Reklama:

Uczucie bycia pod wpływem alkoholu, bycia pijanym (65)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
11-03-2017, 17:18:25

Sprawa została wyjaśniona? bo mam identycznie! :/
gość
12-03-2017, 15:47:43

wciąż nikt nie leczy się przyczynowo
gość
17-03-2017, 10:58:33

Treść zablokowana przez moderatora

gość
28-03-2017, 20:01:44

Duże prawdopodobieństwo, brak witaminy b12, miałem to samo.
gość
29-08-2017, 11:07:41

gość
04-09-2017, 17:59:43

Cos ustało ? Mam to samo
gość
02-05-2018, 17:51:19

Jak sytuacja?
gość
14-06-2020, 09:14:04

Cos wiadomo co to moze być za przyczyna?
gość
15-06-2020, 20:58:18

gość
24-10-2020, 16:52:58

Cześć wszystkim. Mam ten sam problem.. czy ktoś znalazł rozwiązanie na nasze dolegliwości?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Paraliż rąk w samolocie
Czy ktoś się spotkał z takim przypadkiem. Syn po raz pierwszy leciał samolotem. W czasie startu sparaliżowało mu obie ręce, częściowo policzki, miał problem z mówieniem. objawy zaczęły ustępować, gdy samolot osiągnął wysokość. Trwało to około godzinę. Potem się już nie powtórzyło. Co może być powodem?
gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
Wynik rezonansu magnetycznego głowy z kontrastem
Dzień dobry, miałem wykonany rezonans głowy z kontrastem z powodu historii tętniaków w rodzinie. Tętniaków nie wykryto ale : W zakresie podkorowej istoty białej obu półkul mózgu widocznesą pojedyncze, bardzo drobne ogniska hyperintensywne w sekwencjach T2-zależnych, wielkości do 2mm(na granicy widzialności, możliwe do uwidocznienia jedynie w sekwencji wykonanej drobnymi warstwami). -Zmiany te nie ograniczają dyfuzji, nie ulegają wzmocnieniu kontrastowemu - ich charakter niespecyficzny - w pierwszej kolejności w różnicowaniu uwzględnić należy drobne ogniska degeneracji naczyniopochodnej. Mężczyzna 32 lata. Czy jest się czym martwić? Jakie mogą być przyczyny i leczenie? Nie mam objawów. Pozdrawiam
Reklama: