Reklama:

wczesna rehabilitacja - złamanie dolnej kostki kości strzałkowej (16)

Forum: Rehabilitacja

gość
27-02-2018, 08:47:58

Hej ja mam złamanie kości strzałkowej i noga łącznie z pięta. A jak zwisa noga to boli mnie. To normalne ponoc. Rehabilitacje u P. Michałowicza zaczełam po 2 tygodniach po zgodzi ortopedy od ruszania stopą, jest już lepiej.
www.naszarehabilitacja.pl/fizjoterapeuta-pawel-michalowicz-gdansk-masaz-sopot,gdansk.html
gość
13-04-2018, 22:52:51

To ja mam lepiej złamanie kostki przyśrodkowej z niewielkim przemieszczeniem 3 mm nie zgodziłem się na operację gips 3 tyg po czy zmieniłem na ortezę od 4 dni śmigam normalnie minęło 4 tyg :P
gość
13-04-2018, 22:55:34

Noga jak jest opuszczona krew spływa temu boli bo tworzą się nowe naczynia krwionośne które zostały przerwane ciśnienie po prostu normalna rzecz mi przeszło po 11 dniach .
gość
03-07-2018, 08:37:36

Widziałam, że w Damianie oferują innowacyjne metody leczenia bólu (pętla przeciwbólowa) czy ktoś słyszał o takim sposobie leczenia bólu??
gość
04-01-2021, 16:26:18

Treść zablokowana przez moderatora

gość
04-05-2023, 20:37:19

Ja mam problem z kostką. 3 razy miałem zerwaną torebkę stawową. Ogólnie śmietnik w kostce. Powięzi pokręcone. Obecnie gram w piłkę z ortezą, ale po pół godziny gry mam ból kujący. Zwłaszcza gdy naciągam w lewą stronę palce. Czy są jakieś cwiczenia rozciągające te powięzi czy operacja czy cokolwiek, żeby ból nie wracał przyy każdej grze w piłkę? Lekarzy sporo odwiedziłem i rehabilitantów, ale nic nie pomaga. Gdzie mogę uzyskać specjalistyczne informacje, bo do tej pory, każdy specjalista okazywał się nie specjalistką w kostkach, a czas leci....
omeleq@gmail.com

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: