Reklama:

torbiel szyszynki -pomocy!!! (967)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
10-12-2012, 12:53:51

Witaj! ja naszczescie niemam boli glowy moze takie delikatne raz z przodu raz z tylu, ale mam zwroty kreci mi sie w glowie znosi mnie na lewa strane jak ide masakra i strasznie rozdrazniona jestem ,jeszze do tego brak czucia mrowienie i inne (najwiekszy brak czucia mam w twarzy!) , a wiesz jak wyglada ten zabieg przz nos czy jak?

mam 25 lat a czuje sie jak bym miala 40 :/
gość
10-12-2012, 15:53:53

Ja tez tak się czuję;( Ten zabieg to lekarz wprowadza szczypce przez nos rozchyla płaty mózgu, ponieważ szyszynka jest głęboko umiejscowiona i następnie wycina ją, brzmi to może nieciekawie ale dla specjalisty to żaden problem
gość
10-12-2012, 16:22:24

Witaj! sie przedstawie jestem Natalia bo juz tak pisze dlugo , fajnie ze mozna z kims popisac :D heh a co do tego wprowadzania przez nos to pewnie przy pelnej narkozie? boje sie tej narkozy wogole wszystkiego zwiazanego z tym ,ale zrobie wszystko zeby sie dobrze czuc :) ja do pracy nawet chodzic nie moglam bo sie balam ze zaraz nie ustoje albo niweim jeszcze co :/ jak ty sobie radzisz ? Pozdrawiam .
gość
10-12-2012, 16:45:58

A ja Monika:) też mam 25 lat. Ja to nawet do marketu się boję pójśc bo mam wrażenie że upadnę. Kurczę lekarze muszą coś zrobic z tym nie możemy się tak cały czas czuc
gość
10-12-2012, 16:49:29

a przeszło ci teraz trochę? Bo ja mam najgorzej w czasie okresu i trochę po nim wtedy jest okropnie. Teraz trochę epiej ale dalej mam wrażenie ucisku i zawroty
gość
10-12-2012, 17:13:55

tez wlasnie tak mam przed okresem i po ! zawroty jakies cisnienie dziwne w glowie , i jestem po okresie i sei tak czuje poprostu zle :/ mam zamiar zrobic badania hormonow ,laryngologa,bolerioze wszystko co sie da zeby wykluczyc :/
gość
10-12-2012, 17:19:56

Wczoraj np.mailam tak ze bylam w markecie i musialam sie zatrzymac bo tracilam rownowage i czucie w ciele i tez uczucie na zemdlenie ale nigdy jeszcze nie zemndlalam :D jak dlugo wiesz o swojej torbieli? mialas jakies inne badania .
gość
10-12-2012, 17:20:59

coś w tym musi byc ja ma dokładnie też takie same objawy z tym się nie da po prostu życ a przypomnij jakiej wielkości jest twój torbiel?
gość
10-12-2012, 17:23:11

8x7x6 mm niby nie duza i nie powinna dawac objawow :/ neurolog mowi ze mam nerwice wegetatywna z tymi objawami ja nie wierze !!
gość
10-12-2012, 17:25:37

głowa zaczeła mnie bolec we wrześniu i zrobiłam tomografię i wyszła torbiel szyszynki teraz mam miec rezonans tak kazał dr zieliński mówił że jest dokładniejszy, a wyniki z krwi mam bardzo dobre. Oszalec można z tymi zawrotami, też miałam przygodę byłam w galerii i nagle musiałam usiąśc bo czułam że się zaraz przewrócę i też mnie brało na zemdlenie;(

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: