Reklama:

Tiki Nerwowe !!!! (514)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
19-01-2008, 21:19:00

a czy połykanie śliny bardzo często mi sie to przytrafia narazie od 2 dni ale tylko wtedy jak sobie o tym przypomne co mam zrobic bo chce sie tego pozbyc?
gość
19-01-2008, 21:20:00

połykanie śliny to tick??
podobno mozna nabawic sie niestrawnosci :/
prosze o kontakt na mojego maila w celu udzielenia jakis rad bo nie jestem tu zalogowany i nie przeczytam ew. odpowiedzi
moj mail
makini17@interia.pl
gość
20-01-2008, 09:38:00

Witam
Ja teraz zażywam leki homeopatyczne (około 3 miesięcy) i naprawdę widać skutki. Tików nie mam wcale chyba że się czymś bardzo zdenerwuję, ale i te szybko mijają. Stosuje kropelki Valeriana Hell , i inne granulki homeopatyczne. NIe wiem jak jest z nimi - ja jestem pod ciągłą kontolą lekarz, gdyż jedne granulki już skończyłam zażywam a mam teraz nowe inne. TO naprawę działa a homeopatyczne leki nie szkodzą na organizm. Jeżeli chcesz wiedzieć coś więcej. podaje ci emalia pawko00@interia.pl
aga
gość
21-01-2008, 02:15:00

31-05-2007 o 15:42, gość :
AHA I JESCZE JEDNO SAM TIK NIE JEST PROBLEMEM, JESLI MOWIMY O TRZESACEJ SIE NAM GŁOWIE, PROBLEMEM JEST TO CO SIE DZIEJE W NAS, W NASZEJ GŁOWIE, JESLI ULESZCZYMY NASZĄ DUSZE, POUKLADAMY SOBIE WSZYSTKO W NASZEJ GŁOWIE, TIKI ZNIKNĄ, WIEM COS O TYM..DLATEGO CZASEM DOBRZE JEST UDAC SIE DO PSYCHOLGA BY NAM POMOGL TO SOBIE WSZYSTKO POUKLADAC..KOKO
gość
28-01-2008, 17:59:00

witam wszystkich!ja czytam to caly dzien dzisiaj i nie moge uwierzyc co sie z czlowiekiem dziac moze.sama mam problemy z tikami,niewiedzialam ze ma je tyle osob,nie wiedzialam do kogo sie zwrocic.bardzo mi to w zyciu przeszkadza,tak mniej wiecej od czterech lat dzis mam 21.ta dziwna choroba sprawia ze jestem wiecznie nerwowa,juz nie moge z tym dluzej zyc,nie panuje nad swoimi powiekami,palcami a co najgorsze moje ramiona.mam problemy z zasypianiem,bo moje powieki caly czas skacza,ramiona tancza na wszystkie strony,jest mi wiecznie niewygodnie i ciagle zmieniam pozycje.ostatnio nawet boje sie prowadzic auto,palce u nog nie daja mi spokoju,oczy nie moga sie skupic na drodze,wogole jedna wielka tragedia.nie potrafie sobie z tym poradzic,jestem zalamana psychicznie,chcialabym isc do lekarza ale nie chcem sie uzaleznic od lekow.jak dlugo trzeba je brac?i czy po kuracji te tiki nie wroca juz??odpowiecie mi na te pytania?dziekuje z gory.roxana.
gość
28-01-2008, 20:18:00

to jeszcze raz roxana.wiecie co moja mama powiedziala o tych moich tanczacych ramionach?ze jak byla w ciazy ze mna,mieszkala kolo niej taka sasiadka i ona tymi ramionami tak przewierala.i moja mama mowi ze tak sie w nia wpatrywala ze teraz mi to zostalo.i sie ze mnie smieje,a w sumie to smiejemy sie z tego razem!no niezle.
gość
29-01-2008, 14:10:00

ja stukam zębami
gość
29-01-2008, 14:11:00

ja stukam zębami
gość
02-02-2008, 12:15:00

tez mam zespół tourettea od paru lat.na początku tiki nie były uciążliwe bo było to tylko pociąganie nosem jednak ostatnio przez dwa miesiące tiki strasznie sie nasiliły ponieważ lekarz neurolog powiedział ze podczas okresu dorastania tiki występują najczęściej jednak teraz juz jakos w miare normalnie funkcjonuje.Pozdrowienia dla wszystkich tourettczyków
gość
02-02-2008, 12:23:00

tez mam zespół tourettea od paru lat.na początku tiki nie były uciążliwe bo było to tylko pociąganie nosem jednak ostatnio przez dwa miesiące tiki strasznie sie nasiliły ponieważ lekarz neurolog powiedział ze podczas okresu dorastania tiki występują najczęściej jednak teraz juz jakos w miare normalnie funkcjonuje.Pozdrowienia dla wszystkich tourettczyków

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: