Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
13-07-2012, 20:03:31

Taka mała wskazówka - jak bierzecie dużo prochów to poproście lekarza o leki osłaniające żołądek. Np. te z grupy obniżającej wydzielanie kwasów żołądkowych. One są wskazane przy przewlekłej kuracji niesteroidowymi lekami przeciwzapalnymi, a dyskopaci te przeciwzapalne biorą zbyt często.
Tutaj wystarczy chyba logicznie myślący lekarz z przychodni rejonowej - tylko trzeba mu to podpowiedzieć.
Jak się przyznacie w jakich ilościach łykacie swoje prochy, to chyba nie będzie problemu w tym temacie.
Asia
gość
14-07-2012, 06:55:18

Witam i uciekam.
Mam chorą osobę która pierwsza obdarzyła mnie miłością.
Marcin super że jesteś. Pisz i wyjaśniaj.
http://www.youtube.com/watch?v=Jcw9trPZYrI
irek
krak62
Wtajemniczona
14-07-2012, 07:21:08

Byłam u słynnego Wiel... i...na koniec powiedział po co pani w ogóle przyszła?Prosze wiecej nie przychodzić(...na fundusz)Wszystko świeci.
Bez komentarza.Dowiedziałam sie już o co biega.
Nie sugerujcie sie opiniami w necie,że super i dobroc wypływa z serca(bo to łgarstwo.ten co ma choć jedna negatywna opinie to jest ok) bo to nieprawda,ja przekonałam sie na własnej skórze jak sie traktuje ludzi ma fundusz.
Wtajemniczona
14-07-2012, 07:28:53

Mam informacje dla lekarza kierujacego(do ortopedy),że kategorycznie nie potrzebuje leczenia w poradni neurochirurgicznej,ani na szyjny,ani na lędzwiowy
..na mój niedowład dostałam zastrzyki przez 10 tygodni(ale od innego lekarza)
Wtajemniczona
14-07-2012, 07:31:24

odradzam tego lekarza,chyba ,że macie napchanie kieszenie i nie szkoda Wam wydać nawet gdyby nie poszło tak jak trzeba.Wielkie ryzyko.
gość
14-07-2012, 09:31:55

IREK, jestem z Tobą, mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży i wrócisz do nas.
Kazulu, nóż sie w kieszeni otwiera Niestey tak bywa, bo niektórym lekarzom pieniązki przesłaniaja świat. Jestem pewna, że za kasę gadka by była inna. No cóz, lepiej nie pokazuj tej kartki innym lekarzom, bo uznają, ze ich też nie potrzebujesz
to ja, Ania znana jako amadobo
Wtajemniczona
14-07-2012, 10:05:05

yłam u słynnego Wiel... i...na koniec powiedział po co pani w ogóle przyszła?Prosze wiecej nie przychodzić(...na fundusz)Wszystko świeci.
Bez komentarza.Dowiedziałam sie już o co biega.
Nie sugerujcie sie opiniami w necie,że super i dobroc wypływa z serca(bo to łgarstwo.ten co ma choć jedna negatywna opinie to jest ok) bo to nieprawda,ja przekonałam sie na własnej skórze jak sie traktuje ludzi ma fundusz.
Kasiu /kazulu/ ten słynny Wiel... to kto . Może napisałabyś pełne nazwisko ku przestrodze dla innych. Nie bójmy się dodawać swoich opinii o lekarzach, którzy nas źle traktują.
na forach "znany lekarz " piszę jak mnie traktują i uważam że to co robię, robię w słusznej sprawie dla dobra innych.Pozdrawiam
wiesia
Wtajemniczona
14-07-2012, 10:08:05

chyba źle przekopiowałam Twoją wypowiedź Kazulu. Przepraszam!
wiesia
Wtajemniczona
14-07-2012, 13:06:50

Wieloch
Wtajemniczona
14-07-2012, 13:14:27

Prywatnie można sie do niego dostać na drugi dzień.Nie ma tłoku.Dla porównania: do dobrego lekarza sa kolejki nawet prywatnie.Na fundusz czekałam 2,5 miesiaca i do końca roku są terminy.
Dla porównania dzwoniłam do Bydgoszczy w kwietniu i na fundusz nie było miejsc do końca roku.Na prywatną wizyte czeka sie 2 miesiace.
pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: