Reklama:

Uczucie bycia pod wpływem alkoholu, bycia pijanym (65)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
19-01-2023, 07:05:04

Witam,
Ktoś zażywał może na te objawy Dulsevie i może się wypowiedzieć czy mu pomogła?
Brałem już Escitalopram Actavis ( prawie w ogóle nie pomagał oraz fluanxol). Teraz psychiatra dał mi Dulsevie stopniowo zaczałem brać 60mg rano i wieczorem i szczerze mówiac czuje pogorszenie niż poprawe a biorę już 2 tygodnie.
gość
03-02-2023, 18:51:03

Gość 2022-04-15 17:57:33
To jest nerwica kochani. Tzw. Zaburzenia lękowe. ! Tylko trzeba w to uwierzyć i zacząć się leczyć bo będzie się pogłębiać. Problem w tym, że ciężko się funkcjonuje i powstaje błędne koło. Dlatego trzeba szybko działać.pozdrawiam!
Dokładnie . Objawy somatyczne . Komuś może się wydawać , ze nie ma się czymś stresować , ze go to nie dotyczy ale niestety …. W to gowno łatwo wpasc gorzej już z niego wyjsc
gość
15-04-2023, 18:51:45

Gość 2015-02-20 11:11:08
Bardzo Was proszę mam 2 miesięczne dziecko:( Ktoś miał podobne objawy? Wstaje rano i jestem "pijany od rana do wieczora, takie otępienie, oszołomienie, nie wiem co się dzieje:( do tej pory nikt nie postawił mi diagnozy, słyszałem tylko "może to to..."
Brałem już:
-Hydroxyzinum 10mg
-Flunarizinum,
-Topamax 50mg
- Propranolol 10/40mg,
-Metocard 50mg,
- Isoptin 240 SR
- Metypred 16mg,
-Wapń+vit. D3, magnezB6
i nic...
gość
17-04-2023, 06:51:05

Gość 2022-07-26 13:33:17
Też mam to uczucie bycia pijanym nieraz bóle głowy i oszołomienie i szumy w uchu i jeszcze czasami mdłosci po jedzeniu byłem u laryngologa i powiedział że przez zatoki zapchane ale mi sie wydaje że to przez stres albo nerwice ķtóry mi ostatnio towarzyszy i nie moge dac rady z nim i nie wiem co robić jeszcze chyba pójdę do neurologa sam nie wiem co robić
DLACZEGO NIE WIEZYSZ LARYNGOLOG OWI? ZATOKI POWODOJA BÓLE GŁOWY ORAZ ZAWROTY WIĘC MOŻE MA. RACJĘ
gość
17-05-2023, 03:04:37

gość 17-04-2023, 10:51:05

Gość 2022-07-26 13:33:17
Też mam to uczucie bycia pijanym nieraz bóle głowy i oszołomienie i szumy w uchu i jeszcze czasami mdłosci po jedzeniu byłem u laryngologa i powiedział że przez zatoki zapchane ale mi sie wydaje że to przez stres albo nerwice ķtóry mi ostatnio towarzyszy i nie moge dac rady z nim i nie wiem co robić jeszcze chyba pójdę do neurologa sam nie wiem co robić
DLACZEGO NIE WIEZYSZ LARYNGOLOG OWI? ZATOKI POWODOJA BÓLE GŁOWY ORAZ ZAWROTY WIĘC MOŻE MA. RACJĘ

Witam
Od miesiaca mam podobne symptomy nie wiem co mam robic
gość
17-05-2023, 03:17:46

To bylo w wielki piątek zrobilo mi sie strasznie slabo bylem caly blady musialem usiasc na podlodze bo bym sie przewrocil na ziemie czulem sie jakby ktos mnie udezyl bejsbolem przez głowę to stalo sie tak nagle. Zona robila mi oklady na kark z lodu dala mi wody zaprowadzila na lozko zaczelo mi sie robic lepiej, po pewnym czasie mialem drgawki z zimna jakbym byl w zimę na dwozu ale mi przeszlo. Nastepnego dnia zaczalem dziwnie widziec jakbym to nie byl ja jakbym widzial po 3,4 piwach obraz taki wyostrzony czulem sie otepialy zapominalem co mam zrobic problemy z koncentracja. Czasami czuje sie tak fatalnie jakbym mial zaraz zemdlec. Coraz czesciej mnie boli glowa z przodu i czuje pulsowanie zyl jam sa skronie jakbym mial strasznie duze cisnienie tam. Laryngolog wszystko jest dobrze ortopeda wszystko jest dobrze. W szpitalu mi robili ct mrt glowy wszystkondobrze. A jeszcze mi dfetwieja palce u dloni czasami po lewej a czesciej po prawej ale tylko jak leżę. Prosze o wasze poinie i pomoc
Początkujący
17-05-2023, 03:23:56

To bylo w wielki piątek zrobilo mi sie strasznie slabo bylem caly blady musialem usiasc na podlodze bo bym sie przewrocil na ziemie czulem sie jakby ktos mnie udezyl bejsbolem przez głowę to stalo sie tak nagle. Zona robila mi oklady na kark z lodu dala mi wody zaprowadzila na lozko zaczelo mi sie robic lepiej, po pewnym czasie mialem drgawki z zimna jakbym byl w zimę na dwozu ale mi przeszlo. Nastepnego dnia zaczalem dziwnie widziec jakbym to nie byl ja jakbym widzial po 3,4 piwach obraz taki wyostrzony czulem sie otepialy zapominalem co mam zrobic problemy z koncentracja. Czasami czuje sie tak fatalnie jakbym mial zaraz zemdlec. Coraz czesciej mnie boli glowa z przodu i czuje pulsowanie zyl jam sa skronie jakbym mial strasznie duze cisnienie tam. Laryngolog wszystko jest dobrze ortopeda wszystko jest dobrze. W szpitalu mi robili ct mrt glowy wszystkondobrze. A jeszcze mi dfetwieja palce u dloni czasami po lewej a czesciej po prawej ale tylko jak leżę. Prosze o wasze poinie i pomoc
moj adres w razie w
mariuszkozieloppl@gmail.com
gość
17-05-2023, 12:35:42

moj adres w razie w
mariuszkozieloppl@gmail.com
gość
24-06-2023, 06:30:43

Witam
Mialem robione testy pod kątem boreliozy napierw mi zrobil lekarz rodzinny i test wyszedł pozytywnie to lekarka dala mi odrazu skierowanie do szpitala. Szpital pobral mi krew na jednym badaniu wyszledl wynik pozytywny na drugim negatywny. Miedzy czasie mialem robione ct glowy , mrt glowy , usg szyi. Z mrt wyszlo że mam jakis stan zapalny zatok, lekarka sie pytała czy mnie zatoki nie bolą mowilem ze nie bola to dala jakies kropelki do nosa. I znalezli jakas cyste ale to nie ma nic wspolnego z moimi objawami. To mowilem zeby mi pobrali plyn rdzeniowo mózgowy. Z płynu wychodzilo ze raz mam i raz nie mam neuroboreliozy. Czyli tak naprawdę nic nie wiem ale miedzy czasie lekarz rodzinny mi przepisal antybiotyki na borelioze doksycykline. Po antybiotyku przestala mnie jedynie bolec glowa bo mnie strasznie bolala z przodu i po bokach i również czulem tam straszne ciśnienie. Inne objawy i zostaly. Kolejne testy mam wykonac za 6miesiecy. W poniedziałek mam termin jeszcze u neurologa podobno jest bardzo dokladny dam Pani znać co on wymysli. Bo tak naprawdę nie wiem czy mam tą borelioze czy nie. A jeszcze ostatnio chcialem pobawic sie z dziecmi na dworzu pare razy córce rzucałem pilke az w pewnym momencie mialem mroczki przed iczami myslalem że zemdleje zaraz. I doszly mi nowe objawy delikatne samoczynne drganie niektorych miesni jakby same nerwy je wykonywały. Zamowilem wczoraj tez witaminy i zioła na borelioze zobaczymy może to coś pomoże. Już szukam wszystkich możliwości. No i mam też termin u okulisty ale to dopiero za miesiac niestety. Może bedziemy pusac na forum może ktoś się też przyłączy. A u Pani cos sie polepszyło?
gość
23-03-2024, 10:24:14

witam wszystkich *** sie waszym problemom ale ja jak mialem podobne zjawisko przed odlotem do polski a po przylocie skonczylo sie zapaleniem ucha srodkowego

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: