Reklama:

złamana kośc jarzmowa...ponowne nastawianie?? (15)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
29-04-2017, 19:02:39

Witam niedawno miałem złamana kość jarzmową składana miałem w szpitalu w Poznaniu na ul Przybyszewskiego oddział szczękowo - twarzowy zabieg trwał godzinke opieka bardzo dobra lekarze również nic nie boli po zabiegu
gość
31-08-2017, 22:26:44

Witam miesiac temu doznalem zlamania kosci jarzmowej i oczodolu operacje mialem w toruniu po pierwszej operaci 23.08 (repozycja zlamania hakiem jednozebnym) szczeka od razu sie premiescila zlecono reoperacje 29.08 repozycje z zespoleniem plytkowym oczywiscie pod calkowitym znieczuleniem jedno naciecie na luku brwiowym kosc lamana zespolona plytka. Pierwsze kilka godzin bol nie do opisania ale jestem bardzo zadowolony tam sa naprawde sami profesjonalni lekarze oraz pielegniarki super opieka przed i po operacyjna z czystym sumieniem polecam ten oddzial. :)
gość
31-08-2017, 22:32:18

Wojewodzki szpital zespolony im. L Rydgiera w Toruniu Specjalistyczny szpital dla dzieci i doroslych 87-100 torun oddzial kliniczny chirurgi szczekowo-twarzowej. POLECAM
gość
05-03-2018, 15:14:48

U mnie po tygodniu od pobicia stwierdzono zlamanie kości jarzmowej w dwóch miejscach. Nie stwierdzono przemieszczeń, więc nie operowano. Drutów nie zakladano. Boli, ale pewnie przestanie. Mówią że morda nie szklanka, ale to nie prawda. Dbajcie o siebie ludzie i powodzenia w rekonwalescencji.
gość
29-09-2018, 11:48:09

Witam i jak po roku od zabiegu? Wszystko dobrze? Jest zniekształcenie? Nie ma reakcji na zmiany pogody, temperatury itp?
Gość 2017-04-29 21:02:39
Witam niedawno miałem złamana kość jarzmową składana miałem w szpitalu w Poznaniu na ul Przybyszewskiego oddział szczękowo - twarzowy zabieg trwał godzinke opieka bardzo dobra lekarze również nic nie boli po zabiegu

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: