Reklama:

śpiaczka (15630)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
25-03-2008, 22:37:00

Do rehabilitanki Rafała - doczytałam - rozumiem o co ci chodzi z tym lampami.
gość
26-03-2008, 08:22:00

Ula poczta do ciebie wraca zobacz co jest
gość
26-03-2008, 09:18:00

Krysiu,
tak strasznie mi smutno i przykro, musisz być teraz bardzo silna, żyć tak, aby mama była z Ciebie dumna, nie poddawać się..Ona jest z Tobą cały czas i będzie Cię chronić..trzymaj się Krysiu, jak Ci będzie ciężko pisz, tu zawsze otrzymasz wsparcie
Kasia
Wtajemniczona
26-03-2008, 11:57:00

Co się dzieje z naszym forum? Czemu nie piszecie a jak już to prawie nikt się nie podpisuje i nie wiadomo co u słychać u waszych śpichów? Tak jakoś przykro tu się zrobiło! Przecież same zawsze pisałyśmy że to forum trzyma nas jeszcze przy siłach żeby można przetrwać to wszystko. Może wrócimy do dawnych zwyczaji?
Idzie wiosna, wszystko budzi się do życia, więc może i dla któregoś z naszych śpiochów przyniesie coś dobrego........! Życzę nam wszystkim tego!!!!
gość
26-03-2008, 12:33:00

Aniu bo to forum czyta dużo wścibskich ludzi a w małych miejscowościach prawie wszyscy się znają a potem głupio dyskutują i myślę że to jest powód
a co u twojego brata
gość
26-03-2008, 12:37:00

Jestem na forum od poczatku wiele przeczytalam A odnosnie rehabilitantki Rafala wydaje mi sie ze źle ja zrozumialyscie Prof. Talar to wspaniala osoba, wybitny specjalista w tej dziedzinieTak wlasnie daje nadzieje bezwglednia na stan pacjenta i choć sam mysli sobie ze przypadek beznadziejny nie powie tego wprost rodzinie.Daje nadzieje wszystkim zeby poprostu robic cokolwiek i sie nie poddawac, a sam nie jest pewien kadego przypadku, bo nie jest Bogiem i nie wie kto wyzdrowieje a kto umrze.Stara sie pomoc jak tylko moze, slowa Jego napewno bardzo podnosza na duchu i zwiekszaja sily aby walczyc o bliska osobe.Szkoda tylko ze Profesor nie moze tak zupelnie czynnnie popracowac ze spiochami, mam na mysli tutaj klinike Profesora.Trzymamy kciuki wszyscy aby jak naszybciej nowa klinika profesora zaczela jaknajszybciej funkcjonować
gość
26-03-2008, 14:02:00

Marylko u mnie jest ok normalnie pisze i wiadomości docierają, nie wiem co się dzieje, teraz też do ciebie napisałam.

U mojego śpiocha bez zmian, a nawet gorzej wykryto u niego wzw b. Dodatkowa choroba, mąz bardzo cierpi a ja nie wiem jak mu pomóc jak to powiedział prof. Talar , że jemu to nawet w drewnianym kościele cegłowka na głowę sadnie. Miał dużo powikłań (zapalenie mózgowo rdzeniowe, wodogłowie, sepse) a teraz to dziadostwo. Walczymy o niego z calych sił, tylko na ile nam ich starczy. On tak na nas patrzy jak by rozumiał wszystko i tylko to daje mi siłe żeby o niego walczyć. Pozdrawiam wszystkich nowych formuowiczów, przepraszam że jestem obecnie bierna. Marzyłam o Bydgoszczy ale z wzw to raczej nie wiem czy przejdzie.
Anianiu jakie postępy robi twój Michał w Bydgoszczy. Potrzebuje twojej porady. przyroda@malechowo.pl
gość
26-03-2008, 14:03:00

zapomniałam się podpisać - Ula
gość
26-03-2008, 14:06:00

Gościu nr tel. Prof. Talara 604 449599
Wtajemniczona
26-03-2008, 14:16:00

U mojego brata niestety nic, czym mogłabym się pochwalić, karmimy go, sadzamy i robimy masasz prof. Talara, jeszcze nie pionizowaliśmy bo wszystko się opóźniło przez różne infekcje i zapalenia Małymi kroczkami idziemy do przodu. Żona brata już całkiem olała go, nie przychodzi już wcale(w święta też jej nie było) pobiera całe jego pobory i nie daje rodzicom ani grosza, mój tata sam pracuje a mama zajmuje się bratem i nie ma w tej chwili żadnego dochodu, jest im bardzo ciężko finansowo a że brat jest żonaty to nie mogą się nawet starać o żadne zapomogi, a same wiecie ile kosztuje utrzymanie śpiocha, ja biore dodatkowe dyżury żeby im pomóc ale przez to mam mało czasu żeby do nich jeździć(mieszkam 35 km od nich) a do tego dom i dwoje dzieci..... Namawiam rodziców aby złożyli wniosek o alimenty dla brata, ale oni nie chcą latać po sądach i kłucić się z bratową ale jak długo jeszcze dadzą radę.... No dość narzekania, jeszcze kiedyś będzie lepiej.
A co do małych miejscowości to masz racje sama mieszkam w takiej i zawsze mnie dziwiło skąd ludzie tyle o sobie wiedzą i maja czas na plotki, to okropne, ale mimo to proszę piszcie co u Was.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: