Dorotka podstawa to siła wewnętrzna i spokój. Najważniejsze to chęci które są niezbędne i potrzebne do wykonania luksusowego masażu.
traper777 2012-01-05 23:23:45Na pewno wszystko bedzie ok.tym bardziej ze Masz fajne wypowiedzi na różnych tematach.alimakalimak 2012-01-03 19:45:36 ja tez mam nadzieje ze nie bedziecie mieli mnie dosc hehe:)Rozmawiacie o przeprowadzce?tez mi sie szykuje ale jak sobie pomysle ze mam wziasc to wszystko popzewozic to cos mi sie robi:)no i moje ryby najwazniejsze hehe
Poza tym mam nadzieje ze Masz tam odpowiednie osoby ktore przewioza i wniosa melble oraz wszystkie inne rzeczy,a Tobie pozostanie tylko poscierac kurze,i pomachac miotła.herhehe
dorota389 2012-01-07 00:21:34rozmawiałaś o tym z ginekologiem ? moja koleżanka zaszła w ciążę po 3 miesięcznej kuracji takimi tabletkami ,tymi samymi co ja stosuję ,nie wywołują u mnie migreny ale poprzednie tak ,wszystko przez to że nie zaznaczyłam lekarzowi że cierpię na migrenę ,można jakoś je dopasować z tego co wiemalimakalimak 2012-01-05 18:56:55kochana Dorotko,u mnie to nie takie proste.Otoz regulowalam cykle tabletkami antykoncepcyjnymi,ktore owszem pomagaly mi ale jeszcze gorsze szkody powodowaly bo zwiekszaly napady migrenowe.U mnie wywolywalo to tzw aure,ktora objawiala sie silnymi bolami glowy i dretwieniem rak i twarzy,Wiec mam zakaz brania tabletek ale na szczescie rzadko mam napady migenowe.Poza tym nigdy sama nie zdecydowalabym sie na pigulki antykoncepcyjne ,jestem tego przeciwniczka:)a teraz staramy sie z mezem o dzidzie to tym bardziejdorota389 2012-01-05 14:06:59 Kamila ,zapytaj swojego ginekologa o pigułkę antykoncepcyjną ,to załatwi problem z miesiączką raz na zawsze,tylko nie wiem czy możesz ją przyjmować ,jednak nie każdej kobiecie wolno je stosować
z migreną jest gorzej ,nie pozbędziesz się jej łatwo ,jeśli chcesz wiedzieć o niej więcej i rozmawiać z osobami które na nią chorują podam Ci stronę na fb gdzie możesz to zrobić
bylo spowodowane a mianowicie torbielem.Ale teraz z kolei po wyleczeniu torbiela
Gość 2012-01-09 21:18:26BYŁO SPOWODOWANE TORBIELĄ...bylo spowodowane a mianowicie torbielem.Ale teraz z kolei po wyleczeniu torbiela
po wyleczeniu TORBIELI
ta torbiel - rodzaj żeński
alimakalimak 2012-01-09 21:24:55dzieki specjalisto od jezyka polskiego,dobrze ze i takich na tym forum mamy.Moze na jakies studia polonistyczne sie zapisz a nie na necie ludzi poprawiaj.My tu w innych sprawach piszemy,nie chodzi nam o ortografie ,odmiany i pisownie,bo gdyby to mnie interesowalo to bym do slownika zajrzala.PozdrawiamGość 2012-01-09 21:18:26BYŁO SPOWODOWANE TORBIELĄ...bylo spowodowane a mianowicie torbielem.Ale teraz z kolei po wyleczeniu torbiela
po wyleczeniu TORBIELI
ta torbiel - rodzaj żeński
dorota389 2012-01-09 03:19:03
Powszechnie uważa się że to kobiety nie panują nad emocjami
traper777 2012-01-07 19:34:33
Wszystko zalezy jakie to sa emocje i czego dotyczy dana sytuacja.
Może być tak że ktoś wyładowuje swoje emocje bo coś mu nie wyszlo i sie wyladowuje na innych,a może byc też tak ze kobieta ulega emocjom w relacji damsko-meskiej i nie patrzy na wartosci,czy ktos jest uczciwy czy nie,tylko poddaje sie emocjom wywolanymi czesto nie przypadkowo np. przez slowa czy usmiech,wzrok ze strony faceta.
Niektorzy faceci uzywaja celowo odpowiedniego słownictwa,retoryki i mimiki aby te emocje wywolac i np.narzucic komus przez to swoje slowa ,myslenie.
Pod wplywem tych emocji (ulegajac im) niektórym kobietom wydaje sie wtedy ze tak samo mysla i czują.
Odczuwają ze to wszystko jest przypadkowe i spataniczne i samo sie dzieje,tymczasem wielu facetów celowo tak działa zeby wywolac konkretne reakcje emocjonalne
dorotka 389
to nic złego ,to się nazywa czytanie w myślach i spełnianie oczekiwań a że nie jest prawdziwe? bida oszukującemu bo dostanie kopa od kobiety jak się sprawa rypnie że popamięta na długo
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.