Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
09-12-2012, 13:49:18

Ja jadę jutro do zus do konsultanta a 18,12,2012 do orzecznika.A co Cię Piotrze w taką pogodę poniosło do Szczecina zamiast oglądać śnieżek przez okienko w ciepłym domciu.Pozdrowionka dla wszystkich
Początkująca
09-12-2012, 14:53:50

Witam wszystkich.
Pati- wyobrażam jak musiała Cię wyprowadzić z równowagi zmiana terminu- mnie przesunął się termin tylko o 2 dni, a przeżywałam to bardzo. Powiedz sobie, że tak po prostu miało być. Nic nie dzieje się bez powodu. Przynajmniej okres Świąt i Nowego Roku przeżyjesz bez stresu okołooperacyjnego.
Wycisz się teraz, spokojnie czekaj, na pewno nadejdzie Twój czas wtedy, kiedy będzie Ci to pisane. Wiem, że jest to trudne, ale nie mamy na to wpływu, więc trzeba podejść do tego na spokojnie, bo nerwy powodują dodatkowe napięcia, które w naszym przypadku tylko potęgują występujące już objawy.
Życzę Ci teraz opanowania, spokoju, bo tylko to pomoże przetrwać ten trudny czas. Pozdrawiam.
Iwa
Początkująca
09-12-2012, 15:05:52

Dzięki za taki szybki odzew.Operować mnie będzie prof. Harat. Odezwę się po jak będę w stanie . Dzięki za życzenia słyszałam, że jest tam dobra po operacji opieka.Pewnie że wiele zależy od tego kto z nami na sali leży.
Forumowicz
09-12-2012, 15:47:37

Dobry wieczór.CYT pojechałem do córki do podjuch,a jutro będe w zusie na komisji w sprawie świadczenia rechabilitacyjnego.A 19.12 .kontrola u operatora.Pozdrawiam piotr
Początkująca
09-12-2012, 17:18:37

mnie też 2 razy operował prof.Harat, a trzeci raz będzie w marcu 13r.Opieka jest tam bardzo dobra,leki Sale są 3 osobowe, ale jak jest dużo pacjentów to dostawiają 4 łóżko.Masz rację są różne pacjętki i różnie można trafić,ja za drugim razem miałam ciężko,była pani,która miała robioną cieśń nadgarstka i nie rozumiała,że my po operacjach potrzebujemy spokoju.Jak tylko będziesz mogła to pisz i wracaj do nas wyremontowana na cacy.
Malgos
Początkująca
09-12-2012, 19:01:15

Jak się trzeci raz będziesz operować w tym szpitalu ,to musi być dobry i operator i szpital. Jasne ,że się boję.Szkoda,że nie ma możliwości cofnąć się do wybranej strony forum. Może można ale ja nie umiem?
Wtajemniczona
09-12-2012, 19:34:48

....jak na razie to czuję się jak Kurgan Nieśmiertelnego...

niematahari - ja na sali leżałam jak juz musiałam,albo jak Pani roznosiła kroplówki albo przeciwbólowe,to wskakiwałam.
Na nastepny dzień PO już wstajesz!Albo jak ja po 5 godz. bo niestety...musiałam iść do toalety.
Bedzie dobrze. Bedziesz w bardzo dobrych rękach!
dawno Ircia nie było na forum,czyżby juz pojechał popływać w solankach
smutno tak bez Niego
Kasia
gość
09-12-2012, 20:24:23

Cześć.
Kasiu, jestem z Wami duchem cały czas. Tylko pewne problemy natury zdrowotnej jak i ciągłe latanie po mądrych, mądrzejszych i ch..j wie jakich nie pozwalają mi brać czynnego udziału na forum. Szukanie chorób, przyczyn, co chwile inna diagnoza. Obecnie do dyskopatii całego praktycznie kręgosłupa, ZCN mam być diagnozowany na SM, polineuropatię i nie wiem co jeszcze wymyślą.
Z wielką chęcią taplałbym się w tych błotach, siarkach itp
Trzymam kciuki za wszystkich, szybkich powrotów do zdrowia, pracy oraz ulubionych zajęć.
=========================
Jasio rozmawia z kolegą:
- U mnie w domu modlimy się przed każdym posiłkiem.
- U mnie nie. Moja mama bardzo dobrze gotuje.
Akcja toczy się w szpitalu psychiatrycznym.
Pewien pacjent drze się niemiłosiernie, ktoś pyta pielęgniarki:
- A ten spod 7-ki to co się tak drze?
- Robi bombę termojądrową, termos już ma, teraz kombinuje nad jądrami.
========================
Miłego
irek
Forumowicz
10-12-2012, 07:42:37

krak62 2012-12-09 21:24:23
Jasio rozmawia z kolegą:
- U mnie w domu modlimy się przed każdym posiłkiem.
- U mnie nie. Moja mama bardzo dobrze gotuje.
Akcja toczy się w szpitalu psychiatrycznym.
Pewien pacjent drze się niemiłosiernie, ktoś pyta pielęgniarki:
- A ten spod 7-ki to co się tak drze?
- Robi bombę termojądrową, termos już ma, teraz kombinuje nad jądrami.
========================
Miłego
irek
Tego mi brakowało , od razu mi lżej na kręgach
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Forumowicz
10-12-2012, 08:58:15

Witam WSZYSTKIE PERYSKOPKI.Bardzo dobre kawałki od razu ni chumor wrócił samochód się zakopał na letnich oponach czekam na ziecia ma mnie z córka odkopać terenówką i na komisje.Ciekawi mnie jak będzie z szacowną i wysoką komisja.CHłopy co u was słychać.U mnie ból odszedł,a od 17.11tabsy na razie tylko na szafce. Pozdrawiam. piotr

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: