Reklama:

zawroty głowy, uczucie ciężkości, ból i sztywność karku... :( (19)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
24-07-2017, 11:24:17

Lekarze nic nie wiedza nie maja pojecia czemu sa te zawoty i one trzymaja sie codziennie i sa takie silne ze masakra.
gość
24-07-2017, 12:04:05

no to nie trafiasz we właściwe drzwi, znajdź specjalistę, który wie o co chodzi
gość
10-08-2017, 09:39:44

Witam ,od kilku miesięcy mam bóle przy malżowinach usznych ,bolało strasznie ucho lewe,i dziwne uczucie mrowienia w głowie i uczucie ciężkości,do tego strasznie bolą łopatki i szyja ,podczas podnoszenia głowy piszczy w uszach , gulala w gardle badania to Tk uszu ,Tk głowy dobrze , ciśnienie dobre,badania z krwi też dobre,gdy ruszam szyja to strasznie boli,czy to dyskopatia szyjna ,czy stawy skroniowo zuchwowe,już mi się nie chce wychodzić nigdzie tylko leże i staram się nie ruszać .Do bani
gość
10-08-2017, 09:42:15

Jeżeli ktoś przechodził przez to co napisałam wyżej i znalazł przyczynę to proszę się odezwać brudzia7@wp.pl
gość
20-12-2017, 13:35:03

Treść zablokowana przez moderatora

gość
06-02-2018, 21:55:25

Nerwica ma podobne objawy do tych tu opisywanych, sprawdzcie to.
gość
03-04-2018, 12:43:14

Po rezonansie splycona lordoza szyjna..nerwica...leki nie pomagaja badania w normie i co dalej
gość
03-04-2018, 12:59:30

Witam.Mam pytanie ponieważ moja mama miała chora nerke i wstawke w niej założona żeby funkcjonowała ta nerka prawidłowo po czym musiała do 12 miesięcy iść na zabieg do szpitala żeby ja wymienić.W szpitalu zrobili zabieg przy znieczuleniu miejscowym (zastrzyk w kregoslup) po czym zawiezli mamę na oddzial.Po kilku minutach ponoć dostała krwiaka który pękł i zalał narządy w tym drugą zdrową nerke.Zdecydowali ze usuna całą nerke w ktorej byl robiony zabieg.Mama po tym wszystkim została przeniesiona na OJOM i aktualnie jest już miesiąc w śpiączce farmakologicznej z tą 1 nerką... jej stan jest nadal ciężki.Nie goraczkuje,serce w normie,nie ma nadciśnienia ogólnie, chociaż 2 razy podskoczylo dość wysoko.Oddaje dużo moczu ale nerka nie oczyszcza się, w dodatku ma zle krążenie po tym krwotoku wewnetrznym i już kilkakrotnie była podłączona do tak zwanej sztucznej nerki.Chcialam dodać że na początku była opuchnieta tak że jej nie poznałam,po czasie opuchlizna trochę zaczęła schodzić ale od 2 dni znów jest opuchnięta w dodatku również na twarzy Płytki krwi ciągle spadały ale teraz zaczęły się utrzymywać,tylko ta nerka... Pomocy czy jest ktoś kto mógłby się wypowiedzieć na ten temat? Bardzo to dla mnie ważne.Pozdrawiam.
gość
22-09-2022, 21:26:44

Czy duzo spedza Pani czasu w pozycji siedzacej ??? jesli tak to kregoslup szyjny jest przesuniety a dokladnie kregi szyjne i one naciskaja i przez to sa takie objawy ! trzeba zrobic przeswietlenie kregoslupa szyjnego to podstawa i Ultraszal odcinka szyjnego Pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: