Reklama:

zapalenie mózgu - czy ktoś to przechodził!!!!!!!!!! (857)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
13-05-2009, 10:04:00

Witam wszystkich!mój chłopak w styczniu przechodził zapalenie mózgu..na szczęście nie był w śpiączce ale przeleżał dwa miesiące..teraz minął drugi miesiąc po wyjściu ze szpitala wraca po malutku do zdrowia ale niestety tydzień temu oznajmił mi że chce ode mnie odpocząć..po tym wszystkim co ja dla niego zrobiłam..tyle się wypłakałam,jeździłam do Krakowa a nie miałam blisko,codziennie wydzwaniałam do jego rodziców a on tego nie docenił..Ja nie wiem czy jego tak choroba zmieniła..Nie odzywa się do mnie..Woli spędzać czas ze znajomymi a ode mnie potrzebuje czasu a i tak widywaliśmy się rzadko bo co trzy tygodnie..Dałam z siebie wszystko a on tak mnie potraktował..proszę napiszcie jak ludzie zachowują się po takiej chorobie i czy jest szansa że zmieni mu się myślenie..pozdrawiam wszystkich
Kasiaptasia
Początkująca
13-05-2009, 10:08:00

jeżeli moglibyście pisać na mojego maila to prosiłabym bardzo...będę bardzo wdzięczna za każdą wskazówkę..kasiunieczka23@interia.pl
Kasiaptasia
gość
17-05-2009, 18:11:00

Trudno cokolwiek pisać i mówić.Każdy jest z nas inny więc każdy przechodzi to inaczej.Miejmy nadzieje ,ze wszystko z biegiem czasu się poprawi.Myślę ,ze potrzebuje czasu a Ty musisz byc cierpliwa.Po mojej chorobie ja się nie zmieniłam za to zmienił się bardzo mój mąż
gość
30-05-2009, 20:11:00

witam nazywam sie oskar i mam 11 lat mój tata jest prawdopodobnie chory na zapalenie muzgu dzis pojechal do szpitala i nic jeszcze niewiadomo mam nadzieje za to niebedzie mialo jakis duzych powiklan i ze wyjdzie z tego
gość
30-05-2009, 20:25:00

witaj oskar.ja tez miałam zapalenie mózgu i byłam w spiączce 10 dni,było to rok temu.dziś jest już prawie wszystko ok.pozdrawiam .J.
gość
31-05-2009, 07:16:00

dzieki za mile slowo i mam nadzieje za moj tata z tego wyjdzie i ze niebedzie duzo powiklan a ty jestes na lekach??
gość
31-05-2009, 08:40:00

hej.cały czas jestem na różnych lekach.ale ogólnie czuje sie dobrze.pozdrawiam.
gość
01-06-2009, 13:40:00

Witaj Oskar.Jak ma sie tata?J.
gość
01-06-2009, 17:56:00

tata czuje sie coraz lepiej caly czas pod kroplowka ale to tylko naszczescie na wzmocnienie tylko sszkoda ze mnie niewpuszczaja na oddzial bo to zakazny ale dzis bylem i widzialem sie z tata przez okno ale to nie to samo co na zywo ale i tak bylo dobrze pozdrawiam
gość
01-06-2009, 20:43:00

Teraz juz bedzie tylko lepiej.napewno za pare dni pozwolą ci wejsc do taty.musisz byc cierpliwy-wiem co mówie też tak leżałam.pozdrowienia dla rodzinki.J.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: