkojnie jak na wojnie:)
jak troszkę odbiegniemy od tematu nic się nie stanie Karolinko a zresztą miesiączkowanie ma związek z hormonami a hormony z migreną ,podawałaś tu takie info ostatnio ,wszystko zapamiętałam widzisz?
czyli nadal się mieścimy w temacie
Forumowiczka
11-01-2012, 00:34:46

teraz ustosunkuję się do wypowiedzi Darka nie cytując żeby nam z tego nie wyszła opera mydlana
owe ,,guściki,, dla Ciebie nie są istotne prawdopodobnie dlatego że jesteś mężczyzną i nieco inaczej odbierasz i postrzegasz świat niż kobiety to zrozumiałe,
dla mnie są bardzo ważne gdyż nie wyobrażam sobie związku z partnerem który nie pociąga mnie fizycznie i nie posiada cech które cenię a cenię właśnie takie a nie inne wcale się nie zastanawiając czy są dobre czy złe ,jak baba,lubię i już!!!!
można by ty wiele deliberować ale sprawa jest prosta każdy lubi to co lubi i każdy coś innego
wypada narzucać swój wzorzec ? nie ....bo to sprawa indywidualna
Komentatorka
11-01-2012, 07:52:45

nie28 2012-01-11 01:11:11 Nie wiem jak wy dzisiaj ale ja odczuwałam ból głowy.
Te migreny są straszne.
nie wiem jak wy ale ja ogolnie od 4 dni sie dziwnie czuje,taka jakas niedobudzona do konca ,mysle ze duzy wplyw ma ta nijaka pogoda za oknem.Ogolnie wszystko mnie pobolewa,glowa od czsu do czasu ćmi i mi niedobrze.Zauwazylam ze nie tylko mi nie sluzy ta pogoda ale kazdemu,bo klientki w sklepie tez sie skarza i to bardzo.A propo zmiany tematu to przecierz moja wina:P a jakby :)ma sie te zdolnosci ,no ale przyznam sie bez bicia,chcialam z wami jakos zagadac:)
Komentator
11-01-2012, 16:25:09

dorota389 2012-01-11 01:34:46 teraz ustosunkuję się do wypowiedzi Darka nie cytując żeby nam z tego nie wyszła opera mydlana
owe ,,guściki,, dla Ciebie nie są istotne prawdopodobnie dlatego że jesteś mężczyzną i nieco inaczej odbierasz i postrzegasz świat niż kobiety to zrozumiałe,
dla mnie są bardzo ważne gdyż nie wyobrażam sobie związku z partnerem który nie pociąga mnie fizycznie i nie posiada cech które cenię a cenię właśnie takie a nie inne wcale się nie zastanawiając czy są dobre czy złe ,jak baba,lubię i już!!!!
można by ty wiele deliberować ale sprawa jest prosta każdy lubi to co lubi i każdy coś innego
wypada narzucać swój wzorzec ? nie ....bo to sprawa indywidualna
Czyli krotko mowiac sa to czesto bezmyslne emocjonalne odczucia,ktore okazuja sie wazniejsze od konkretnych wartosci człowieka. Tak to mozna szukac do konca zycia dobrego czlowieka i mozna nie znalezsc,z życia robi sie loterie przez nie racjonalny wybór,bo wybiera sie przez odczucia a nie przez rozum,czesto jest to droga do nikąd tak jak na przykładzie dziewczyn z forum(linki),poniewaz powtarza sie te same bledy i 100 razy,tylko dlatego ze bazuje sie na tych samych schematach.pomimo popelnionych bledow w zyciu nie uczy siie na nich.
Czesto widze takie kobiety z totalnymi egoistami ktorzy najpierw celowo sie dopasowuja do oczekiwan aby kobieta sie zakochala a potem wykorzystuja taka psychike by nia manipulowac,zakochana kobieta wierzy ze jednak facet sie zmieni i tak zyja przez lata.Czyli 'rybka" połyka"haczyk" oczekiwania,potem jest ciagnieta na lince -zakochanie,az w koncu po latach 'zrywa tą linke"i stwierdza ze zmarnowala iles tam lat swojego zycia.
Czesto powoduje to strach i obawy przed nastepnym związkiem,nawet jezeli spotyka kogoś dobrego ma duzo obaw i barier psychologicznych.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: