Reklama:

Ucisk/mrowienie nasady nosa promieniujące na czoło (13)

Forum: Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta

gość
06-11-2018, 12:21:16

Boli szyja przepraszam bo często zapominam od tamtej pory o wszystkim
gość
13-11-2018, 13:05:20

gdzie mieszkasz?
gość
24-12-2018, 11:49:30

Wyrównanie lordozy szyjnej. Niewielka tylna centralna przepuklina tarczy m/kręgowej C6/C7 uciska worek oponowy. Obniżenie wysokości i dehydratacja tarczy m/kręgowej C6/C7, poza tym tarcze m/kręgowe o prawidłowym sygnale i wysokości. O trzech lat już tak mam i mnie boli nie sypiam co mam zrobić prosze o pomoc rechabilitacja mi jeszcze bardziej przeszkadza a ćwiczenia to wgl nie w chądzą w grę bo wogule głową nie moge skręcać i spać . Wesołych i radosnych świąt. Proszę o pomoc

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Czy to już tętniak ?
Dzień dobry ! Otrzymałem opis badania RM w którym jest napisane W opcji angioMR widoczne drobne tętniakowe uwypuklenie ściany tylnej odcinka M1 tętnicy środkowej mózgu prawej śr.ok.1mm Czy to jest już tętniak ?
Wysoka prolaktyna, bóle głowy, nudnosci
Cześć. Za tydzień idę do neurologa po skierowanie na TK głowy. Ponieważ miałam robione badania krwi kontrolne przez moją ginekolog, wyszła podwyższona prolaktyna (przysadka mózgowa) Do tego mam bóle głowy i nudnosci. Na TK będę dość długo czekać, następnie drugie tyle będę czekać na wynik. Więc nie lepiej było by zaproponować żeby dala skierowanie na oddział i tam zbadają i będą wyniki w ciągu kilku godzin dni. Tylko czy się zgodzi neurolog?? Miał ktoś?
gość
Porada
Witam. Czy mógłby by mi ktoś przetłumaczyć na ludzki język co to znaczy ? Opis Badania TK
gość
Parkonson
Witam czy ktoś poleca dobrego neurologa z Katowic albo z Warszawy od Parkinsona drżenie lewej ręki Proszę jak ktoś już był i poleca Dziękuję❤️ Gosia
Reklama: