Reklama:

zawroty głowy, ciemno przed oczami (...) (16)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
01-09-2016, 14:26:02

Gość 2016-05-24 20:43:04
Witam, mam 13 lat . Ogólnie to nawet nie pamiętam od kiedy ale wiem że długo mam podobne objawy - gdy na przykład wstaje z łóżka i przejdę sie ledwo 5 sekund... czarno przed oczami, kreci mi w głowie, czuję miękkość pod nogami, jakbym sie całkiem sie roplynela i dopiero teraz chciała się uczyć chodzić. Od razu przy takich napadach próbuje złapać się o byle co by nie upasc, ale po prostu nie mam nad tym kontroli....
Czesto tak mam. Ale to jest bardzo dziwne bo raczej nic takiego złego nie robie- nie pale, nie mam nadwagi ani niedowagi, nie jestem na nic chora ..
Z czasem sie przyzwyczaiłam, ale bylo to bardzo trudne, a szczególnie w szkole. Wszyscy byli o mnie zaniepokojeni, ale nie poszlam do lekarza. I od 2 tygodni boli mnie strasznie głowa, bez przerwy :( A te dziwne objawy chyba są od roku .
Ktoś coś poradzi? Albo wytłumaczy co ze mną jest?
gość
21-12-2016, 11:59:15

Dzień dobry mam pytanie mojej babci się zrobiło czarno przed oczami i zmalała co jej może być
gość
21-12-2016, 12:00:59

Dodam jeszcze że ma kłopoty z ciśnieniem czy to od tego
gość
21-12-2016, 21:05:42

W tym temacie moge pisac z babcia , mozesz ja poprosic do komputera bo ja chce pogadac z babcia o cisnieniu tetniczym
gość
15-01-2017, 01:41:47

Witam, również tak mam ale dzisiaj przestraszyłem się jeszcze bardziej gdy do tego objawu dołożyło mi drgawki w kolanach było to tak: Wstałem z łóżka poszedłem do kuchni, i juz po chwili wiedziałem że będę miał ten objaw to złapałem się szafki. Był biesamowicie mocny ponieważ przez moment patrzałem sie na siostre wiedzą c że to rovie ale robiłem to nieświadomie. Wtedy dalsza część objawu juz przy koncu zaczeło drgać mi w kolanach jakbym dostał drgawek. Nigdy nie brałem narkotyków.
gość
08-01-2022, 18:41:44

Gość 2013-10-13 19:22:06
Do nauki leniu to nie żadna choroba tylko brak chęci do nauki!!!!!!!!!11

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: