Reklama:

Czy są jakieś sposoby na złagodzenie aury? (2032)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
12-01-2012, 01:53:08

alimakalimak 2012-01-11 08:52:45
nie28 2012-01-11 01:11:11 Nie wiem jak wy dzisiaj ale ja odczuwałam ból głowy.
Te migreny są straszne.
nie wiem jak wy ale ja ogolnie od 4 dni sie dziwnie czuje,taka jakas niedobudzona do konca ,mysle ze duzy wplyw ma ta nijaka pogoda za oknem.Ogolnie wszystko mnie pobolewa,glowa od czsu do czasu ćmi i mi niedobrze.Zauwazylam ze nie tylko mi nie sluzy ta pogoda ale kazdemu,bo klientki w sklepie tez sie skarza i to bardzo.A propo zmiany tematu to przecierz moja wina:P a jakby :)ma sie te zdolnosci ,no ale przyznam sie bez bicia,chcialam z wami jakos zagadac:)
Możliwe,że na to wszystko ma wpływ pogody, ale niestety nic na to Kamilo droga ni poradzimy.Pogoda jest przyczyną wielu chorób ,a w naszym przypadku migren:)
Komentator
12-01-2012, 04:41:26

alimakalimak 2012-01-11 08:52:45
nie wiem jak wy ale ja ogolnie od 4 dni sie dziwnie czuje,taka jakas niedobudzona do konca ,mysle ze duzy wplyw ma ta nijaka pogoda za oknem.Ogolnie wszystko mnie pobolewa,glowa od czsu do czasu ćmi i mi niedobrze.Zauwazylam ze nie tylko mi nie sluzy ta pogoda ale kazdemu,bo klientki w sklepie tez sie skarza i to bardzo.A propo zmiany tematu to przecierz moja wina:P a jakby :)ma sie te zdolnosci ,no ale przyznam sie bez bicia,chcialam z wami jakos zagadac:)
Tak Kmila,ta pogoda ponura ma duży wplyw oraz niskie cisnienie na ogólne samopoczucie.Kilka moich kolezanek tez ma bóle głowy,migrene.
Oczywiscie ze nieszkodzi ze zmienilas temat,bo czasami ja tez schodze na troche inny temat ,chociaz by psychologiczny ,lub masaze ktore moga pomóc takze przy roznych dolegliwosciach neurologicznych np.bólach glowy czy innych czesci ciała.
gość
12-01-2012, 05:27:36

nie28 2012-01-11 01:16:32 Co słychać u Was oprócz tych torbieli, migren , masaży. Karolinka słuchaj jeśli Iza chce tą akcję toja nie mam nic przeciwko. Porozmawiaj z nią i powiedz ,że ja jako moderator wyrażam zgodę.:) Iza wie o co chodzi:)
Tu nie ma ni cdo rzeczy czy ktos jest modratorem czy nie,zgode moze kazdy wyrazic tutaj
[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/961lepokc8l0zhtx.png[/img][/url] [url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/km5s6iye0m79bl23.png[/img][/url]
gość
12-01-2012, 05:29:58

Co do pogody masakra,ja to juz nie wiem w jakim swieci e zyje,pracuje ogolnie teraz na noc a wiadomo nocy sie nigdy nie odespi w dzien szok,wstaje zakrecona z bolem głowy,nic mi sie nie chce człowiek jak flak,dosłownie,nocki mnie zabijaja a do tego ta piekna pogoda :(
[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/961lepokc8l0zhtx.png[/img][/url] [url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/km5s6iye0m79bl23.png[/img][/url]
Forumowiczka
12-01-2012, 08:38:46

gust Darku oznacza że wartości które dla Ciebie są cenne przypuśćmy dla mnie są cechami negatywnymi przecież nie założę jedwabnej
spódnicy od Prady kiedy uwielbiam jeansy z Lumpexu
to jest właśnie gust, w jedwabnej spódnicy będę czuła się paskudnie mimo że wszyscy stwierdzą że jest piękna ,modna,wartościowa i droga
Komentatorka
12-01-2012, 09:01:03

kowalowa 2012-01-12 06:29:58 Co do pogody masakra,ja to juz nie wiem w jakim swieci e zyje,pracuje ogolnie teraz na noc a wiadomo nocy sie nigdy nie odespi w dzien szok,wstaje zakrecona z bolem głowy,nic mi sie nie chce człowiek jak flak,dosłownie,nocki mnie zabijaja a do tego ta piekna pogoda :(
no masz racje.Na poczatku to az mi glupio bylo jak ciagle mnie glowa bolala,bo moze inni mysleli ze to moja wymowka,a teraz juz wszyscy z otoczenia przywykli ze mam te migreny i to takie konkretne.Miala byc zima z tu z ta pogoda to mnie tylko przeziebienie trzyma i kipa:) po pas
Forumowiczka
12-01-2012, 09:36:58

kowalowa 2012-01-12 06:29:58 Co do pogody masakra,ja to juz nie wiem w jakim swieci e zyje,pracuje ogolnie teraz na noc a wiadomo nocy sie nigdy nie odespi w dzien szok,wstaje zakrecona z bolem głowy,nic mi sie nie chce człowiek jak flak,dosłownie,nocki mnie zabijaja a do tego ta piekna pogoda :(
współczuję Karolinko
u mnie jakoś się poprawiło ,nie wiem na jak długo ale czuję się dobrze i nie miałam migreny już od tyg
Komentator
12-01-2012, 16:01:00

dorota389 2012-01-12 09:38:46
gust Darku oznacza że wartości które dla Ciebie są cenne przypuśćmy dla mnie są cechami negatywnymi przecież nie założę jedwabnej
to jest właśnie gust, w jedwabnej spódnicy będę czuła się paskudnie mimo że wszyscy stwierdzą że jest piękna ,modna,wartościowa i droga
Pamietaj o jednym ze czlowiek to nie towar w markecie z połki na pewnien czas,tylko jezeli sie wybiera i ma zasady to powino sie wybrac kogos z zasadami i wartosciami a nie czarujacego lumpa,dupka na 5 minut,ktory Cie chwilowo oczaruje a potem rzuci jak rzecz,dlatego trzeba mysleć a nie tylko odczuwać.
Czlowiek ma wartosci duchowe i zasady w przeciwienstwie do przedmiotu i trzeba umiec widziec w nim wnetrze a nie tylko zewnetrzna powloke ,autoreklame,detale ktore nie maja znaczenia w porownaniu z praqdziwymi wartosciami, co jest wazne szczegolnie na poczatku znajomosci,kiedy wybierasz partnera z mysla na cale zycie.
Mi wlasnie chodzi o wartosci duchowe a nie te zewnetrzne,na pokaz jezeli ktos nie potrafi mysleć i idzie na łatwizne,odczucia, to po częsci sam sobie jest winien ze jest potem wykorzystany bo nie widzi prawdy w człowieku.
Nie musi byc ktos piekny z wygladu i dbac o detale zeby byl wspanialym człowiekiem a chyba zalezy Ci na takim z ktorym przezyjesz wiele lat a nie 5 minut.?
Byc moze dla Ciebie bajery,sciemai tanie slowka po to tylko zeby 'dopasowac sie" do Twoich oczekiwań sa wartosciowe.?
Tylko zastanow sie ile tak naprawde sa warte puste slowa. i na jak dlugo wystarczaja
Jest takie powiedzenie "Niie szata zdobi człowieka",a wiec zeby zobaczyć w nim prawde trzeba sie nauczyć racjonalnie mysleć i godzic to z odczuciami,co nie wymaga zbytniego wysiłku,tylko trzeba tego chciec zeby potem nie płakać.
Jezeli uwazasz ze wartosci duchowe,zasady sa negatywne,a tanie czarowanie i sztuczne dopasowywanie sie w detalach zeby tylko zdobyc kogoś sa pozytywne to gratuluje.
Komentator
12-01-2012, 16:27:46

Faktycznie Karolinko,tak jak napisałem powyzej obecna pogoda ma negatywny wplyw na samopoczucie wielu osób,czesto maja bole głowy a jesli dochodza do tego nieprzespane noce tak jak w Twoim przypadku to juz wogole organizm"peka".
Mam nadzieje ze jednak to przetrwasz to wszystko a w najblizszym czasie pogoda sie zmieni na lepszą.
Forumowiczka
12-01-2012, 21:04:49

traper777 2012-01-12 17:01:00
dorota389 2012-01-12 09:38:46
Pamietaj o jednym ze czlowiek to nie towar w markecie z połki na pewnien czas,tylko jezeli sie wybiera i ma zasady to powino sie wybrac kogos z zasadami i wartosciami a nie czarujacego lumpa,dupka na 5 minut,ktory Cie chwilowo oczaruje a potem rzuci jak rzecz,dlatego trzeba mysleć a nie tylko odczuwać.
Czlowiek ma wartosci duchowe i zasady w przeciwienstwie do przedmiotu i trzeba umiec widziec w nim wnetrze a nie tylko zewnetrzna powloke ,autoreklame,detale ktore nie maja znaczenia w porownaniu z praqdziwymi wartosciami, co jest wazne szczegolnie na poczatku znajomosci,kiedy wybierasz partnera z mysla na cale zycie.
Mi wlasnie chodzi o wartosci duchowe a nie te zewnetrzne,na pokaz jezeli ktos nie potrafi mysleć i idzie na łatwizne,odczucia, to po częsci sam sobie jest winien ze jest potem wykorzystany bo nie widzi prawdy w człowieku.
Nie musi byc ktos piekny z wygladu i dbac o detale zeby byl wspanialym człowiekiem a chyba zalezy Ci na takim z ktorym przezyjesz wiele lat a nie 5 minut.?
Byc moze dla Ciebie bajery,sciemai tanie slowka po to tylko zeby 'dopasowac sie" do Twoich oczekiwań sa wartosciowe.?
Tylko zastanow sie ile tak naprawde sa warte puste slowa. i na jak dlugo wystarczaja
Jest takie powiedzenie "Niie szata zdobi człowieka",a wiec zeby zobaczyć w nim prawde trzeba sie nauczyć racjonalnie mysleć i godzic to z odczuciami,co nie wymaga zbytniego wysiłku,tylko trzeba tego chciec zeby potem nie płakać.
Jezeli uwazasz ze wartosci duchowe,zasady sa negatywne,a tanie czarowanie i sztuczne dopasowywanie sie w detalach zeby tylko zdobyc kogoś sa pozytywne to gratuluje.
sugerujesz że przy doborze partnera powinno się kierować rozsądkiem? a co z miłością? to dziękuję w takim układzie wolałabym być sama niż z kimś kto mi nie odpowiada i się nie podoba a i tak nigdy nie ma gwarancji że się ułoży nawet jeśli byś kipiał wartościami

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: