Reklama:

wstrząs mózgu i utrata pamięci z ostanich tygodni (18)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
12-08-2008, 11:16:00

pamiec to cecha trwala najwyzej lek co tez jest przejawem pamieci
gość
12-08-2008, 11:19:00

jestescie krotko mowiac *** logujesz sie do sieci nie majac pamieci? *** niby jak przestan *** farmazony bo jebne smiechem
gość
12-08-2008, 11:22:00

jak umiesz pisac to tez jest pamiecia buehehe lamery ja z tym idioctwem wygralem wkrecacie sobie raki i inne gowniane urazy a siedzicie w necie *** sie w dynke to poczujesz czucie to tez pamiec hahahaha
gość
12-08-2008, 11:26:00

cos cie kloje w dupie cos cie mrowi napij sie kawy pobiegaj co kolwiek zadzwon do meza wpisz jego nr telefonu co pamietasz? o kur.wa kolejny szok zacznij czytac o chorobach. pamietasz jak sie nazywasz. robisz se palcowe hyhy to tez jest pamiec d
gość
12-08-2008, 11:27:00

cos cie kloje w dupie cos cie mrowi napij sie kawy pobiegaj co kolwiek zadzwon do meza wpisz jego nr telefonu co pamietasz? o kur.wa kolejny szok zacznij czytac o chorobach. pamietasz jak sie nazywasz. robisz se palcowe hyhy to tez jest pamiec d
gość
12-08-2008, 11:30:00

a jak *** to czujesz?. same trupy siedza przy kompach buahahaha
gość
12-08-2008, 16:01:00

Widzę że niektórzy zrobili sobie z tego tematu jaja(przynajmniej mam takie odczucie) ja miałam wypadek i od tego momentu mam problemy z pamięcią, moim"przyjacielem dnia codziennego" stał się ból głowy. To wcale nie jest śmieszne ale tragiczne i naprawę chciałabym wiedzieć czy to kiedyś minie bo szukanie ciągle rzeczy, zapominanie o niektórzych rzeczach czy najprostsze czytanie nie byłoby już problemem
gość
03-11-2009, 17:19:57

witam.. wczomój nalepszy kumpel przechodząc przez pasy stracił przytomność.. uderzył głową o ulicę.. trafił do szpitala.. gdy odzyskał przytomnosc okazało się że nie pamięta ani rodziców, ani siostry, ani dziewczyny, nikogo.. sam nie wiem kim jest.. jedyne co pamięta to jak się pisze i czyta.. mieliście z czymś takim do czynienia?? wróci mu pamięć??

pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: