Reklama:

Zespół kanału Guyona (24)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
04-06-2009, 15:13:00

ja nie miałam jeszcze zadnego zabiegu jednak za tydzień mam mieć wyznaczoną datę operacji.boje sie strasznie.ból występuje w nadgarstku,drętwieją mi palce,chwilami tracę czucie,czesto boli mnie łokieć i bark,bo uszkodzenie nadgarstka promieniuke na obszarze ręki
gość
25-06-2009, 06:15:00

Jestem półtora miesiąca po operacji i prawdopodobnie przed następną. Zdrętwienie palców pozostało, w tej chwili jestem na "blokadzie". W bonusie dostałem jeszcze po operacji bardziej nasilone drętwienie ręki i barku. W lipcu czeka mnie ponowne badanie na przewodnictwo i wowczas zapadnie decyzja o tym czy otwierają ponownie czy też nie. Z rozmowy ze znajomym ortopedą mogę wnioskować, ze operator coś "spitolił" przy zabiegu, wrrrrr
gość
07-07-2009, 20:53:00

Czy w Warszawie można gdzieś wykonać badanie EMG w ramach NFZ? Ktoś z rodziny poprosił mnie o poszukanie, ma skierowanie.
Ja także mam drętwienie palców, dłoni, a czasami i całej ręki - głównie w nocy. Ale jest zdecydowanie mniejsze odkąd wiem, że choruję na boreliozę i ją leczę. Także jeżeli ktoś z Was ma jeszcze inne objawy chorobowe, np. bóle stawów, żołądka, gorączki, bóle głowy itd to może pomyśleć czy oby nie jest chory. Przepraszam, że nie na temat, ale może komuś się przydać, bo niestety trzeba liczyć tylko na siebie, bo mało który lekarz wie jak to leczyć
gość
02-04-2024, 16:04:44

Witam. Od 3 tygodni mam mrowienie i drętwienie w palcach 4-5 w obu dłoniach . Stało się to jednocześnie w tym samym dniu. Pracuję fizycznie dodatkowo 4 razy w tygodniu siłownia . Czy to może być ten problem z zespół Guyona . W ostatnim czasie dużo robiłem pompek . Pozdrawiam Patryk

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: