autobusem lini nr 17, ktora ma trase na Potkanow w Radomiu,zaczepili go trzej mlodzi ludzie, pytajac z nozem w reku czy nie ma dla nich pieniedzy ewentualnie papierosow.Zgodnie z prawda odpowiedzial,ze nie ma. Przetrzymali go sila w autobusie i wyprowadzili z niego na koncowym przystanku.Byla to pozna pora nocna..Koncowy lini nr 17 ma bardzo zla reputacje, gdyz,zyja tam ludzie z pogranicza marginesu spolecznego,wiec nikt nie zwrocil uwagi na czterech mezczyzn szarpiacych sie na przystanku.Oczywiscie pan kochany kierowca udal,ze niczego nie widzi a bylo na co patrzec,bo tak zbili i zmasakrowali mojego przyjaciela ze stracil on wtedy przytymnosc....gdy sie ocknal i w miare doszedl do siebie nie wiedzial gdzie sie znajduje..... Mial zlamane zebra,polamana szczeke w kilku miejscach,peknieta podstawe czaszki....w konsekwencji czego mial (ZLE) przeprowadzana trepanacje czaszki,oczywiscie mowa jest o radomskim swiatku swietych,nietykalnych krow(lekarzy,oczywiscie nie generalizuje) ktorzy zawsze wiedza co robia a na koniec okazuje sie,ze wszystko poszlo NIE TAK,ale.....ale nie skonczylo sie na jednej TREPANACJI CZASZKI !!! odbylo sie jeszcze ich 3!!! za pierwszym razem panom lekarzom cos nie wyszlo i uznali moze,ze zawsze beda mogli sobie jeszcze podlubac w mozgu mojego przyjaciela;(
W wyniku zle przeprowadzonej operacji ,po dosc krotkim czasie zaczal saczyc sie plyn (mozgowo-rdzeniowy) z nosa wyzej wsponianego Darka.I tak to wlasnie sie wszystko zaczelo...walka z wszechwladna URZEDNICZA NIEMOCA !!!!!
Otrzymal on prawa do renty na podstawie komisji badan lekarskich,o niezdolnosci do pracy.Chcialem jeszcze nadmienic,iz z mozgu mojego przyjaciela panowie DOKTOROWIE zrobili POLATANA DETKE !!!!! z ktorej tak naprawde niewiele zostalo;(
Pisze do pani dlatego,ze borykaja sie z calym system URZEDASOW BEZDUSZNYCH ktorzy siedza na swoich stolkach i nie widza krzywdy ludzkiej!!!!
patrza tylko na jedno.....ILE KTO IM DA, OTO CALA PRAWDA O NASZYM CHORYM SYSTEMIE
Na domiar ZLEGO zabrali Darkowi prawo do renty ktorzy sami mu ja dali!!!!