Reklama:

Uczucie bycia pod wpływem alkoholu, bycia pijanym (65)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
02-04-2024, 16:23:08

Mam te same objawy
odrealnienie
otępienie
Lekkie zawroty głowy/uczucie jakbym upadał
pogorszenie wzroku (zwlaszcza w nocy)
brak co prawda napadowych bólów głowy, zdarzają się oczywiście ale nie przy tych "atakach"
nerwowość
teraz nawet pojawia się mrowienie dłoni
Robiłem większość badań co osoby piszące tu oprócz próby tężyczkowej i EEG i zdrowy chłop. Rozważam poważnie pójście do psychiatry po jakieś prochy. Neurolog wypisał mi Pramolan 3x dziennie i to nieco uspokaja mi nerwy. Czy ktos z tego już wyszedł? Męczy mnie to już 3 lata.
gość
02-04-2024, 16:27:27

gość 02-04-2024, 18:23:08
Mam te same objawy
odrealnienie
otępienie
Lekkie zawroty głowy/uczucie jakbym upadał
pogorszenie wzroku (zwlaszcza w nocy)
brak co prawda napadowych bólów głowy, zdarzają się oczywiście ale nie przy tych "atakach"
nerwowość
teraz nawet pojawia się mrowienie dłoni
Robiłem większość badań co osoby piszące tu oprócz próby tężyczkowej i EEG i zdrowy chłop. Rozważam poważnie pójście do psychiatry po jakieś prochy. Neurolog wypisał mi Pramolan 3x dziennie i to nieco uspokaja mi nerwy. Czy ktos z tego już wyszedł? Męczy mnie to już 3 lata.

Zapomniałem jeszcze o piskach w uszach (nie ustają ani na chwilę chociaż są cichsze lub głośniejsze) uczucie ciągłego zatkania uszu i czasem losowe ucho zatyka się bardziej i czuję głośny w nim pisk, co trwa jakieś 10-20 sekung (jak na filmach wojennych czy w grach kiedy coś wybucha i jest efekt ogłuszenia i głośny pisk.
gość
16-06-2024, 17:57:25

gość 21-01-2017, 14:38:58
Hej ,mam bardzo podobnie objawy jak kolega Mariusz. Po swietowaniu nowego roku , na nastepny dzien zakreciło mi sie w głowie. Myslalem ,ze to przejdzie ale jednak juz tak mam dwa tygodnie. jak wynosze smieci to czuje jak bym byl lekko pijany, albo jak gdzies ide,straszne uczucie,jakiejs babce na forum lekarz przepisal vinpocetine czy jakos tak i ponoc jej pomogło. Juz rece mi opadaja :(

Szukam pomocy na forum i trafiłam tutaj.
Ja mam to uczucie bycia po jednym kieliszki wina od 3 tygodni. Byłam u laryngologa ok, neurolog twierdzi że to nerwica plus tężyczka. Ciekawa jestem jak u Ciebie się to wyklarowało. Czy już jest po wszystkim?
gość
04-07-2024, 18:46:28

Hej, czy komuś udało się wyleczyć i pozbyć tego stanu? Mam tak od miesiąca od rana do wieczora i strasznie się z tym funkcjonuje.
gość
31-07-2024, 14:43:16

gość 04-07-2024, 20:46:28
Hej, czy komuś udało się wyleczyć i pozbyć tego stanu? Mam tak od miesiąca od rana do wieczora i strasznie się z tym funkcjonuje.

Hej, mi się udało współwystępowało to z innymi nieprzyjemnymi dolegliwościami, kończyło się lądowaniem na SOR, nawet raz były wymioty krwią. Wszystko przeszło jak ręką odjął po wprowadzeniu dużej dawki pregabaliny. Ten lek uratował mi życie. Niestety nie każdemu służy, ale są alternatywy. Grunt, to wykluczyć poważne choroby. Wówczas może się okazać, że to nerwica lękowa z objawami somatycznymi. To ustrojstwo potrafi udawać każdą chorobę. Ale w szczególności lubuje się w tych z objawami neurologicznymi i psychicznymi

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: