agga1007 2012-12-14 19:33:42 Witam serdecznie
Chciałabym przedstawić moją sytuację.Czytam forum od pierwszej strony,doszłam do 500str i postanowiłam przedstawić moją sytuację.W roku 2010 w listopadzie pochowałam najukochańszą osobę-mojego tatę,dwa tygodnie później pochowałam mamę która w wyniku wypadku i krwiaku mózgu była w śpiączce.W listopadzie w wyniku załamania i (chyba,tak twierdzą ludzie i sąsiedzi)nadużywania substancji psychoaktywnych mój brat próbował popełnić samobójstwo wyskakując z okna.Od listopada leżał na OIOMie wentylowany mechanicznie do dziś.Złamanie dolnej panewki prawego stawu ramiennego z obecnym fragmentem kostnym wielkości 15mm.Wieloodłamowe złamanie szyjki bliższej części trzonu kości udowej.Złamanie pierścienia miednicy z obustronnymi złamaniami gałęzi kulszowych itd...Złamanie wyrostków poprzecznych kręgów L4i L5 strony prawej.Nic nie było operowane .Brat nie wykazuje żadnych odruchów,nie spełnia poleceń jego stan jest opisany jako śpiączka mózgowa..Nie ma mowy o rehabilitacji,odleżyny na potylicy po tygodniu na OIOMIE wielkości mandarynki do kości,na pośladkach jeszcze gorsze,skazany na umieranie:(Z OIOMU ma zapalenie płuc .Nie podałam jeszcze TK głowy ale mówią,że pacjent nierokujący:(Pozdrawiam wszystkich których czytałam do 500 strony i tych których teraz będę czytała
Treść zablokowana przez moderatora
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.